instant Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Nevim jak je to resene treba u BMW, ale u napr. u noveho Jeepu GC pokud je vybity "klic", tak se do auta dostanes pres nouzovy kovovy klic (stejny princip jako obrazek co dal schrapnel) a nastartujes tak, ze klic prilozis primo na startovaci tlacitko. V tlacitku je prijimac, ktery pri primem kontaktu, respektive vzdalenosti nekolik milimetru, dokaze precist kod z cipu klice i pri vybite baterce. Divil bych se, kdyby to podobne nefungovalo u ostatnich znacek. u Lexusu je to uz takych dobrych 10 rokov.. a dokonca sa naozaj neda zavriet v kufri - na rozdiel od inych znaciek
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 u Lexusu je to uz takych dobrych 10 rokov.. a dokonca sa naozaj neda zavriet v kufri - na rozdiel od inych znaciek v tomto je Lexus naozaj vymakany - take male detaily maju tiez uz roky vychytane.
Josef01 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 V Mercedesu mi vydržela baterie v klíči 4 roky a postupně se snižuje citlivost (vzdáleností) klíče, takže člověk je dostatečně dlouho předem varován, že odchází baterie. Pokud baterie nefunguje, použije se klíč vložený do ovládání stejně jako v BMW.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 V Mercedesu mi vydržela baterie v klíči 4 roky a postupně se snižuje citlivost (vzdáleností) klíče, takže člověk je dostatečně dlouho předem varován, že odchází baterie. Pokud baterie nefunguje, použije se klíč vložený do ovládání stejně jako v BMW.mne tak dlho nevydrzalo ziadne auto.....
kloubik Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 u Lexusu je to uz takych dobrych 10 rokov.. a dokonca sa naozaj neda zavriet v kufri - na rozdiel od inych znaciek Pred 10 roky se Jeepy jeste pomalu startovaly klikou, tak to nebylo potreba resit
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Pred 10 roky se Jeepy jeste pomalu startovaly klikou, tak to nebylo potreba resit to nie len Jeep, ja som mal k F355 kluc z Punta ( a keby len kluc.....)
Josef01 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 mne tak dlho nevydrzalo ziadne auto..... Je pravda, že to poslední mi vydrželo přes 4 roky, jinak před tím 2-3 roky. Byl jsem fakt spokojenej, ale potřeboval jsem nějakou změnu, přítelkyni jsem měnit nechtěl, tak to odneslo auto Na druhou stranu obdivuju lidi, co jezdí 12 let denně v jednom autě....
uff Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Mam keyless v OIII a infotainment te varuje, ze mas vymenit baterku dostatecne dopredu. Ja na to mastil a po lyzovani mel problem. Nastesti.je to jako u Jeepu, dovnitr se dostanes a na tlacitko start prilozis a projde to. Kazdopadne to byl nervak a trosku jsem se na ty moderni technologie naprdnul...
instant Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Je pravda, že to poslední mi vydrželo přes 4 roky, jinak před tím 2-3 roky. Byl jsem fakt spokojenej, ale potřeboval jsem nějakou změnu, přítelkyni jsem měnit nechtěl, tak to odneslo auto Na druhou stranu obdivuju lidi, co jezdí 12 let denně v jednom autě.... ale tak u istych znaciek by som mal pre to pochopenie.. s tymto by som sa bez vahania dozil aj 60ky.. klidopido Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Člověka může omrzet všechno, sebekrásnější žena i auto. Kamarád má Ghost a většinou jezdí MB Ečku. Ono to moc praktický auto není a často se prodávávají s nájezdem pár tisíc km ročně.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Člověka může omrzet všechno, sebekrásnější žena i auto. Kamarád má Ghost a většinou jezdí MB Ečku. Ono to moc praktický auto není a často se prodávávají s nájezdem pár tisíc km ročně.suhlasim!pre mna je najkrajsi moment to hladanie, ta tuzba ( namluvy?) a vtedy to xxxxx chcem mat co najskor a casto prerobim prave vdaka tej tuzbe.ked uz je objekt doma, tak este si to chvilu uzivam a tesim sa z toho - ale casom znova otvaram casopisy a net a znova nieco vo mne zobudi instink lovca!( netvrdim, ze je to normalne) xxxxx - doplnte sem: auto, moto, hodinky, audiovideo, etceteraaaaa
nividic Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Člověka může omrzet všechno, sebekrásnější žena i auto. Kamarád má Ghost a většinou jezdí MB Ečku. Ono to moc praktický auto není a často se prodávávají s nájezdem pár tisíc km ročně. Tak praktičnost se při koupi RR asi dvakrát nehodnotí...Wraith jsem viděl na odtahovce pražských měšťáků, hvízdalo to na všechny strany a soudě podle RZ olomouckýho kraje to čapli za blbý parkování. Zkoprněle jsem to ani nestih vyfotit jak jeli kolem.
