Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

Sem před pár týdny ze zvědavosti pořídil Fusion Power a holí to uplně stejně jak Mach III, takže být majitelem Mach III bych si to nepořizoval, holí to stejně a má to dražší nástavce, jediná výhoda je tak v tom samostatném břitu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

M3 Power + gel.

Take tak ten je nejlepsi na 2 - 3 deni vous, ale obcas pro doladeni pouziji Fusion Power nebo pokud se musim holit castej nez jsem zvykly. Take pokud na sucho tak nejakej Philips ale Braun je lepsi.

Odkaz ke komentáři

ja pouzivam asi 7 let stary strojek na vlasy Philips, jede stale bezproblemove, ikdyz uz je trochu hlucny...tedy, aby jste pochopili, holim si vlasy i vousy cca jednou za ctrnact dni, proste to vemu na jednou...ikdyz v posledni dobe premyslim o nejakem elektrickem holicim strojku za slusne penize, nepotrebuju to nejlepsi na pet sest tisic, ale obcas me laka byt hladce oholen, coz uz jsem nebyl tak deset let...:-) ..takze vase navrhy jsou vitany!

Odkaz ke komentáři

Tak já používám Philips - ty rotační strojky jsou báječně tiché a výborně holí.

Nedávno jsem pořídil Speed-XL (3 hlavy), předtím jsem měl hodně dlouho nějaký dvouhlavový a to byl držák... nový jsem kupoval hlavně proto, že jsem si chtěl udělat radost a ty novější typy se mi zdály tišší a že budou líp holit. Tišší je a holí řekl bych stejně dobře jako ten dvouhlavý. Jo, jeden rozdíl tu je - ten dvouhlavý mi občas přichytil chlup a zkusil ho vytáhnout silou, což hlavně v okolí nosních dírek zavání těžkým průserem :) Ten tříhlavý to nedělá.

Edit: Jo a holím se denně.

Upraveno uživatelem babaq
Odkaz ke komentáři

Rád bych tu poděkoval za radu - někdo tu psal, že používá po holení Verdon od l'Occitane. Inu zakoupil jsem (cena ne úplně nízká), ale je to moc fajn. Děkuji a doporučuji ostatním :)

Tak to je super, že tohle vlákno konečně někomu i pomohlo! Doufám, že tomu bude tak i nadále :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...