Juraj11 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Dnes pár babek a kováři.Je tu dost sucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Zlínsko dnes, za 3 hodiny. Bohužel ne můj úlovek.:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Zlínsko dnes, za 3 hodiny. Bohužel ne můj úlovek.:-) já chci taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Jestli mi ještě někdo řekne, že rostou moc a všude tak ho nakopnu. Dnes tři hodiny po lese a nic. Pár babek a sucháčů. Po návratu jsem se nasupeně vypravil do naší místní restaurace na uklidňující pivko. Když v tom tam přijel borec na kole a na zádech měl krosnu jak na Everest, plnou praváků. Bez zaplacení jsem se odebral k domovu a vzal si Neurol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Výsledek hodinové procházky před obědem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Nádherný koš. Úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Nádherný koš. Úžasné.to jo ale vysvětluj to docentovi.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Severovychod madarska, lesik za dedinou... Za hodinku som sa vratil aj s plnym kosikom... Tak to hadam zenske pretriedia a spracuju... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Rostou i na Třebíčsku, i když stejně jak u Marfaela, ne můj úlovek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 to je nadhera kluci. já byl o víkendu a nenašel jsem nic...jen 3 malý mrzaky. ani prasivky nerostou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Bělá pod Pradědem, roste to všude, člověk ani nemusí hloub do lesa.Praváků dost, hořčáky ale taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 To vám chlapi závidím, v pátek jsem prolez celý Kokořínsko a ani prašivka :-( Snad teď když trošku kape to bude lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Bělá pod Pradědem, roste to všude, člověk ani nemusí hloub do lesa.Praváků dost, hořčáky ale taky Těch hořčáků nad Filipovicema a v Domašově směr Vidly je letos mraky . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 dnes po praci se chystam, tak snad neco najdu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Po práci? hele to najdeš možná haldu odřezků.. na houby se vstává s rozedněním, to věděl už Kája Mařík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Po práci? hele to najdeš možná haldu odřezků.. na houby se vstává s rozedněním, to věděl už Kája Maříkto já vím, ale jinak to neudelam....to beru jako rodinnou prochazku lesem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 30 minut v lese, ale už jsem je udal :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 8 chcipaku......Seru na to....:/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Schovávaj se, mrchy, ale na mě si nepřijdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 (upraveno) My taky dnes vyrazili v lesích kolem Loděnic. Kousek od Prahy, ale úlovek pěknej Co všechno z hub děláte? My si dnes dali bramboračku, smažený hříbky v těstíčku. Zítra k snídani míchaná vejce s hříbky, k večeři kulajda a hovězí na houbách. Něco zamrazíme ať je na Vánoce na kubu. Ještě nějaké tipy? Nechci nikoho děsit,ale když vidím ten koš plný babek,no poslechněte si to stojí to za to. Babky už léta nesbírám. http://www.rozhlas.cz/default/default/rnp-player-2.php?id=2459460 Upraveno 17. srpna 2014 uživatelem rejan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se