Rudykopalsson Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Tome - fotky na mobil velmi slušný, pokračuj, prosím. Beru to jako takový dovzdělávání :-) Houbařská univerzita třetího věku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Sakra, takovejch hub a já nemám čas vyrazit do lesa, leda v noci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Conrad tam píše celou slohovku a přitom jsou všechny houby jedlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Conrad tam píše celou slohovku a přitom jsou všechny houby jedlý. Hmmm - ale některý jen jednou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Něco nám na chatě roste ze špalků na topení. Tušíte někdo, co to je?Reportuji týdenní vývoj :-) Roste to a je to celkem velké, nevím, kde by to skončilo. Po včerejším tříhodinovém zpracovávání hříbků z Českého ráje jsem dnes řešil pouze dřevo na topení a tyto houby šly smykem s kůrou a plevelem kolem. Ale je to zajímavé, houba je fakt tvrdá a ve spárách špalků se chovala jak guma. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Taky reportuju Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Tak se mi včera podařilo na půl hodinky zastavit u lesa a rostou Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Som išiel vencit preventívne s košíkom a oplatilo sa Snáď sú to všetko tie bedle čo ste povedali ze mozem jesť. Ešte tam boli také čo vypadali jak bedle ale mali taky divný tvar,jak obrátená kuzelky. Tie som tam nechal. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Jestli dobře vidím tak mají tygrované nohy, takže bedly vysoké, ty jsou v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Ďakujem tomass. Snáď sa naučím poznať aspoň túto jednu hubu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 (upraveno) Jasné bedly vysoké, dobrou chuť Jak jsem psal, tygrovaná noha je nezaměnitelná, ty nohy jsou na konzumaci tvrdé, suším je a pak je rozemelu na prášek - parádní koření třeba do guláše. Takto vypadá ještě zavřená. Upraveno 3. října 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Take som videl tiez, to su tie "obratene kuzelky" takze sa zajtra po ne vratim dikymoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Tommasi, nohy od bedlí nejsou tvrdé. Normálně říznout podélně na půlku, trojobal, vysmažit a večer k televizi jako tyčinky na zobání. Dobrůtka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Neprovokuj mě, viz, vlákno kila dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Tam nelezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 U sousedů je to s bedlama docela veselé, dětský časopis Včelka 10/2017 pro neznalé, na obrázku je muchomůrka zelená, smrtelně jedovatá . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 No je to praca, s tema bedlama Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Taky pěknej klacík hezký to máte kluci, já dnes nějaké "radiátory",tedy něco takového už jsem viděl v cizině, tak se ve mě probudily bohémsko-umělecké pudy . . . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Krásná fotka Já si dnes udělal pohodový podzimní výšlap. Nikde žádní lidi, pohoda. Cestou dolů jsem nasbíral tašku hřibů Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Ja mel dneska velkou smůlu.. Před časem tady proběhla fotka parazitické houby nedohub, co napada hřiby. Nechal jsem v lese 18 hřibů velkých jako chlapská pest s bílym povlakem na vytrusnici. Ja byl nestastnej. Suchohriby byly uz starsi, zadna slava, ale kos to teda jako hodilo. Nemuzu uplne knucet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se