Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Vrozená lakota a šetřivost mě vedla k mnohaletému holení mýdly Proraso. Tedy spíše bych jim říkal Pronic. Pořádně nejde našlehat pěna (jde tomu pomoct horkou vodou v hrnku a štětku máčet v ní). Přeci se nebudu mydlit něčím za 350, když můžu za třetinu, že... Teď jsem dostal od pacienta Taylor of Old Bond Street a heuréka... ono to pění, ono je to krásně hutné, ono je to prostě eff eff 😄 

Tak jsem si řekl, že už na sobě nebudu šetřit. Od minulého týdne jen Taylor a žiletky Feather. Basta fidli. Spolubydlící se mě ptala, proč mi nestačí gel ve spreji. Ach jo 😞 

IMG_0746.thumb.JPG.9f2337ef80a728ddd2770c2980be8bb1.JPGIMG_0745.thumb.JPG.65ff7949812ff86268161f56e4739ef6.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, paro napsal:

Vrozená lakota a šetřivost mě vedla k mnohaletému holení mýdly Proraso. Tedy spíše bych jim říkal Pronic. Pořádně nejde našlehat pěna (jde tomu pomoct horkou vodou v hrnku a štětku máčet v ní). Přeci se nebudu mydlit něčím za 350, když můžu za třetinu, že... Teď jsem dostal od pacienta Taylor of Old Bond Street a heuréka... ono to pění, ono je to krásně hutné, ono je to prostě eff eff 😄 

Tak jsem si řekl, že už na sobě nebudu šetřit. Od minulého týdne jen Taylor a žiletky Feather. Basta fidli. Spolubydlící se mě ptala, proč mi nestačí gel ve spreji. Ach jo 😞 

IMG_0746.thumb.JPG.9f2337ef80a728ddd2770c2980be8bb1.JPGIMG_0745.thumb.JPG.65ff7949812ff86268161f56e4739ef6.JPG

Pokud bys chtěl něco pořádného z mýdel,tak je to toto Dusy men kabinet ,jsou to dvě tyčky a stačí velmi malý kousek na výrobu husté šlehačkovité pěny. https://barbieredifigaro.nl/shaving-soap-dusy-klar-kabinett-500

Odkaz ke komentáři

Já jsem se u druhý návštěvy zeptal, tak jsem kupoval na jistotu. Dělaj i malý balení, tyhle konkrétně 150ml. V Práglu maj prodejnu a tam maj k dispozici testry.

https://www.slickstyle.cz/kolinske-vody/immortal-reserve-01-original-eau-de-cologne-for-special-barbers-kolinska-ve-spreji-150-ml/

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Bert napsal:

No, však taky za trest budou mít na xichtě jebáky 🍻

Když kolínskou, tak originál:

Tuhle si kdysi dávno doporučoval náčelníku a vod tý doby jí používám :default_wink:. Musim říct a i jsem to tady i jednou psal musel jsem si na ní trochu zvyknout, ze začátku jsem byl v rozpacích, ale pak si ta vůně sedla a je parádní. Klasických vod po holení mám víc, ale to co jsem postoval je spíš taková lehká voňafka, která mi fakt voní a manželce taky. Že je něco něčím inspirováno fejk není. Fejk je něco co se vydává za originál a není...

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Dnešní oholení lehké jak peříčko, s úplně prvním výrobcem řemeslného mýdla. Budiž pochválen za to co si nyní můžeme užívat. A přírůstek v podobě nové štětky, lepší uzel jsem neměl. Super páteř a absolutní jemnost. Je to nejnovější typ syntetického vlákna, mám za sebou deset holení a nadšení nekončí. 

IMG_0310.jpeg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...