Strocek Posted April 15, 2021 Report Share Posted April 15, 2021 (edited) Sem si říkal, že bych měl jít trošku dál. Ještě teda nemám srovnání (asi dneska večer), ale s tou Solunou sem doposud spokojenej. Edited April 15, 2021 by Strocek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted April 16, 2021 Report Share Posted April 16, 2021 Kluci ze srandy sem si koupil českej Pitralon F jako vzpomínku na vojenskou základní službu... a docela mi to začlo vonět , nebo takhle, nevadí mi. Nevim jestli je to pořád stejná receptura jako tenkrát, ale asi už né, nicméně bych chtěl vyzkoušet nějakej dražší "kvalitnější" Pitralon. Nemá někdo zkušenost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 16, 2021 Report Share Posted April 16, 2021 Ja Pitralon pouzivam normalne uz roky, vyhovuje mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted April 16, 2021 Report Share Posted April 16, 2021 Já ho mám už dýl a taky v pohodě. Jakou máš značku? Chtěl bych vyzkoušet nějakej zahraniční abych měl srovnání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 16, 2021 Report Share Posted April 16, 2021 Myslel som to tak ze ten cesky pouzivam uz roky..... inak som este vyskusal nejake to Proraso ale ziadne osvietenie sa nedostavilo tak som sa po vypatlani vratil k Pitralonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusty Posted April 19, 2021 Report Share Posted April 19, 2021 Já jednou ze srandy koupil toto - Alpa 378 asi za dvacku. Od tý doby jsem nic lepšího nenašel (z ranku těch pálivějších). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 Klasickou Alpu mám rád, tohle musim taky taky vyzkoušet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liqid Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 Když už jsme u té Alpy, tak mohu doporučit tuhle, zelená ani mi moc nevoněla, ale tahle je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_l Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 Já používám Alpu jak tu zelenou 378, tak tu Windsor s propolisem... Bez připomínek Link to comment Share on other sites More sharing options...
miguel Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 Chlapi, len dufam, ze to nepijete! To sa len klokta!!! ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggrand Posted April 21, 2021 Report Share Posted April 21, 2021 Jeste by bylo dobre uvest, ze voda po holeni neni to same, co kolinska voda. Voda po holeni obsahuje latky, ktere maji pomoct s regeneraci pokozky. Kolinska voda je prakticky jen lihova vonavka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 Holim se většinou jednou za tejden a holil sem se včera, ale asi dneska zkusim tu Alpu. Pitralon jedu už dýl, tak zkusim něco novýho Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_l Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 Zelená je barva mládí (zpívali jsme kdysi…) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 Já tu Alpu včera zkusil kuci a ta vůně neni vončo. Jinak musim uznat, že je příjemná na tváři a tak jako příjemně chladí po tom oholení. Vůně Alpy neni tak silná jako u Pitralonu, ale ten Pitralon mi sedí (voní) víc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggrand Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 Pokud si jedes v oldschoolu, nemel bys minou: https://www.alpa.cz/cs/e-shop/117-windsor-voda-po-holeni Vic dedkovskou vuni si nedokazu predstavit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 (edited) Dík za tip, vyzkoušim . Já sem nevěděl jestli to neni nějaká novinka, když to má takovej íngliš name . Já tyhle vody nesmim používat před spaním, páč jsem již byl několikrát vykázán manželkou z ložnice... A musel to zachraňovat Weleda balzám Edited April 27, 2021 by Strocek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_2002 Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 Čus borci, poradili byste mi prosím nějaký balzám po holení ? Holím se tak jednou za 14 dnů, takže cena nijak zvlášť nehraje roli. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 Kdybych nezkoušel poslední dobou Pitralony a Alpy , tak sem neměl nic lepšího než zmiňovanej Weleda Balsam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted August 12, 2021 Report Share Posted August 12, 2021 Dneska jsem na nákupu našel ve výprodeji za pár korun čepelky Wilkinson Henry Nock, chtěl jsem se zeptat - nevíte někdo, na jakou jinou ručku než Henry Nock jdou nasadit? Na netu jsem našel, že na Quattro, ale to bohužel nemám možnost vyzkoušet. Případně by mi moc pomohla fotka toho konektoru na čepeli quattro, jestli je stejná.. dík moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted July 6, 2022 Report Share Posted July 6, 2022 Kluci jaké používáte vody po holení? Trochu se mi " přežraly" balzámy,rád bych něco s vyšším procentem alkoholu a nemusí to stát majlant ( nad tisícovku). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts