Marfael Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Po zhruba 11ti letech je čas na výměnu Braunu,který šlapal jak hodinky,takže bych asi rád znovu vybral stejnou značku,ale není to úplně podmínka.Mé požadavky jsou 3.Za prvé,musí mít zastřihávač vousů a to kvalitní,protože ten používám nejvíc.Za druhé to musí být na baterku,nechci na elektriku a za třetí to muzí být planžeťák.Cena co nejmíň,ale do 1500 kč zhruba bych se chtěl vejít.Když se bude moct opláchnout vodou,bude to jen plus. Já narazil na tento http://www.mall.cz/planzetove-holici-strojky/braun-series-3-330-new a zdá se mi docela v pohodě,akorát teda,že nejde mýt vodou,ale to není nějak důležité. Máte někdo nějaký zajímavý tip??Nejdůležitější je opravdu dobrý zastřihávač,protože na hladko se holím tak 1x za rok:-)
ggrand Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 (upraveno) Třístovkouvou řadu od Braunu mám. To, jestli jde umývat pod vodou myslí spíš jestli se s tím můžeš sprchovat, jinak strojek umyješ pod vodou pěkně a bez problémů. Jelikož je zastříhávač výsuvný, tak bych nevěřil moc spojení zastříhávače s motorkem. Takže celkově bych to zhodnotil tak, že je lepší si koupit zastříhávač zvlášť, pokud ho tolik používáš. Osobně totiž moc s tímto strojkem spokojený nejsem,ale na 2. stranu jsem nezkoušel nic jiného. Buď koupit to nejnižší od Braunu nebo to nejvyšší(pro snížení ceny klidně bez čističky). Takový je můj názor.Edit: Kamarád má Cruzer a právě zastříhávač mu odešel. Upraveno 9. září 2012 uživatelem ggrand
Marfael Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Tak tos me teda moc nepotesil,ale co jsem i cetl,tak kvalita Braunu sla pry velmi dolu:-(.jenze co jineho koupit,ono v tech znackach neni moc vyber a navic nemyslim,ze ostatni znacky na tom budou nejak lip.a kupovat zvlast zastrihovac a zvlast strojek se mi teda moc nechce uz jen pro to,ze by vyslo draz.Asi budu muset risknout ten Braun:-(.Jeste mrkni na Philips,ktery se pry taky da.
Trololo Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Nějaké jednorázovky od Gillette, ale jsou úplně k h...u. Holím se většinou obden, takže přemýšlím o nějakém šikovném strojku nebo lepším holítku od G.
dagou Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Večer před rodinnou slávou (svatba) jsem zjistil, že břitvy zůstaly doma, všechny krámy zavřený, ráno už se nedalo nic stíhat a tak jsem vyrazil do Tesca. Měli tam tohle. Stálo to pár šupů, funguje to i na dlouhý fousy a huba je hladká a bez podráždění. Doporučuju jako nouzovku, když necháte sbírku břitev doma.
mmcmxcix Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 (upraveno) Gillete Fusion. Nic lepsiho bohuzel neni, holim se 3x tydne. Nezapominat na kvalitni pripravky po holeni, dela to hodne. Upraveno 10. září 2012 uživatelem mmcmxcix
grey Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Gillete Fusion. Nic lepsiho bohuzel neni, holim se 3x tydne. Nezapominat na kvalitni pripravky po holeni, dela to hodne. Zkus někdy břitvu, nebo aspoň safety razor. Hodně rychle zapomeneš na Gillete Fusion
Petr77 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 (upraveno) Dobry tema a se divim, ze coby velkej holic jsem na nej nenarazil uz driv . Hladke holeni jsem pred par lety opustil a ted se tak 2x tydne prekultivuju Remingtonem MB42C, pripadne Remington MB320C bez nastavce. Dost dlouho jsem se i sam "strihal"... 3mm cela hlava kolem dokola, takze zadna veda. Ted mam vlas uz delsi, ze pry u chlapa neplati "dlouhy vlasy = kraty rozum". Ma nekdo tip na nejaky gel/krem, co dokaze po ranu nabudit oblicej tak, abych nevypadal, ze jsem spal jen tri hodiny? Neco jsem vyzkousel, ale efekt nic moc... Upraveno 14. listopadu 2012 uživatelem Petr77
instant Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 (upraveno) pripadne v povodnom skupenstve intravenozne. funguje to zarucene Upraveno 14. listopadu 2012 uživatelem instant
gcom Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Díky zdejším pozitivním reakcím na Braun7 jsem si jej nadělil k ježíškovi a nelituji. Holil jsem se v mládí žiletem, pak už mi to má citlivá pleť nedovolovala. Poté zastřihovačem na 0,8mm, to bylo super. Dále asi deseti stojky (phillips, braun, remington) a nyní Braun series 7. Mám ho i s myčkou a fakt si nemůžu stěžovat (5* hladce oholen). Výška vousů skoro jak u žiletky, žádné pořezání na všechny tři úrovně. Bere i třídenní vous bez většího tahání. Jediné mínus je trochu hlučnější chod, který je způsoben těmi vibracemi.
