Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

U mě je problém, že jsem koupil břitvu a holil se s ní tak, jak vyšla z fabriky. Takže když se časem ztupila a nepomohlo už ani obtažení na řemenu, odstavil jsem ji a jsem provizorně na škrabce. Teď právě řeším, zda jí občas někam poslat na přebroušení, nebo zainvestovat do kamenů a dělat si to sám. 

Jo jinak palici jsem si s tím holil sám a jak jsem psal, mám menší počet zářezů, nežli s žiletkou. Měl jsem z té břitvy ze začátku strach - pochopitelně, ale koukneš na trubku, párkrát zkusíš sám a dostaneš to do ruky. Tím nechci říct, že bych se ani jednou neřízl a tím spíš ze začátku. Obecně proti břitvě a žiletce vyžaduje příprava fakt delší dobu, než u škrabky. Protože já se holím tak jednou za týden, většinou sedím ve vaně se zrcátkem a tam strávím tak půl až hodinku. Nejhorší je pro mě brada a kolem uší. Ne každý pro to má pochopení,ale jak říkává jeden známej "každej blbnem jinak".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Zdravím a pozdravuju. 

Nemáte někdo zkušenosti se zastříhavačem vousů? Už jsem vyzkoušel pár žiletkových strojků, momentálně mám elektrický frézkový Remington. 

Mám dost citlivou pleť, hlavně na krku. Vousy mi tam rostou několika směry v podstatě na jednom mstě . Domluvit se při holení se směrem holení těchto vousů žiletkou je dost vyčerpávající a vždy mám po holení podrážděnou pleť. Občas dokonce i po oholení el. strojkem. Zatím jsem byl nejspokojenější, když jsem se holil strojkem na vlasy. Sice neoholí úplně dohladka, za to podrážděnost žádná. Proto zastřihovač.

Chtěl bych se vlézt pokud možno do patnácti stováků. Je mi jasné, že za tuto sumu to nebude nic světoborného, ale snad se něco použitelného najde..

Líbí se mi třeba Philips BT 5205/16.

http://www.philips.cz/c-p/BT5205_16/beardtrimmer-series-5000-zastrihovac-strniste/overview

Díky za postřehy.

Jiří

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Nemáte někdo zkušenosti se zastříhavačem vousů? 

mám ..... hubu si už přes dva roky  holím tímdle http://braun.braun.com/cz/male-grooming/series-7-beard-trimmer.html

holím si s tím i zbytky vlasů co občas vyrostou .....

naprosto bezproblémové a funkční ..

cena před dvěma lety byla něco lehce pod dva litry ..... kolik to stojí dnes nevím .... jestli víc, tak je to tutovej rolex mezi strojky

Odkaz ke komentáři

Pánové,chci objednávat Cellu 1kg pro kolegu,půlku bych pustil /500gr/ . Našli by se cca dva zájemci po 250gr ? Když tak SZ.   Je to tato. Cena 190kč za 250gr + 50kč na poštu.

Tož ešče jednúc se ptám,byl by zájem o cca 2x 250gr Celly ? Když tak SZ.

Odkaz ke komentáři

mám ..... hubu si už přes dva roky  holím tímdle http://braun.braun.com/cz/male-grooming/series-7-beard-trimmer.html

holím si s tím i zbytky vlasů co občas vyrostou .....

naprosto bezproblémové a funkční ..

cena před dvěma lety byla něco lehce pod dva litry ..... kolik to stojí dnes nevím .... jestli víc, tak je to tutovej rolex mezi strojky

Na Braun jsem se ještě vůbec nedíval. Díky za tip. Na první pohled vypadá docela dobře.  :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chlapi chcete žiletky Feather, tak mi napište SZ, mám jich víc klidně se toho zbavím za 35kč/balíček (5ks). Aktuálně je mám doma, takže možnost osobního předání až od soboty - ostrava a okolí a přes pracovní týden Praha. Případně pošta.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...