warann Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 To mi pani napsala s velmi velkou ochotou popripade radou i vysvetlenim. Díky, to vypadá dost rozumně, akorát tenhle princip - ceny Vám sdělíme na dotaz nemám moc rád. Jinak ale v pohodě, ceny OK a celková nabídka mýdel (tj, nejen na holení) fakt dobrá.
ggrand Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Dělám čistku : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84039-hol%C3%ADc%C3%AD-strojky-merkur-a-gillette/
tenge Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Pánové mate někdo braun cooltec? Zvažuju strojek a řeším jaký aby to netáhlo vousy..
Wanderer Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Tak řeznou soupravu bych měl pořešenou. Ty dřevěné rukojeti, to je radost brát do ruky. A ta štětka taky paráda. Teď ještě doladit ty pič.ičinky kolem. Momentálně řeším mýdlo, od Muhle to nějak málo pění nebo to dělám blbě.
Frantik Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Dneska dorazilo nové mýdlo, tak ho hned testnu :-)
Pavlucha Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Mám za sebou desítky oholení bez úhony s Mühle R89 (+ zelná Astra). A protože mám rád vintážní kousky, pořídil jsem si strojek mého ročníku. Levá strana - skvělý, na pravou jsem zkusil trochu poštelovat strojek ... Je tu někdo, kdo vlastní Gilette adjustable a byl by mi ochotnej vysvětlit to nastavování?
warann Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Pokud jsem správně pochopil dotaz, tak odpověď je ZDE od ggranda, pro změnu na můj předchozí dotaz. Upraveno 27. května 2015 uživatelem warann
Pavlucha Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Pokud jsem správně pochopil dotaz, tak odpověď je ZDE od ggranda, pro změnu na můj předchozí dotaz. ... jsem slepej, díky!
warann Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 ... jsem slepej, díky! V pohodě, pamatoval jsem si to jen proto, že jsem to sám řešil
noro.svk Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Zdravim mam bager asi Anglicky klon ,old typ Gillette 1918, nema znacenie a cislovanie, len napis na spodnej strane hrebena Made in England. Strojcek je z bronzu (mosadz) a poniklovany, je v dobrom stave ,len ma kus zosuchane poniklovanie na hlave od holenia, mam ho uz davno ,nasiel som ho v starom dome po kupe pozemku.Nedavno som sa snim zacal holit, bol na nom zeleny povlak, vyvaril som ho vo vriacej vode a pekne ho vycistilo. Fotky dam neskor ,zatial sem dam z netu foto Gillette 1918, vyzera presne tak isto, mam knemu aj krabicku ,tiez nieje nijak znacena a neviem ci je original k tomu bagru ,ale nasiel som ho v nej. Neviete vyrobcu tohto bagru? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
noro.svk Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Tu je ten moj bager, je neznaceny , ma len napis Made in England a podoba sa na old typ Gillette 1918. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
noro.svk Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 V tom starom dome som nasiel este tento neznaceny strojcek , rucka sesthran mosadzna, hlava zelezna hrdzava ,chrom opadany, je nepouzitelny, iba ak by som dal niekde pochromovat hlavu, na krabicke boli ked som to nasiel nejake napisi, ale bola velmi hrdzava ,po vycisteni ich uz nevidno a nepamatam sa uz co tam bolo, je to uz asi 15rokov ,co som ich nasiel. Po to mam este po svokrovi motilik Gillette Knack R2 Made in England a dvojradovu skrabku :-) Astra II. Ta je fajn aj cepielky sa daju kupit v drogeriach len su dost drahe. Dost dlho som predtym pouzival plastovi Willkinson, bol fajn zlomila sa mi na nom ten vrch hlavy, maju ho stale asi si este taky kupim, potom som mal bakelitovi bager na rucke su napisi v takom trojuholniku ,ako dopravna znacka daj prednost v jazde a vnom napisi H N a pod nimi T. Ten mi nedavno spadol z policky a rozbil sa mi, bol velmi agresivny ,taky skalpovaci :-) ,taky by som si este chcel zohnat, ja som ho nasiel este asi ako ucen na praxi vo fabrike, ked nas poslali nosit skrine z nejake vyradenej satni. Ziletky som si nakupil zelene astri, kym sa este daju kupit, z piatich drogerii v meste mali len v jednej, tak som vzal vsetky co mali :-) ,inde mali len modre astri. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vladacr Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Ručku, jaká je u toho strojku z krabičky mívaly strojky, které fasovali piloti Luftwaffe za války. Ten motýlkový Gillette je super, sám mám dva. Co se toho bakelitaku týče, mám dva, jeden ti můžu nechat, jestli bys měl zájem.
Lakerss007 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Panove, prosim, najde se mezi vami nekdo laskavy a ochotny, ktery by obetoval jedno baleni ziletek Feather? Pochopitelne za uplatu. Dikes
noro.svk Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Tunning krabicky pre bager :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vladacr Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Dnešní setup při holení na terase :-)Gillette Super Speed je zatím moje poslední akvizice. Je v NOS stavu, super jemné oholení, i když v poslední době preferuji agresivnější přístup v podobě Gillette Slim Adjustable s nastavením na 7-9. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Poraďte mi mašinku na domácí samo stříhání vlasů. Něco, čím bych to sám ve sprše udržoval na třech mm. Mám nějaký starý základní Philips, ale s tím nástavcem to je dost o směru stříhání a sám to úplně nezvládám.Díky.
Moty Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 http://www.philips.cz/c-p/QC5390_80/hairclipper-series-7000-zastrihovac-vlasu používal jsem tyto a vždy spokojenost, teď chodím ke kadeřnici a užívám si to taky:-)
warann Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Panove, prosim, najde se mezi vami nekdo laskavy a ochotny, ktery by obetoval jedno baleni ziletek Feather? Pochopitelne za uplatu. DikesOzval se Ti někdo? Asi bych jedny navíc měl.
Lakerss007 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Ano, ozval se mi zdejsi clen. A musim rici, ze spokojenost. Presel jsem z mach3 a od te doby nemam problem se zarustanim vousu. I ten pocit po holeni je lepsi. Az bude dalsi zdejsi objednavka, rad se pripojim. Kazdopadne diky za reakci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se