mondeo2 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Hele, v...r se na to provokování jako jo, tohle jsem nenašel asi 15 let . . . sem o chtěl taky napsat, ale nebudu si kazit neděli............ stejně to má nakašírovaný z polystyrénu aby nás nasral................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 stejně to má nakašírovaný z polystyrénu aby nás nasral................... :lol2: , šak to dalo práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 bobi: doufam, ze ji snite? Parada, toto jsem uz nevidel par let, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 JJ , ... tahle už je třetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Dá mi někdo vědět, co v Beskydech ? Jablunkovsko, nebo Visalaje ? :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Dá mi někdo vědět, co v Beskydech ? Jablunkovsko, nebo Visalaje ? :-(FB - skupina - Kam na houby Beskydymrkni tam, najdeš aktuální info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Já nikam nemusím. Posbírám doma na zahradě 2-3x týdně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Nááááádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Tak to je paráda, mít toto na zahradě! Já přidám ještě jedno foto ze včerejška, fakt mě to baví, když to v lese vypadá takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 na tý zahradě to vysejváš nebo tak nějak samo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Jelikož mu tam rostou břízy a to, co tam sbírá, je povětšinou kozák březový, tak předpokládám, že je to pozůstatek původního ekosystému, který tam prapůvodně byl před výstavbou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 7 let,co bydlíme, tak 1-2 kozáci/rok. Letos jsme je nechali v červenci - srpnu bejt ( jak říká manželka vysemenit) a teď už 2 týdny sklízíme. Půl košíku za 2-3 dny. Akorát musíme hlídat děti, aby je nezašlapali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 "Myslím,že už půjde na pekáč" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Noóó, tak jsem z toho nemoh spát a vyrazil jsem a a mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 bobi má teda mnohem lepčí polyš, jsi tu výrobu trošku odflákl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 ..... yes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Tak já se s tím seru aby to vypadalo realně, dlátkuju do toho dva večery jakože kousance od slimáků,extra jedu pro listí a trávu, ještě to fotím v rukavicích na kolo aby bylo vidět že jsem to fakt jako že našelvenku a není to jen tak pohozené před dílnou, ještě jsem to trošku stříknul do barvy . . . a prej odfláknutý . . . tady se člověk nezavděčí, všechno by chtěli NOS, neleštěný a neškrábnutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Dnes bylo v lese zase krásně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Dnes bylo v lese zase krásně... P_20170919_161037.jpgPravdu díš .................dvě hoďky courání....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Bezte fsichni k sipku. Ja uz mam treti vikend zabitej a do lesa se nedostanu. Ze ja sem lezu, vubec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se