špelda66 Odesláno 20. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu Braun series 8 8417s holí fakt výborně, jsem moc spokojený - doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 20. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu před 8 minutami, špelda66 napsal: Braun series 8 8417s holí fakt výborně, jsem moc spokojený - doporučuju Potvrzuji. Chtěl jsem nejprve dojet Series 7 na kterém dochází za pár měsíců planžeta, ale po vyzkoušení osmičky jsem ho už odložil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince Dnešní oholení v té nejlepší společnosti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince Po roce holení elektrickým strojkem se slavnostně vracím ke klasice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince Jsou to hezky strávené chvíle, pohoda a žádný spěch. Jaké máš oblíbené žiletky do R41 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince Jsou to opravdu hezké chvíle, až na řev manželky, klasické vůně holičství ji nevoní. Já žiletky střídám, vždycky koupím při objednávce něco nového. Dneska Rapira Platinum Lux, když přivřu oko nad nápisem v azbuce, jsem s nimi opravdu spoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno čtvrtek v 18:43 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:43 Dneska starý dobrý sandalwood. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se