Papaya Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 U mě je problém, že jsem koupil břitvu a holil se s ní tak, jak vyšla z fabriky. Takže když se časem ztupila a nepomohlo už ani obtažení na řemenu, odstavil jsem ji a jsem provizorně na škrabce. Teď právě řeším, zda jí občas někam poslat na přebroušení, nebo zainvestovat do kamenů a dělat si to sám. Jo jinak palici jsem si s tím holil sám a jak jsem psal, mám menší počet zářezů, nežli s žiletkou. Měl jsem z té břitvy ze začátku strach - pochopitelně, ale koukneš na trubku, párkrát zkusíš sám a dostaneš to do ruky. Tím nechci říct, že bych se ani jednou neřízl a tím spíš ze začátku. Obecně proti břitvě a žiletce vyžaduje příprava fakt delší dobu, než u škrabky. Protože já se holím tak jednou za týden, většinou sedím ve vaně se zrcátkem a tam strávím tak půl až hodinku. Nejhorší je pro mě brada a kolem uší. Ne každý pro to má pochopení,ale jak říkává jeden známej "každej blbnem jinak". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Tož, klasika je klasika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Zdravím a pozdravuju. Nemáte někdo zkušenosti se zastříhavačem vousů? Už jsem vyzkoušel pár žiletkových strojků, momentálně mám elektrický frézkový Remington. Mám dost citlivou pleť, hlavně na krku. Vousy mi tam rostou několika směry v podstatě na jednom mstě . Domluvit se při holení se směrem holení těchto vousů žiletkou je dost vyčerpávající a vždy mám po holení podrážděnou pleť. Občas dokonce i po oholení el. strojkem. Zatím jsem byl nejspokojenější, když jsem se holil strojkem na vlasy. Sice neoholí úplně dohladka, za to podrážděnost žádná. Proto zastřihovač.Chtěl bych se vlézt pokud možno do patnácti stováků. Je mi jasné, že za tuto sumu to nebude nic světoborného, ale snad se něco použitelného najde..Líbí se mi třeba Philips BT 5205/16. http://www.philips.cz/c-p/BT5205_16/beardtrimmer-series-5000-zastrihovac-strniste/overview Díky za postřehy.Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Pánové,chci objednávat Cellu 1kg pro kolegu,půlku bych pustil /500gr/ . Našli by se cca dva zájemci po 250gr ? Když tak SZ. Je to tato. Cena 190kč za 250gr + 50kč na poštu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Nemáte někdo zkušenosti se zastříhavačem vousů? mám ..... hubu si už přes dva roky holím tímdle http://braun.braun.com/cz/male-grooming/series-7-beard-trimmer.html holím si s tím i zbytky vlasů co občas vyrostou ..... naprosto bezproblémové a funkční .. cena před dvěma lety byla něco lehce pod dva litry ..... kolik to stojí dnes nevím .... jestli víc, tak je to tutovej rolex mezi strojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Pánové,chci objednávat Cellu 1kg pro kolegu,půlku bych pustil /500gr/ . Našli by se cca dva zájemci po 250gr ? Když tak SZ. Je to tato. Cena 190kč za 250gr + 50kč na poštu.Tož ešče jednúc se ptám,byl by zájem o cca 2x 250gr Celly ? Když tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Já bych si asi neuměl rozdělat pěnu, ale ten obrázek na krabičce je tak ... jak to říct.... moc hezky se na to kouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Tož, trošku potrénuješ se štětkou /jezevčí/, nemyslel jsem tu sociální pracovnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 mám ..... hubu si už přes dva roky holím tímdle http://braun.braun.com/cz/male-grooming/series-7-beard-trimmer.html holím si s tím i zbytky vlasů co občas vyrostou ..... naprosto bezproblémové a funkční .. cena před dvěma lety byla něco lehce pod dva litry ..... kolik to stojí dnes nevím .... jestli víc, tak je to tutovej rolex mezi strojkyNa Braun jsem se ještě vůbec nedíval. Díky za tip. Na první pohled vypadá docela dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Ja pouzivam tento http://zastrihovace.heureka.cz/philips-qt4015-16/ a spokojnost. Je vsak mensi co ruky a teda aj do plochy na holenie a nie je vodeodolny, takze treba rozobrat a vycistit len tak kefkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Tož ešče jednúc se ptám,byl by zájem o cca 2x 250gr Celly ? Když tak SZ.Vyřešeno,mýdlo zamluveno a objednáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Kluci ,kdo objednával ty žiletky Feather z Ebaye ? Byla to taková ta větší objednávka.Pár krabiček bych uživil.Nebude nějaká opakovačka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Musis najit novy zajemce, pred rokem jsem koupil pakl (100 ks) a sem v půlce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Já bych se klidně přidal, i když co jsem koupil ten novej set, tak se skoro neholím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Taky bych se přidal... Mám poslední 3 žiletky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 taky bych asi 2 balení vzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Pokud chlapi chcete žiletky Feather, tak mi napište SZ, mám jich víc klidně se toho zbavím za 35kč/balíček (5ks). Aktuálně je mám doma, takže možnost osobního předání až od soboty - ostrava a okolí a přes pracovní týden Praha. Případně pošta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Pokud by byl někdo ochoten udělat nějaký ten nákup na Ebay,tak bych určitě nějaké vzal. Hoďte někdo link,kde a za kolik /osvědčený obchodník/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Kupoval jsem tady. Za první pololetí tohoto roku jedu teprve čtvrtou žiletku, takže další ještě chvíli objednávat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Nebude někdo objednávat nějaké žiletky Feather ? /Ebay/ Rád bych se přidal.Případně by mi stačily Sharky,či něco lepšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se