Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...

Doporučené příspěvky

No jo no., máš recht...ale serepetičky a net klidně přežiju, když si řádně štrejchnu. :rolleyes:

Tak jak to je doopravdy, dostals tip na zradlo nebo nejakou pritulnejsi servirku ???

U nas (a urcite ne jen u nas :-D) nema vyraz strejchnout si s jidlem nic spolecneho ;-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jak to je doopravdy, dostals tip na zradlo nebo nejakou pritulnejsi servirku ???

U nas (a urcite ne jen u nas :-D) nema vyraz strejchnout si s jidlem nic spolecneho ;-).

No jo, tohle varianta mne nenapadla... :lol2:  :lol2:  :lol2:

Na mysli jsem měl výraz z http://www.receptyonline.cz/gastro-slovnik/Š/ Štrejchnout si :  Pochutnat si. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Já nějak chlapi v poslední době ty načinčaný restaurace nemusím, mám rád takový ty "dřevěný" kvalitní zájezdní hostince s posezením v zahradě se stromy apod.

Tohle je třeba moje oblíbená v Jesenici u Prahy U kohouta"

Pepo ono to je tak, nekdo ma čtverku a umí super guláš a já si ho tam rád dám, ale sem tam člověk jede na výlet a chce si trochu dopřát a včera jsem byl fakt velmi spokojen jak s profesionalnim pristupem číšnika , tak s velmi chutnou kuchyni. Dnes ráno u snídaně jsem zjistil, že si jejich šikovnosti už někdo všimnul. Chtěl jsem tim říct, že nekdy si rád dám chleba se sádlem a někdy zase steak :-) sorry za pravopis, ten ip je čím dál menší...

post-7459-0-12400000-1492942278_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

U Palu. Tam jsem se chtel nedavno podivat, ale trochu me odradila tahle recenze, takze jsme nakonec jeli jinam. Pravda ovsem muze byt jakakoliv. Pak dej vedet.

0640d25136fcc66497f7978da18b3220.jpg

Ja jsem celkem klidas, ale za tohle bych ji poslal slusne do prdele.

Odkaz ke komentáři

S dýškem je to složité, včera po večeři za 910 Kč ( nechal jsem litr ) a manželka, není to málo? Říkám ji je to 10%..... Ale jsou situace, kdy mám chuť nedat nic, někdy pokud jídlo stojí za nic říkám obsluze ať mu dá dýško ten kuchař co neumí vařit :-)

Odkaz ke komentáři

Rozhodl jsem se projit nejakou historii rezervaci v Restu a doporucit/nedoporucit par restauraci. Vetsinou vyrazime na jidlo o vikendu a pokudmozno mimo Prahu a snazime si vybirat restaurace podle doporuceni. Z nekterych mam i fotky jidel, ale to sem cpat nebudu.

Jidlo: italska, mezinarodni kuchyne; jidlo je velmi dobre a zatim jsem nenarazil na neco co by mi vylozene nechutnalo; vymenilo se tu par majitelu a uz se tu zase da dobre najist
Prostredi: skvela zahradka, pomerne slozite parkovani, kdyz neni misto
Obsluha: prijemna a vetsinou v pohode, ale obcas ma sve spatne dny
Ceny: za dobre jidlo 200-300 kc
Co mi vadilo: obcas tam hraje opravdu zbytecne nahlas hudba
Celkem: ****

Jidlo: ceska, mezinarodni kuchyne; obedove menu skvele a treba svatomartinska husa taky super
Prostredi: maji zimni zahradu, kde se sedi fajn, kdyz je pekne pocasi
Obsluha: prijemna a profesionalni
Ceny: za dobre jidlo 200-400 kc
Co mi vadilo: myslim, ze nic
Celkem: *****

Jidlo: ceska kuchyne; obrovske porce a desne jsme se tam prejedli, ale proste to bylo fakt dobry
Prostredi: restaurace je soucasti jizdarny, venku s vyhledem na treninky koni
Obsluha: prijemna a naprosto v pohode
Ceny: za dobre jidlo 150-300 kc
Co mi vadilo: mely vyzrany zebra, tak sem si musel dal gulas ;)

Mezi domky, Bustehrad
Jidlo: francouzska, mezinarodni kuchyne; tak nejak se jim tam dari kombinovat hodne zajimave chute dohromady; zajimava byla domaci limonada z pomerancu a mandli
Prostredi: restaurace je fakt zastrcena mezi domky, takze se hur hleda, ale maji vlastni parkovani a uvnitr ciste a pekne prostredi
Obsluha: prijemna a naprosto v pohode
Co mi vadilo: myslim, ze nic

Agarden, Mnichovo Hradiste
Jidlo: francouzska, mezinarodni kuchyne; bylo nas vic a vse co jsme meli bylo vytecne (muj kralik obzvlast!)
Prostredi: zimni zahrada, venkovni zahrada, detsky koutek, parkoviste
Obsluha: velmi mila a vsimava obsluha
Co mi vadilo: je to z Prahy daleko ;)

Pod Lesem, Jiloviste
Jidlo: francouzska, ceska kuchyne; vyborne jidlo, bozi deserty s domacima zmrzlinama
Prostredi: prijemne prostredi, jen je asi kolem nejaka vyletni stezka, protoze tam kazdou chvili vlezl nejakej vobejda s batohem nebo holema, chvili cucel do listku a zas odesel
Obsluha: profesionalni obsluha
Co mi vadilo: vubec nic

