Strocek Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 (upraveno) Sem si říkal, že bych měl jít trošku dál. Ještě teda nemám srovnání (asi dneska večer), ale s tou Solunou sem doposud spokojenej. Upraveno 15. dubna 2021 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Kluci ze srandy sem si koupil českej Pitralon F jako vzpomínku na vojenskou základní službu... a docela mi to začlo vonět , nebo takhle, nevadí mi. Nevim jestli je to pořád stejná receptura jako tenkrát, ale asi už né, nicméně bych chtěl vyzkoušet nějakej dražší "kvalitnější" Pitralon. Nemá někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Ja Pitralon pouzivam normalne uz roky, vyhovuje mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Já ho mám už dýl a taky v pohodě. Jakou máš značku? Chtěl bych vyzkoušet nějakej zahraniční abych měl srovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Myslel som to tak ze ten cesky pouzivam uz roky..... inak som este vyskusal nejake to Proraso ale ziadne osvietenie sa nedostavilo tak som sa po vypatlani vratil k Pitralonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Já jednou ze srandy koupil toto - Alpa 378 asi za dvacku. Od tý doby jsem nic lepšího nenašel (z ranku těch pálivějších). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Klasickou Alpu mám rád, tohle musim taky taky vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Když už jsme u té Alpy, tak mohu doporučit tuhle, zelená ani mi moc nevoněla, ale tahle je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Já používám Alpu jak tu zelenou 378, tak tu Windsor s propolisem... Bez připomínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Chlapi, len dufam, ze to nepijete! To sa len klokta!!! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Jeste by bylo dobre uvest, ze voda po holeni neni to same, co kolinska voda. Voda po holeni obsahuje latky, ktere maji pomoct s regeneraci pokozky. Kolinska voda je prakticky jen lihova vonavka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Holim se většinou jednou za tejden a holil sem se včera, ale asi dneska zkusim tu Alpu. Pitralon jedu už dýl, tak zkusim něco novýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Zelená je barva mládí (zpívali jsme kdysi…) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Já tu Alpu včera zkusil kuci a ta vůně neni vončo. Jinak musim uznat, že je příjemná na tváři a tak jako příjemně chladí po tom oholení. Vůně Alpy neni tak silná jako u Pitralonu, ale ten Pitralon mi sedí (voní) víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Pokud si jedes v oldschoolu, nemel bys minou: https://www.alpa.cz/cs/e-shop/117-windsor-voda-po-holeni Vic dedkovskou vuni si nedokazu predstavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 (upraveno) Dík za tip, vyzkoušim . Já sem nevěděl jestli to neni nějaká novinka, když to má takovej íngliš name . Já tyhle vody nesmim používat před spaním, páč jsem již byl několikrát vykázán manželkou z ložnice... A musel to zachraňovat Weleda balzám Upraveno 27. dubna 2021 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Čus borci, poradili byste mi prosím nějaký balzám po holení ? Holím se tak jednou za 14 dnů, takže cena nijak zvlášť nehraje roli. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Kdybych nezkoušel poslední dobou Pitralony a Alpy , tak sem neměl nic lepšího než zmiňovanej Weleda Balsam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Dneska jsem na nákupu našel ve výprodeji za pár korun čepelky Wilkinson Henry Nock, chtěl jsem se zeptat - nevíte někdo, na jakou jinou ručku než Henry Nock jdou nasadit? Na netu jsem našel, že na Quattro, ale to bohužel nemám možnost vyzkoušet. Případně by mi moc pomohla fotka toho konektoru na čepeli quattro, jestli je stejná.. dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Kluci jaké používáte vody po holení? Trochu se mi " přežraly" balzámy,rád bych něco s vyšším procentem alkoholu a nemusí to stát majlant ( nad tisícovku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se