grey Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Díky zdejším pozitivním reakcím na Braun7 jsem si jej nadělil k ježíškovi a nelituji. Holil jsem se v mládí žiletem, pak už mi to má citlivá pleť nedovolovala. Poté zastřihovačem na 0,8mm, to bylo super. Dále asi deseti stojky (phillips, braun, remington) a nyní Braun series 7. Mám ho i s myčkou a fakt si nemůžu stěžovat (5* hladce oholen). Výška vousů skoro jak u žiletky, žádné pořezání na všechny tři úrovně. Bere i třídenní vous bez většího tahání. Jediné mínus je trochu hlučnější chod, který je způsoben těmi vibracemi. Tak to za pár let zkusím. Teď jsem zkusil nějaký normální elektrický strojekt (za cca 2000CZK), a docela jsem trpěl. Safety razor a břitva zatím vedou.
grga_pitic Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Holim se britvou - kdo jednou vyzkousi uz nechce jinak - je to jako zenovy zazitek priprava mydla, napareni ksichtu, namydleni....nelze to odbyt jako "bezne" holeni za 2 minuty rano...
grey Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Holim se britvou - kdo jednou vyzkousi uz nechce jinak - je to jako zenovy zazitek priprava mydla, napareni ksichtu, namydleni....nelze to odbyt jako "bezne" holeni za 2 minuty rano... Jo, břitva je nejlepší, ale docela mi trvalo v dnešní době sehnat ten koženej řemen na udržování čepele
grga_pitic Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 to gray: na netu jsou nejmene tak 5-10 obchodu kde se daji koupit slusne remeny a skvele za dobrou cenu dela i Petr Smekal z britvy.cz (mimo jine dela i servis britev za vice jak rozumne prachy).
grey Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Je možný že jsem blbě hledal, popravdě vůbec nevím, jak se tomu v češtině říká.
Leclerc Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Jak píše Grga - Petr Smékal dělá výborné a cenově dostupné řemeny. Sám jeden mám.Odkaz tady.
honda6666 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Holím se strojkem na klasické žiletky-MERKUR 34c,štětka pravý jezevec,mýdla Calani,Klar,Cella, atd.-naprostá spokojenost-připravuji se na břitvu
grey Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Jak píše Grga - Petr Smékal dělá výborné a cenově dostupné řemeny. Sám jeden mám.Odkaz tady. Kolik za ně tak chce?
grga_pitic Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) to gray:https://www.google.cz/#hl=cs&tbo=d&sclient=psy-ab&q=obtahovaci+remen&oq=obtahovaci+remen&gs_l=serp.3..0.4815.5639.0.5954.6.6.0.0.0.0.117.589.3j3.6.0...0.0...1c.1.btm_9O1IR78&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=dd3610d3e9dc815b&bpcl=40096503&biw=1280&bih=699 to honda: na nic necekej a jdi do toho. pokud uz mas jezevce, delas si sam mydlo atd. tak uz neni na co cekat Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem grga_pitic
Leclerc Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) Kolik za ně tak chce?Za:Luxusní provedení napnutého obtahovacího řemene.Délka pracovní plochy je 350 mm a šíře je 50 mm.Kůže je hovězí hlazenice tloušťky 4mm. Dřevo je kvalitní jasanový masív ošetřený voděodolným lakem s vysokým leskem. 750,- Kč (rok a půl zpátky) Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem Leclerc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se