Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 4. 2015 v 23:11, mlsoun1 napsal:

Kdo se tím zabývá,prosím tě?Po dědovi mám,ale je už rezavá

Napriklad zde http://forum.britva.cz/viewforum.php?f=53

Ten rez prave vubec nevadi, to je to nejmensi. Mnohem vetsi problem jsou zuby, takze pokud nejsou, jsi v pohode.

Dokonce podle mnoha info, je lepsi investovat do repase, stare britvy se delaly z kvalitnejsi oceli nez mnoho soucasnych.

A to nemluvim o "emocni strance" renovace, kdy me prijde super vratit podobu necemu tak staremu a jeste s vazbou na tatu/dedu :-)

Odesláno
  V 13. 4. 2015 v 6:38, Frantik napsal:

Mnohem vetsi problem jsou zuby, takze pokud nejsou, jsi v pohode.

To není tak úplně pravda, stará břitva už může být vybroušená skoro do nepoužitelna, nebo zkažená špatným brusem.

Odesláno
  V 13. 4. 2015 v 9:06, Klotzman napsal:

To není tak úplně pravda, stará břitva už může být vybroušená skoro do nepoužitelna, nebo zkažená špatným brusem.

Aha, oukej, Popsal jsem to jenom laicky, typu "lepsi rez nez zuby", ale asi samozrejme zalezi na detailnim stavu.

Odesláno

přesně tak ,né vždy se vyplatí investovat do rekonstrukce již vyžité břitvy,také záleží z čeho je dělaná-uhlíková ocel,nebo nerez

kdyby měl někdo zájem .mám pár nových exkluzívních kousků,ale případně SZ

Odesláno
  V 13. 4. 2015 v 6:38, Frantik napsal:

Napriklad zde http://forum.britva.cz/viewforum.php?f=53

Ten rez prave vubec nevadi, to je to nejmensi. Mnohem vetsi problem jsou zuby, takze pokud nejsou, jsi v pohode.

Dokonce podle mnoha info, je lepsi investovat do repase, stare britvy se delaly z kvalitnejsi oceli nez mnoho soucasnych.

A to nemluvim o "emocni strance" renovace, kdy me prijde super vratit podobu necemu tak staremu a jeste s vazbou na tatu/dedu :-)

Děkuji :cheers:

Odesláno (upraveno)

Kolik to tak stojí, taková renovace. Mám po dědovi dvě břitvy, jedna je solingen se zubem, ale druha je shefildska ocel a ostří je čisté, jen asi přebrousit. Děda ji krásně zakonzervoval tukem, takže není rezavá.

post-5074-0-89750000-1428961154_thumb.jpg

Upraveno uživatelem gorlo
Odesláno
  V 13. 4. 2015 v 21:38, gorlo napsal:

Kolik to tak stojí, taková renovace. Mám po dědovi dvě břitvy, jedna je solingen se zubem, ale druha je shefildska ocel a ostří je čisté, jen asi přebrousit. Děda ji krásně zakonzervoval tukem, takže není rezavá.

To je stejný dotaz, jako zeptat se "kolik tak stojí taková renovace hodinek". Zeptej se na foru Břitva CZ, tady si můžeš načíst, co to obnáší, tuším že uživatel PetrS přímo i renovuje.

Odesláno (upraveno)
  V 15. 4. 2015 v 17:15, Leclerc napsal:

PetrS mi renovoval břitvu, perfektí práce a moc to nestálo. Dělá a prodává i slušný obtahováky.

Tak to je super zprava. Hodis sem na neho kontakt? Myslim, ze tady bude mit super kseft.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Chlapi diky za mistni recepty. Ze bych se holil denne a nemel zedrenej krk, by me nenapadlo a vse potrebne jsem vycetl zde. Chodim na pohovory a potreboval jsem byt kazdy den, jak ze skatulky. Takze slava detskym olejickum, kremum na prdylku a ostrym ziletkam Feather. A to je na ceste nejaka super holici sada. :-)

Odesláno (upraveno)
  V 15. 4. 2015 v 17:57, Frantik napsal:

Tak to je super zprava. Hodis sem na neho kontakt? Myslim, ze tady bude mit super kseft.

Kontakt je dohledatelný přes fórum Břitva (odkaz, který sem vložil Klotzman), ale předpokládám, že jen pro registrované (myslím na tom fóru).

Napsal jsem Petrovi e-mail a v případě, že bude souhlasit, rád se tu o kontakt podělím...

Upraveno uživatelem Leclerc
Odesláno (upraveno)
  V 15. 4. 2015 v 19:54, Leclerc napsal:

Kontakt je dohledatelný přes fórum Břitva (odkaz, který sem vložil Klotzman), ale předpokládám, že jen pro registrované (myslím na tom fóru).

Napsal jsem Petrovi e-mail a v případě, že bude souhlasit, rád se tu o kontakt podělím...

Promptní odpověď dorazila. Pan Petr Smékal stále brousí a renovuje břitvy, nicméně ceny a dodací lhůty se od roku 2010, kdy jsem si od něj nechal renovovat břitvu, poněkud změnily (jakým směrem asi tušíte)...

Pánové směle do toho: smekal558(zavináč)seznam.cz

Ještě dodám, renovace probíhá po vzájemné dohodě včetně fotodokumentace (foto i z mikroskopu) ostří před a po. Bližší info pak na výše zmíněném fóru (http://forum.britva.cz/viewforum.php?f=53).

Upraveno uživatelem Leclerc
  • po 2 týdnech...
Odesláno

mamut tu doporucil Mydla od tohoto vyrobce viz.

http://www.mydlozhrochote.sk/index.html

Zkusil jsem se nedrive zeptat na info ci doporuceni atpod.

Objednal jsem na zkousku nekolik Mydel nejen na holeni v cene 750Kc. vcetne dopravy do CR.

Na holeni Mydlo s vonou paculi, vetiveru a jedle ktere jsem dnes zkusil a mohu rozhodne doporucit (krasne peni jeste rychleji i hutneji jak Taylor of Old Bond Street, jen par pohybu a hned se vytvari pena).

Odesláno

To vypadá dost dobře :smile_anim:, akorát jsem nějak nepobral - těch 750Kč je za kolik kusů? Jelikož tam nemají nemají ceny, tak nějak nemám moc představu co za to? Jinak to vypadá opravdu dobře a v dohledný době to taky zkusím. A třeba mi i po "Tuhým šampónu s pivom Guinness?, žĺtkami a ylang-ylang" znovu narostou vlasy :lol2:

Odesláno

To mi pani napsala s velmi velkou ochotou popripade radou i vysvetlenim viz.

Prírodné mydlo na holenie s jedľou, pačuli a vetiverom -- 95 
g -- ??
Príplatok za misku -- ??
x -- ??
Olivové mydlo na ruky levanduľové - rastlinné 3 x -- ??
Medové olivové mydlo s mätou a lemongrass 2 x -- 145 
g -- ??
Tuhý šampón proti lupinám s orechovým listom a lopúch. koreňom -- 45 
g -- ??
Podložka po mydlo z termodreva -- ??
ks -- ??

Odesláno (upraveno)

Pánové, nějak nemám na holení čas a půjdu asi do elektřiny .. Mam tu témeř nepoužitelné mýdlo od Berta..

Dusy Professional MEN Kabinet Rasierseif, je toho 250g, ukrojeno cca 5gr, chce to někdo za rozumnou cenu ? Do prodejní sekce to dávat nebudu..

Upraveno uživatelem tenge

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...