Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

Pánové dotaz, koupil jsem si zkušební bagr a k tomu byly přibalený žiletky wilkinson. Obecně s holítkama wilk nemám dobrý zkušenosti. Teď jsem se tím oholil a nevím nevím, krk mám hodně podrážděnej. Myslíte, že to je žiletkama, technikou, bagrem, nebo čím?

ten ač plastovej bagr je náhodou povedená věc a skoro zadarmo. byl to můj první bagr na zkoušku a hned jsem byl nadšenej, žiletky sice nic moc, ale žádný podráždění a holí dobře, říznout se s tím snad ani nedá. pak jsem si koupil merkur a ten už chce trochu opatrnosti a je s ním i lepší manipulace. včera jsem schválně použil po skoro dvou letech toho plast. wilkinsona a jsem nadšenej, hodně jsem spěchal, oholí v momentě, žádná krev, a výsledek jak z merkuru, akorát za třetinou dobu a bez soustředění. takže ho teď budu zase chvilku používat. na naučení je to určitě to nejlepší a lepší bagr neznamená menší podráždění a už vůbec ne míň krve, spíš naopak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

........ byl to můj první bagr na zkoušku a hned jsem byl nadšenej, ..................., říznout se s tím snad ani nedá. ........................lepší bagr neznamená menší podráždění a už vůbec ne míň krve, spíš naopak. 

:frusty:

Odkaz ke komentáři

Čau kucí, prosím o doporučení. Co si mám koupit za bagr? Něco za rozumnou cenu, dobrou kvalitu, fousy nemám nijak extra tvrdý, holím se dvakrát týdně. V neděli delší fousy, ve středu kratší. Něco aby se s tím dobře premávalo, páč mám bradku a potřebuju trochu zarovnávat kontůry, nebo jak se tomu nadává. Zatím mám toho plastovýho wilkinsona, ale chci něco hezčího. Žiletky mám zatím rozdělaný ty wilkinsony, ty poletěj do koše, nebo je dám malý na hraní. Dneska jsem koupil zelený astry a výhledově feather. Zamlouvá se mi Merkur 23c. Co vy na to?

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

23c na začátek v poho, stejně si z vrozené lidské marnivosti koupíš i další. Já jsem ze Solingenu příznivcem Merkur Futur (stavitelná hlava). Důvod je jednoduchý: mohu se holit v pohodovém, ale i velmi agresivním režimu. Jinak např. Böker je z klasik super, ale dražší.

Odkaz ke komentáři

Regulace předpětí žiletky je fajn. A k tomu ideálně strojek v provedení "motýl" (přijde mi to mnohem pohodlnější na čištění, než strojky, kde se hlava rozebírá na části).

Takže používám vintage Gillette, jako je např. zde:  http://www.jamesbondlifestyle.com/product/gillette-slim-handle-adjustable-1-9-razor .

Je to rodinnej kousek, takže mám po předcích kromě hodinek i tuhle mrchu. A že si zahrála v Goldfingerovi jsem zjistil až teď, když jsem hledal nějakej odkaz s obrázkem. No, nakonec proč ne, takovej  odkaz nemůže nepotěšit  :)

Odkaz ke komentáři

Rozhodne doporucim Solingen Merkur 23c.

Ma precizni drzeni, neni tak "tezky" a celkove propracovani je hodne kvalitni.

Čau kucí, prosím o doporučení. Co si mám koupit za bagr? Něco za rozumnou cenu, dobrou kvalitu, fousy nemám nijak extra tvrdý, holím se dvakrát týdně. V neděli delší fousy, ve středu kratší. Něco aby se s tím dobře premávalo, páč mám bradku a potřebuju trochu zarovnávat kontůry, nebo jak se tomu nadává. Zatím mám toho plastovýho wilkinsona, ale chci něco hezčího. Žiletky mám zatím rozdělaný ty wilkinsony, ty poletěj do koše, nebo je dám malý na hraní. Dneska jsem koupil zelený astry a výhledově feather. Zamlouvá se mi Merkur 23c. Co vy na to?

Odkaz ke komentáři

Včera jsem poprvé vytáhnul Mühle R89, žiletku Perma a naprostá paráda. To je naprosto něco jiného, než Astry a plastovej bagr, co jsem dostal na prahu dospělosti. Ještě trochu dořešit podráždění pokožky na krku a nakonec se budu holit častějc, než dřív, protože je to docela závbava.  :)  A to tam ještě čeká nová shavetta a žiletky Feather. Nějak se k té břitvě musím dopracovat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...