Jump to content

Čím se holíte?

Jay Doll
 Share

Recommended Posts

Kluci ze srandy sem si koupil českej Pitralon F jako vzpomínku na vojenskou základní službu... a docela mi to začlo vonět :), nebo takhle, nevadí mi. Nevim jestli je to pořád stejná receptura jako tenkrát, ale asi už né, nicméně bych chtěl vyzkoušet nějakej dražší "kvalitnější" Pitralon. Nemá někdo zkušenost?

Myslel som to tak ze ten cesky pouzivam uz roky..... inak som este vyskusal nejake to Proraso ale ziadne osvietenie sa nedostavilo tak som sa po vypatlani vratil k Pitralonu.

Jeste by bylo dobre uvest, ze voda po holeni neni to same, co kolinska voda. Voda po holeni obsahuje latky, ktere maji pomoct s regeneraci pokozky. Kolinska voda je prakticky jen lihova vonavka

Já tu Alpu včera zkusil kuci a ta vůně neni vončo. Jinak musim uznat, že je příjemná na tváři a tak jako příjemně chladí po tom oholení. Vůně Alpy neni tak silná jako u Pitralonu, ale ten Pitralon mi sedí (voní) víc. 

Dík za tip, vyzkoušim :default_wink:. Já sem nevěděl jestli to neni nějaká novinka, když to má takovej íngliš name :).

Já tyhle vody nesmim používat před spaním, páč jsem již byl několikrát vykázán manželkou z ložnice... :) A musel to zachraňovat Weleda balzám :cool02:

Edited by Strocek

• 3 months later...

Dneska jsem na nákupu našel ve výprodeji za pár korun čepelky Wilkinson Henry Nock, chtěl jsem se zeptat - nevíte někdo, na jakou jinou ručku než Henry Nock jdou nasadit? Na netu jsem našel, že na Quattro, ale to bohužel nemám možnost vyzkoušet. Případně by mi moc pomohla fotka toho konektoru na čepeli quattro, jestli je stejná.. dík moc

• 10 months later...

Kluci jaké používáte vody po holení? Trochu se mi " přežraly" balzámy,rád bych něco s vyšším procentem alkoholu a nemusí to stát majlant ( nad tisícovku).