miccalek Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Já jsem několikrát přešel k el. strojkům, ale vždy jsem se vrátil k žiletkám, vodě a pěně na holení. Používám G Fusion power, ovšem bez baterie, protože jsem zjistil, že s těma vibracema to paradoxně holí hůř než bez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Sem před pár týdny ze zvědavosti pořídil Fusion Power a holí to uplně stejně jak Mach III, takže být majitelem Mach III bych si to nepořizoval, holí to stejně a má to dražší nástavce, jediná výhoda je tak v tom samostatném břitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 M3 Power + gel. Take tak ten je nejlepsi na 2 - 3 deni vous, ale obcas pro doladeni pouziji Fusion Power nebo pokud se musim holit castej nez jsem zvykly. Take pokud na sucho tak nejakej Philips ale Braun je lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 včil sem dostal Brauna, ale stejně dycky musím dodělávat Mach 3, hlavně na čelisti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cTl3U6aSd2w&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korenisko Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Philips HQ6900, a Gilette StormForce. Predtým som mal Branu 1775, ale nebol som spokojný... a ešte predtým to bola žiletka Wilkinson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 ja pouzivam asi 7 let stary strojek na vlasy Philips, jede stale bezproblemove, ikdyz uz je trochu hlucny...tedy, aby jste pochopili, holim si vlasy i vousy cca jednou za ctrnact dni, proste to vemu na jednou...ikdyz v posledni dobe premyslim o nejakem elektrickem holicim strojku za slusne penize, nepotrebuju to nejlepsi na pet sest tisic, ale obcas me laka byt hladce oholen, coz uz jsem nebyl tak deset let...:-) ..takze vase navrhy jsou vitany! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Už jsem zapomněl, kdy jsem se vůbec naposledy holil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Už jsem zapomněl, kdy jsem se vůbec naposledy holil... Taky reseni...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Už jsem zapomněl, kdy jsem se vůbec naposledy holil... Chodíš takzvaně na Kindla, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 pouzivam Tygra, popr. Astru, penovy krem Don ci Adam a nakonec to cele zaliju Windsorem, Ryorem anebo Dermacolem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2010 (upraveno) Tak já používám Philips - ty rotační strojky jsou báječně tiché a výborně holí. Nedávno jsem pořídil Speed-XL (3 hlavy), předtím jsem měl hodně dlouho nějaký dvouhlavový a to byl držák... nový jsem kupoval hlavně proto, že jsem si chtěl udělat radost a ty novější typy se mi zdály tišší a že budou líp holit. Tišší je a holí řekl bych stejně dobře jako ten dvouhlavý. Jo, jeden rozdíl tu je - ten dvouhlavý mi občas přichytil chlup a zkusil ho vytáhnout silou, což hlavně v okolí nosních dírek zavání těžkým průserem Ten tříhlavý to nedělá. Edit: Jo a holím se denně. Upraveno 28. srpna 2010 uživatelem babaq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2010 Já používám Wilkinson Quatro Sport a pěna Wilkinson nebo Gilette. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Tak jsem se dokopal nafotit své nádobíčko: Philips + Panasonic. Snažím se holit obden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Já se snažím holit co nejméně, ale v práci ani doma to neprochází. Už pár let používám Gilette Mach 3 a určitě ještě pár let budu. Gel na holení taky od Gilette. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Taky mám Gillete mach 3, ale občas použiju Philips HQ 8250 Speed-XL Naštěstí mi toho moc neroste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Rád bych tu poděkoval za radu - někdo tu psal, že používá po holení Verdon od l'Occitane. Inu zakoupil jsem (cena ne úplně nízká), ale je to moc fajn. Děkuji a doporučuji ostatním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Rád bych tu poděkoval za radu - někdo tu psal, že používá po holení Verdon od l'Occitane. Inu zakoupil jsem (cena ne úplně nízká), ale je to moc fajn. Děkuji a doporučuji ostatním Tak to je super, že tohle vlákno konečně někomu i pomohlo! Doufám, že tomu bude tak i nadále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 taky slusni magori tak to tady sedí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Nějak jsem si zvykl na voděodolný Philips s náplněmi NIVEA. Zatím spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se