Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

:-)))) ...nestras! :-D. Staci jednou za cas kontrola oblozeni a nejake pretesneni valecku :-)))

Musí to být zážitek...ta jízda. Já to nezažil ani na vojně, měli jsme tam jenom hajtry a nový Tatry... :-)))

TO sch7: já myslel, že po tejdnu ten stop/start vykousnu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Jaká čísla máš na mysli? Pokud spotřebu tak po 5 tis km je o dost výš než by měla být papírově. S hoodně lehkou nohou dálka za 7, dálnice 140 km cca okolo 8-9. Kombinovaná zatím 8,5, namísto papírových 6,4.

Pokud si hraju a užívám si to, tak to na druhe straně takova hrůza neni-9-11. Treba to po ujeti dalsich par tisíc bude lepsi.

Hlavne je to blby v kombinaci s velkosti nádrže, to soudruzi v Boleslavi nedomysleli. Namísto 55 l ktera byla v předchozím modelu oktávky nedali 60, ale 50 :(

Takze na pumpe jsem často :lol2:

ta spotreba je v pohode, s tym sa netrap!

ale ta nadrz, to je fakt malo, pri veselsej jazde dojazd cez` 400 km je malo

Odkaz ke komentáři

Jaká čísla máš na mysli? Pokud spotřebu tak po 5 tis km je o dost výš než by měla být papírově. S hoodně lehkou nohou dálka za 7, dálnice 140 km cca okolo 8-9. Kombinovaná zatím 8,5, namísto papírových 6,4.

Pokud si hraju a užívám si to, tak to na druhe straně takova hrůza neni-9-11. Treba to po ujeti dalsich par tisíc bude lepsi.

Hlavne je to blby v kombinaci s velkosti nádrže, to soudruzi v Boleslavi nedomysleli. Namísto 55 l ktera byla v předchozím modelu oktávky nedali 60, ale 50 :(

S 3 litrovým benzinem v Mercedesu jsem měl dálnici při 140 také spotřebu mezi 8-9 akorát nádrž byla na 80 litrů.

Odkaz ke komentáři

Pokud si hraju a užívám si to, tak to na druhe straně takova hrůza neni-9-11.

Ondro, to je velký luxus ... já nemám šanci se u Volva (2.3 Turbo) dostat pod 14 litrů ... ale nejezdím "piánko" to je fakt ... když jsem měl Audinu (4.2), nedostal jsem se zpravidla pod 19 (město) a v kombinaci po 16, tam už to malinko bolelo :D . No a benzínová Octavka kolem 7-8, tak to je balzám na duši, čili nepropadej skepsi :D . Můžu jen poprosit, fotku, případně jaká máš kola?

Gabo, jsem rád, že se diskuze stáhla zpět k autům :D ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Sphinxx napisal:

Gabo, jsem rád, že se diskuze stáhla zpět k autům  :D ...

hmmmm, tak to ja nie... o aute tu piseme denne, ale ako Tondaa si zasermoval v thajsku zial tu prerusili nejakymi problemami o korozii Mazdy kuaaaa...

Odkaz ke komentáři

S 3 litrovým benzinem v Mercedesu jsem měl dálnici při 140 také spotřebu mezi 8-9 akorát nádrž byla na 80 litrů.

To vypadá na slušný dojezd ... pamatuji doby, kdy se do S500 4Matic dalo narvat 90 litrů a to byl průvan u benzínky v kombinaci se spotřebou, kdy si auto ve městě dopřávalo i 20 litrů :D. Takže srovnatelné s Octavkou RS a její poloviční nádrží/spotřebou :) .

Odkaz ke komentáři

Ondro, to je velký luxus ... já nemám šanci se u Volva (2.3 Turbo) dostat pod 14 litrů ... ale nejezdím "piánko" to je fakt ... když jsem měl Audinu (4.2), nedostal jsem se zpravidla pod 19 (město) a v kombinaci po 16, tam už to malinko bolelo :D . No a benzínová Octavka kolem 7-8, tak to je balzám na duši, čili nepropadej skepsi :D . Můžu jen poprosit, fotku, případně jaká máš kola?

Gabo, jsem rád, že se diskuze stáhla zpět k autům :D ...

Nemam ho nafocene, ale je to stejne jako na téhle fotce z netu :barva gray steel, kola 18" taky stejna.

post-18261-0-37452300-1439367536_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

To vypadá na slušný dojezd ... pamatuji doby, kdy se do S500 4Matic dalo narvat 90 litrů a to byl průvan u benzínky v kombinaci se spotřebou, kdy si auto ve městě dopřávalo i 20 litrů :D. Takže srovnatelné s Octavkou RS a její poloviční nádrží/spotřebou :) .

CLS 250 CDI BLUEficion ma pri normalnej jazde okolo 5.8 az 6.5 spotrebu a nadrz je 80 litrov

na taky druh auta slusny dojazd

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

ukazovalo to cez 1200 ale nejak som to netestoval

boze, blba fotka, ale:

priemerna rychlost: 127km/h

vzdialenost merania: 133km

cas jazdy: hodinka a nieco...

spotreba: 5.8 l

post-1887-0-55194900-1439378541_thumb.jpg

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...