Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Úplně dostačující.. S 4Motion funguje perfektně. To ses ale slušně načekal co? Dodací doby jsou teď hrozivý docela..

Jojo, VW nestiha vyrabet. Kolega ceka uz tri mesice na novyho pasika a zatim to vypada na cervenec. Kdyz to pujde dobre.

Importér mi našel variantu ve výrobě, která byla nejblíže mým požadavkům. Jel jsem si pro něj do Zlína. Z něčeho jsem tedy musel ustoupit (zadní teplé sedačky, roletky do oken), něco nechal dodělat (tažné a především Webasto). Jinak bych čekal na přelom srpen/září. Těch 110kW variant je na trhu poměrně dost, na ostatní se čeká, bohužel...

Sen českého managera...gratulace.

Já to tak nemám, je to můj 5. Passat...

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno (upraveno)

Trochu jsem vás mystifikoval s Rolls Roys, kamarád má Phantom cabrio, nikoliv Ghost. Včera jsem se kousek svezl, podvozek úžasný (na kostkách jako na asfaltu), motor slyšet není, jen tam bylo vzadu málo místa, holt cabrio :) Má to v tomhle vybavení, zase to nevypadá tak luxusně z blízka, ale holt je to klasika. Foto použité s internetu.

post-11110-0-67576400-1430214631_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Nemáte prosím někdo zkušenosti se "zahrádkou"? Budu kupovat příčníky, jsem rozhodnutý pro Thule, ale nevím, zda vzít "obyčejnější" patky 757 s tyčí WingBar post-1280-0-01366700-1430217060_thumb.jpg nebo jestli se vyplatí z hlediska hlučnosti vzít WingBar Edge post-1280-0-47132400-1430217166_thumb.jpg Nevím, jestli tišší příčníky nebudou stejně přeřvané hlukem z rakve a jestli by to nebyly úplně zbytečně vyhozené peníze. Edge jsou kratší, ale to mě netrápí, protože tam bude vždy pouze rakev (v zimě lyže, v létě věci na kola, která budou vzadu na kouli). Díky.

Odesláno

Ja mam obyč hranaté profily Thule a překvapilo me, ze s rakvi je celkem ticho, ale bez ni to huci jak stíhačka.

Odesláno

On ani tak nehučí příčník samotný, jako vítr točící se v T-drážce. Pokud ji budeš zaslepovat gumou, budeš mít, myslím, klid i u těch "obyčejnějších". 

Odesláno

Myslím že nehledá rozdíl mezi klasickým profilem a wingbar, ale rozdíl mezi wingbar

namontovaným na nosník a wingbar zakončeným dokulata - edge.

Na minulým autě jsem vozil klasický wingbar a hučely úplně stejně jako wingbar edge

který mám teďka. Je pravda, že ty edge jsou nandaný / sundaný raz dva oproti klasice,

takže úspora času. Jinak je stejně po převozu něčeho na střeše sundávám.

Odesláno

vem vobyc, hucet bude rakev/kola..

Dovolal jsem se někomu v Thule a řekli mi to stejné. Že rakev hučí mnohem víc a že ty Edge jsou proti klasice tišší když na nich nic není. Ale já je budu nandavat jen na dovolené, takže tam vždy bude rakev.

Ja mam obyč hranaté profily Thule a překvapilo me, ze s rakvi je celkem ticho, ale bez ni to huci jak stíhačka.

To už se snad ani neprodává :D

On ani tak nehučí příčník samotný, jako vítr točící se v T-drážce. Pokud ji budeš zaslepovat gumou, budeš mít, myslím, klid i u těch "obyčejnějších". 

V T-drážce je guma, která tam zůstane, box budu přidělávat jinak.

Myslím že nehledá rozdíl mezi klasickým profilem a wingbar, ale rozdíl mezi wingbar

namontovaným na nosník a wingbar zakončeným dokulata - edge.

Na minulým autě jsem vozil klasický wingbar a hučely úplně stejně jako wingbar edge

který mám teďka. Je pravda, že ty edge jsou nandaný / sundaný raz dva oproti klasice,

takže úspora času. Jinak je stejně po převozu něčeho na střeše sundávám.

Přesně tak, zajímá mě pouze WingBar. Jsem rád, že to dělá podobný hluk, protože půjdu do těch obyč. Rychlost nandání/sundání neřeším, protože to budu dělat párkrát za rok.

Díky všem.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Kdyz uz se to vyrabi, musi v tom holt nekdo jezdit. Ja bych si v tom pripadal jak pitomec

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

laskajefajn

ake su dojmy, a co tam je za pohon?

Odesláno (upraveno)

Kluci: to je fotka kterou jsem vyfotil kousek od kanceláře v Pardubicich :)

Ale montemar mi nasadil brouka do hlavy :) Neni to náhodou Irmscher?

Já budu mit bohužel od Stratosu pujčenou jedničku.Chtěli mi nacpat něco s předním náhonem (

Active Tourer)

ale raději jsem vzal plnokrevné Báwo.

Davide: máš recht :))) já bych se tam asi nevešel ale budilo to velkou pozornost na ulici.O tom žádná :)

Upraveno uživatelem laskajefajn
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

kamarat si objednal BMW, pretoze vzdy chcel mat bavoraka

a tak bude jazdit uz konecne aj on s cenove vraj dostupnim ( tesne pod 900 litrov v dobrej vybavicke) bavorakom....

no, tak teda s divnym bavorakom - bude to trojvalec a predny nahon

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...