Liqid Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Udělal jsem menší nákup a trochu poreferuji. Pořídil jsem Mühle R106 - pěkné zpracování, není moc agresivní, dobře vyvážený. Z mého pohledu tedy skvělá koupě. Dále jsem pořídil holící mýdlo Proraso pro citlivou pokožku (bílé). Jako plusy vidím cenu, pevnou krabičku, pěnivost a pocit na kůži taky fajn. Vadí mi jen vůně, která je moc chemická, ale pořád příjemnější než Barbus. A nakonec mám holící mýdlo Lea. Zatím jsem nezkoušel, tak nemohu moc hodnotit, nicméně vůní a dřevěnou krabičkou jsem opravdu nadšen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Zkus zelené mentolove Proraso. Vůně super a jinak vše stejne. A na kůži pěkne chladi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Zelené proraso mám teď taky. Muzu doporučit. Fakt super chladi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Zelenému jsem se právě kvůli mentolu vyhnul. Jednou jsem koupil pěnu Gillette s mentolem a bylo mi to silně nepříjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Proraso, takový italský Barbus = nic moc. Škoda peněz, když existuje taková řada skutečných dobrůtek. Sice stojí víc, ale mě mýdlo vydrží celkem dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Barbus už není co býval,mám ještě zbytek v bakelitu a je to úplně jiné mýdlo než nový v plastu.Prý je lepší Barbus Active,ale já raději Cellu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milovnik Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Vznáším prosbu na olomoučáky - minulý týden jsem se chtěl zastavit pro nové žiletky v prodejně, kde jsem kupoval první výbavu.Bylo to u železáren v bývalém Idopu. Teď je ale barák zavŕený a nemůžu si vzpomenout na název prodejce, takže web nepomohl.Poradíte kam přesídlili? Teď jsou jinde: http://www.luxusni-holeni.cz/prodejna-olomouc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Odkud berete cellu? Zkusil bych ji, ale kilovka je moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Z upravse, a s někým se podělit a nebo vzít ten tyglík 150gr https://www.upravse.cz/vyrobek/cella-mydlo-na-holeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Pánové, holicí strojek planzetovy nebo frezkovy ( Braun řada 5 nebo 7 / phillips řada 7)? Dik Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Odkud berete cellu? Zkusil bych ji, ale kilovka je mocPod pul kila nedavam :-) jsem linej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Jestli budeš chtít vzorek,tak se ozvi.Zase tak líný ani chudý nejsem.My bohatí duchem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Tak kdo ma zájem mi ji poslat, dejte mi vědět v sz. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 A nemáme Tě ještě poprosit ? My něco chceme nebo Ty ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Pánové, holicí strojek planzetovy nebo frezkovy ( Braun řada 5 nebo 7 / phillips řada 7)? Dik To chce zkusit (planžeta / frézka). Za mě třeba planžeta (Braun), s frézkou jsem měl zarudlou pokožku na krku. Jinak každej potřebuje trochu jinej grif. Ale co jsem tak pročítal, je to hrozně individuální. No a značka je asi jasná pak - frézka Philips, planžeta Braun (i když třeba Panasonic, dělá taky pěkný planžety). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Hrebicek, vavrin a rum... To uz nikdy neobjednam, to je pekelny... https://www.upravse.cz/vyrobek/taylor-of-old-bond-street-bay-rum-edc Zato No.4711 a Cella nebude spatna kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Kluci, najde se tu nějaký *pacient*, který používá vosk na knir... Zda-li ano tak jaký :0) Řeším teď problémy s (cuckama) v kniru při zatuhnutí... Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Co vyzkoušet balzám místo vosku? Vosk v tom je taky, modelovat s tím tvar nevím, na to mám vousy moc krátké, nezanechává žádné stopy, konkrétně tento mohu doporučit, akorát vůně je dost drsně zemitá, to chce očuchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) Co vyzkoušet balzám místo vosku? Vosk v tom je taky, modelovat s tím tvar nevím, na to mám vousy moc krátké, nezanechává žádné stopy, konkrétně tento mohu doporučit, akorát vůně je dost drsně zemitá, to chce očuchat. 20161226_200316-756x1008.jpgBalzám jest na můj vous bohužel slabý ( taky jsem ho zkoušel ) . Neudrží tvar ani venku v tomto zimním počasí, natož abych si s tím mohl sednout někam do vytopené místnosti ... Teď používám - viz. obrázek - drží hezky, jen že, bohužel na vousech pod nosem zanechává cucky a po jemným vyčesání ( pro zbavení se cucek ) to zas špatně drží ... Slyšel jsem o dobrém vosku od Taylor of Old Bond což by se mi líbilo, mám vše od TofOB .... Ale nějak se po něm slehla zem ... A nikde ho nemají ... Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Možná ne uplně k tématu Ale drtek jsem se nudil a vymýšlel stojánek na břitvy Těch ojnic tam bude celkem 6 takže na 7 břitev ... Jinak když nechám jen ten sestup z tatry tak z ventilů udělám polici na zed... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se