jbem Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Tak ani nevím, jesli sem mezi RR, Bentley, S-klasse a podobný skvosty vůbec zapadnu, ale hlásím se i se svým Pekáčem (jak mu říkám) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Muffik Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Tak ani nevím, jesli sem mezi RR, Bentley, S-klasse a podobný skvosty vůbec zapadnu, ale hlásím se i se svým Pekáčem (jak mu říkám) No máš to auto sice nějak blbě postavený, ale náladovka je to hezká, o tom žádná!
instant Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 (upraveno) Tak ani nevím, jesli sem mezi RR, Bentley, S-klasse a podobný skvosty vůbec zapadnu, ale hlásím se i se svým Pekáčem (jak mu říkám) Chlape auto pekne, ale ak sa volas napr. Jiri Bém tak tvoj nick je u slovenskej casti fora riadne peklo Upraveno 21. dubna 2015 uživatelem instant
jbem Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Chlape auto pekne, ale ak sa volas napr. Jiri Bém tak tvoj nick je u slovenskej casti fora riadne peklo Ani Jiri Bém, ani Pavel Bém A toho prvého ani nepoznam.
Duke650 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 To bylo ještě na vysoké... kámoš četl časopis v angličtině a debilně se chechtal u nějakého článku o malíři jménem DaliChlape auto pekne, ale ak sa volas napr. Jiri Bém tak tvoj nick je u slovenskej casti fora riadne peklo
jbem Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 To bylo ještě na vysoké... kámoš četl časopis v angličtině a debilně se chechtal u nějakého článku o malíři jménem Dali "Jakoupak ostudu? Já mu dám do držky a je po ptákách" https://youtu.be/aIaycL2-nYU?t=8m48s
schrapnel Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Ad k tym keyless modulom. Uz na mondeu mi hlasil palubny pocitac slabu bateriu (slaba baterie = cca 1 mesiac do KO), cize nie je problem si to ohlidat.
schrapnel Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Chlapi, riešim, či sa mi ešte oplatí platiť havarijnú poistku na Focusa (2012). Bude mi končiť poistenie a pohrávam sa s myšlienkou, že sa už na havarijko vyprdnem... Jazdím normálne (zatiaľ bez nehody, klop klop - a ono sa s tým 77kW ani nijak nenormálne jazdiť nedá ...). Problém s poistením (mám české ŠPZ), že ja ako slovák si neviem uplatniť bonusy za bezškodový priebeh poistenia na Slovensku. Tým pádom mi PZP+havarijko vyjde ročne na tých 14 tisíc (cena vozu 280k). Akurát mám pripoistenie čelného skla bez limitu, čo sa mi už aj vyplatilo, preže mi kamienok od polského kamiónu rozbil čelné, vyhrievané sklo. Vtedy servis naúčtoval poistovni za výmenu 20 litrov ... Zas takú výmenu by som bez faktúry isto zbil na max 10 tisíc ... Tak neviem, oplatí sa ešte platiť havarijko na 4ročné auto?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se