špelda66 Odesláno 20. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2024 Braun series 8 8417s holí fakt výborně, jsem moc spokojený - doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 20. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2024 před 8 minutami, špelda66 napsal: Braun series 8 8417s holí fakt výborně, jsem moc spokojený - doporučuju Potvrzuji. Chtěl jsem nejprve dojet Series 7 na kterém dochází za pár měsíců planžeta, ale po vyzkoušení osmičky jsem ho už odložil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Dnešní oholení v té nejlepší společnosti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Po roce holení elektrickým strojkem se slavnostně vracím ke klasice. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Jsou to hezky strávené chvíle, pohoda a žádný spěch. Jaké máš oblíbené žiletky do R41 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Jsou to opravdu hezké chvíle, až na řev manželky, klasické vůně holičství ji nevoní. Já žiletky střídám, vždycky koupím při objednávce něco nového. Dneska Rapira Platinum Lux, když přivřu oko nad nápisem v azbuce, jsem s nimi opravdu spoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Dneska starý dobrý sandalwood. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno sobota v 09:56 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:56 Vrozená lakota a šetřivost mě vedla k mnohaletému holení mýdly Proraso. Tedy spíše bych jim říkal Pronic. Pořádně nejde našlehat pěna (jde tomu pomoct horkou vodou v hrnku a štětku máčet v ní). Přeci se nebudu mydlit něčím za 350, když můžu za třetinu, že... Teď jsem dostal od pacienta Taylor of Old Bond Street a heuréka... ono to pění, ono je to krásně hutné, ono je to prostě eff eff Tak jsem si řekl, že už na sobě nebudu šetřit. Od minulého týdne jen Taylor a žiletky Feather. Basta fidli. Spolubydlící se mě ptala, proč mi nestačí gel ve spreji. Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno sobota v 10:17 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:17 před 18 minutami, paro napsal: .... Spolubydlící se mě ptala, proč mi nestačí gel ve spreji.... Cože? Takovej šlendrián? Ale tak budiš jí k dobru, že se na tváři neholí, teda doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno sobota v 11:43 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:43 Obavam se, ze uz nekolik mesicu mi je srdecne jedno co, kde a pro koho si holi Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno sobota v 12:32 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:32 před 2 hodinami, paro napsal: Vrozená lakota a šetřivost mě vedla k mnohaletému holení mýdly Proraso. Tedy spíše bych jim říkal Pronic. Pořádně nejde našlehat pěna (jde tomu pomoct horkou vodou v hrnku a štětku máčet v ní). Přeci se nebudu mydlit něčím za 350, když můžu za třetinu, že... Teď jsem dostal od pacienta Taylor of Old Bond Street a heuréka... ono to pění, ono je to krásně hutné, ono je to prostě eff eff Tak jsem si řekl, že už na sobě nebudu šetřit. Od minulého týdne jen Taylor a žiletky Feather. Basta fidli. Spolubydlící se mě ptala, proč mi nestačí gel ve spreji. Ach jo Pokud bys chtěl něco pořádného z mýdel,tak je to toto Dusy men kabinet ,jsou to dvě tyčky a stačí velmi malý kousek na výrobu husté šlehačkovité pěny. https://barbieredifigaro.nl/shaving-soap-dusy-klar-kabinett-500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut Odesláno sobota v 19:09 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:09 Určitě vyzkoušej i Stirling. Nejlepší poměr cena a výkon, super lojový základ a bez zbytečné chemie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno sobota v 19:29 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:29 Trochu odbočím od tématu, ale není to úplně mimo . Párkrát jsem byl u zdejšího bárbra a používaj tam tyto kolínský. Parádně voní, něco jsem i nakoupil nejsou drahý, ale chtěl jsem se zeptat jestli je někdo používáte taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno sobota v 21:27 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 21:27 Mě vždy láká vyzkoušet nějaké velké barber balení, ale bojím se, že to bude smrad a budu toho mít doma půl litru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno sobota v 21:42 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 21:42 Já jsem se u druhý návštěvy zeptal, tak jsem kupoval na jistotu. Dělaj i malý balení, tyhle konkrétně 150ml. V Práglu maj prodejnu a tam maj k dispozici testry. https://www.slickstyle.cz/kolinske-vody/immortal-reserve-01-original-eau-de-cologne-for-special-barbers-kolinska-ve-spreji-150-ml/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno neděle v 06:15 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 06:15 Chlapci, a vám nevadí, že sú to vlastne tiež fejky? ”Vůně je inspirována známou a velmi oblíbenou vůní Baccarat Rouge 540 od Maison Francis Kurkdjian.” Skopírované zo stránok, na ktoré sa odkazoval @Strocek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno neděle v 08:16 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 08:16 No, však taky za trest budou mít na xichtě jebáky Když kolínskou, tak originál: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno neděle v 09:31 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 09:31 (upraveno) Před hodinou, Bert napsal: No, však taky za trest budou mít na xichtě jebáky Když kolínskou, tak originál: Tuhle si kdysi dávno doporučoval náčelníku a vod tý doby jí používám . Musim říct a i jsem to tady i jednou psal musel jsem si na ní trochu zvyknout, ze začátku jsem byl v rozpacích, ale pak si ta vůně sedla a je parádní. Klasických vod po holení mám víc, ale to co jsem postoval je spíš taková lehká voňafka, která mi fakt voní a manželce taky. Že je něco něčím inspirováno fejk není. Fejk je něco co se vydává za originál a není... Upraveno neděle v 09:32 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno neděle v 09:37 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 09:37 před 6 minutami, Strocek napsal: Že je něco něčím inspirováno fejk není. Fejk je něco co se vydává za originál a není... Zvláště pak v tomto případě naprostý souhlas. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut Odesláno neděle v 09:59 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 09:59 Dnešní oholení lehké jak peříčko, s úplně prvním výrobcem řemeslného mýdla. Budiž pochválen za to co si nyní můžeme užívat. A přírůstek v podobě nové štětky, lepší uzel jsem neměl. Super páteř a absolutní jemnost. Je to nejnovější typ syntetického vlákna, mám za sebou deset holení a nadšení nekončí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se