Hasňa Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Úplně stejné spotřeby jsem měl na O1 1,8T před deseti lety. Takže to máš vlastně výborné. Protože ten motor je daleko silnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 ...koukam...nejaka sekce "kdo cim jezdi"...A muzeme nad 3,5t?Jinac kdybyste nekdo chteli...treba na nejakou svatbu...ci pohreb...neni problem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 To musí bejt hroznej voser, přezouvat na zimáky... :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 :-)))) ...nestras! :-D. Staci jednou za cas kontrola oblozeni a nejake pretesneni valecku :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 laskajefajnDekuju. Ale start-stop mam. A auto budu mit jen na rok. takze tohle mi nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 :-)))) ...nestras! :-D. Staci jednou za cas kontrola oblozeni a nejake pretesneni valecku :-)))Musí to být zážitek...ta jízda. Já to nezažil ani na vojně, měli jsme tam jenom hajtry a nový Tatry... :-))) TO sch7: já myslel, že po tejdnu ten stop/start vykousnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Jaká čísla máš na mysli? Pokud spotřebu tak po 5 tis km je o dost výš než by měla být papírově. S hoodně lehkou nohou dálka za 7, dálnice 140 km cca okolo 8-9. Kombinovaná zatím 8,5, namísto papírových 6,4. Pokud si hraju a užívám si to, tak to na druhe straně takova hrůza neni-9-11. Treba to po ujeti dalsich par tisíc bude lepsi. Hlavne je to blby v kombinaci s velkosti nádrže, to soudruzi v Boleslavi nedomysleli. Namísto 55 l ktera byla v předchozím modelu oktávky nedali 60, ale 50 Takze na pumpe jsem často ta spotreba je v pohode, s tym sa netrap!ale ta nadrz, to je fakt malo, pri veselsej jazde dojazd cez` 400 km je malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Jaká čísla máš na mysli? Pokud spotřebu tak po 5 tis km je o dost výš než by měla být papírově. S hoodně lehkou nohou dálka za 7, dálnice 140 km cca okolo 8-9. Kombinovaná zatím 8,5, namísto papírových 6,4. Pokud si hraju a užívám si to, tak to na druhe straně takova hrůza neni-9-11. Treba to po ujeti dalsich par tisíc bude lepsi. Hlavne je to blby v kombinaci s velkosti nádrže, to soudruzi v Boleslavi nedomysleli. Namísto 55 l ktera byla v předchozím modelu oktávky nedali 60, ale 50 Takze na pumpe jsem často S 3 litrovým benzinem v Mercedesu jsem měl dálnici při 140 také spotřebu mezi 8-9 akorát nádrž byla na 80 litrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Jaká čísla máš na mysli? Pokud spotřebu tak po 5 tis km je o dost výš než by měla být papírově. S hoodně lehkou nohou dálka za 7, dálnice 140 km cca okolo 8-9. Kombinovaná zatím 8,5, namísto papírových 6,4. Pokud si hraju a užívám si to, tak to na druhe straně takova hrůza neni-9-11. Takze na pumpe jsem často Ondro, to je velký luxus ... já nemám šanci se u Volva (2.3 Turbo) dostat pod 14 litrů ... ale nejezdím "piánko" to je fakt ... když jsem měl Audinu (4.2), nedostal jsem se zpravidla pod 19 (město) a v kombinaci po 16, tam už to malinko bolelo . No a benzínová Octavka kolem 7-8, tak to je balzám na duši, čili nepropadej skepsi . Můžu jen poprosit, fotku, případně jaká máš kola? Gabo, jsem rád, že se diskuze stáhla zpět k autům ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Sphinxx napisal:Gabo, jsem rád, že se diskuze stáhla zpět k autům ... hmmmm, tak to ja nie... o aute tu piseme denne, ale ako Tondaa si zasermoval v thajsku zial tu prerusili nejakymi problemami o korozii Mazdy kuaaaa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 S 3 litrovým benzinem v Mercedesu jsem měl dálnici při 140 také spotřebu mezi 8-9 akorát nádrž byla na 80 litrů. To vypadá na slušný dojezd ... pamatuji doby, kdy se do S500 4Matic dalo narvat 90 litrů a to byl průvan u benzínky v kombinaci se spotřebou, kdy si auto ve městě dopřávalo i 20 litrů . Takže srovnatelné s Octavkou RS a její poloviční nádrží/spotřebou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 (upraveno) maxigabrielg: Doufám, že nevznikne další vlákno tvl :D ... Upraveno 12. srpna 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 (upraveno) Ondro, to je velký luxus ... já nemám šanci se u Volva (2.3 Turbo) dostat pod 14 litrů ... ale nejezdím "piánko" to je fakt ... když jsem měl Audinu (4.2), nedostal jsem se zpravidla pod 19 (město) a v kombinaci po 16, tam už to malinko bolelo . No a benzínová Octavka kolem 7-8, tak to je balzám na duši, čili nepropadej skepsi . Můžu jen poprosit, fotku, případně jaká máš kola? Gabo, jsem rád, že se diskuze stáhla zpět k autům ...Nemam ho nafocene, ale je to stejne jako na téhle fotce z netu :barva gray steel, kola 18" taky stejna. Upraveno 12. srpna 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Barva super, ptal jsem se, protože mě se hodně líbí tato barva v kombinaci s těmito koly - viz foto - net. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 ty kola mi k tomu autu teda moc nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 To vypadá na slušný dojezd ... pamatuji doby, kdy se do S500 4Matic dalo narvat 90 litrů a to byl průvan u benzínky v kombinaci se spotřebou, kdy si auto ve městě dopřávalo i 20 litrů . Takže srovnatelné s Octavkou RS a její poloviční nádrží/spotřebou .CLS 250 CDI BLUEficion ma pri normalnej jazde okolo 5.8 az 6.5 spotrebu a nadrz je 80 litrovna taky druh auta slusny dojazd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 A reálný dojezd Gabo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 (upraveno) ukazovalo to cez 1200 ale nejak som to netestoval boze, blba fotka, ale: priemerna rychlost: 127km/hvzdialenost merania: 133kmcas jazdy: hodinka a nieco...spotreba: 5.8 l Upraveno 12. srpna 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Počkej, jdu si vyměnit okuliare :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 sorry, mam niekde aj lepsi zaber, ale uz nie v mobile....:-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se