Jidlo: ceska kuchyne; uz nevim co jsem tam mel, ale bylo to rozhodne dobry
Prostredi: prijemne prostredi, jenom je tam furt narvano
Obsluha: velmi prijemna obsluha
Co mi vadilo: hrozne lidi a bez rezervace minimalne 2 dnu dopredu ani nahodou

Jidlo: italska kuchyne; naprosto prumerna pizza
Prostredi: vubec nic extra, sedeli jsme u hajzlu
Obsluha: otresna, znudena, priserna
Ceny: za jidlo 100-300 kc
Co mi vadilo: vsecko, byli jsme tam jen kvuli schuzce s nekym, kdo tam bydli
Celkem: *

Jidlo: stredomorska, balkanska kuchyne; nic extra, maso nedodelane a vsecko trvalo dlouho
Prostredi: hotelova restaurace
Obsluha: sice se snazili a dali nam slevu za to nedodelane jidlo, ale kuchare to nenahradi
Co mi vadilo: kuchar
Celkem: **

Jidlo: ceska kuchyne; cokoliv jsme tam zatim meli bylo skvele, svatomartinske menu i bez objednani nejak proste zaridili
Prostredi: zajimave prostredi v byvale cihelne, pan majitel tam udajne makal na prestavbe sam
Obsluha: vyborna, prijemna, kdyz jsme s dcerou, tak jidlo pro ni nosi temer hned
Ceny: za jidlo 200-400 kc
Co mi vadilo: nic

Cestlicka vejmrda, Ricany u Prahy
Jidlo: ceska kuchyne; uz je to dlouho, ale zebra myslim byly naprosto bez chyby
Prostredi: ciste, pekny interier
Obsluha: uz si nepamatuji, ale myslim, ze v pohode
Ceny: za jidlo 200-300 kc

Jurecek, Ricany u Prahy
Jidlo: ceska, mezinarodni kuchyne; tady je to vzdycky na jistotu a maji luxusni dezerty
Prostredi: pekny interier, venkovni terasa s vyhledem na prirodni koupaliste, okolo se da na prochazku
Obsluha: vzdycky bezvadna

Jidlo: ceska kuchyne; jidlo dobre, ale nic uchvatneho; maji velky vuber piv (logicky), coz ale jako nekdo, kdo pivo nepije moc neocenim ;)
Prostredi: takova lepsi hospoda
Obsluha: prijemna, rychla

Porto, Praha 8
Jidlo: italska kuchyne; skvele jidlo, kdyz chce clovek neco trochu jinak, tak to bez problemu udelaji
Prostredi: mala cista italska restaurace
Obsluha: prijemna a v pohode

Jidlo: ceska, mezinarodni kuchyne; obycejne jidlo, nic extra
Prostredi: pry vhodne na svatby, ale nam se tam teda moc nelibilo; mozna pred 20 lety
Obsluha: uz si nepamatuji, takze asi prumerna
Co mi vadilo: podle meho si hraji na na neco na co nemaji
Celkem: ***

Da Matteo, Praha 7
Jidlo: italska kuchyne; cerstve suroviny, skvele jidlo, dokazou poradit i uvarit cokoliv na prani
Prostredi: mala italska restaurace
Obsluha: skvela, rychla, prijemna

U Sapiku, Mnichovice
Jidlo: mezinarodni kuchyne; zajimava jidla (raci polevka) a vsecko moc dobre
Prostredi: uvnitr je to otresne, milion obrazku a debilit, ale kazdemu muze vyhovovat neco jineho
Obsluha: prijemna a rychla
Ceny: za jidlo 200-300 kc
Co mi vadilo: v te vesnici se proste neda poradne zaparkovat a vsecko je to trochu schizofrenni, restaurace se jmenuje U Sapiku, rikaji ji U Kone, web maji www.klokocna.cz

Odkaz ke komentáři

Pěkný, v řadě těch restaurací jsem byl a hodnocení se shoduje. Ještě bych do toho hodnocení přidal Jesenice, restaurace U Kohouta, Průhonice, restaurace Hliněná bašta. Kdysi mě neočekávaně příjemně překvapila restaurace Pod Lesem defakto bydliště Pohlreicha.

Odkaz ke komentáři

Max to pekne napsal a rád bych vypichnul Jurecek. Stále jsem v takových cenách takovou kvalitu nikde nenašel. Skvělá kuchyně í prostředí.

Naopak Babiccina zahrada je pro mě záhada. Nikdy jsem se tam dobře nenajedl, prostředí hospoda z 93 a obsluha příšerně žoviální a vlezla. Byl jsem 2x a nikdy více.

Odkaz ke komentáři

Max to pekne napsal a rád bych vypichnul Jurecek. Stále jsem v takových cenách takovou kvalitu nikde nenašel. Skvělá kuchyně í prostředí.

Naopak Babiccina zahrada je pro mě záhada. Nikdy jsem se tam dobře nenajedl, prostředí hospoda z 93 a obsluha příšerně žoviální a vlezla. Byl jsem 2x a nikdy více.

Zvláště Trippa alla Romana

Odkaz ke komentáři

Po dlouhé době jsem si dneska nechal jídlo dovézt. Prubnul jsem podnik Pizza Burger Hovorčovice a musim vyseknout poklonu. Skvělej triple baconburger, domácí hrany s bylinkama, cibulový kroužky a parmazánová majonéza. Porce jaxviňa, zaplácne to v klidu oběd aj večeři. Všechno bylo skvělý a od objednávky na talíř cca 35mins. Palec hore!

http://www.pizza-burger-hovorcovice.cz

964bfd0123cdcae8819732d326585b70.jpg

796e102496b0770906c71daea28e5059.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...