Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 4. 11. 2023 v 19:53, orol napsal:

Je  to podobné pajelence, teda rosolozubu huspenitému, ale má to trochu tmavší klobouk.
Jetli je to na řezu průhledné, tak to bude ono.
Asi ;)

Rozšířit  

Wauu díky, řez jsem nedělal, byl jsem na túře a tohle potkal, pružný a pevný a krásně zvrásněný.. 

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

A sakra, to abych se šel zítra pořádně podívat na zahradu, smrže se tam objevují normálně až tak v květnu... 🙂

Upraveno uživatelem colommbo
  • po měsících...
Odesláno

Tak vzhlem k medialni masazi, ze to roste sme vyrazili taky, a krom tohot mega sirovce nic, ale poprvy sem na nej narazil, tak jsem vzal jen pulku, stejne se teda pronesl.
Myslim ze @Tom4 doporucival na kari, rika se tomu pry taky zlute kure z kesa, takze vsechny kureci recepty by taky meli jit
3411d6c71777284e3a1848d952735d10.jpg

Odesláno

Ze spoda byl uplne zluty jak kanarek, ale chutove blby, jak tvrdy kuře, takze to pujde na kompost

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...