elninoelnino Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Ahoj, nemáte nějaký tip na dobrou restauraci v centru Prahy s výhledem? A možnosti rezervace na dnešní večer pro dva? Máme s manželkou výročí a samozřejmě vše řeším na poslední chvíli ;-) předem díky za tipy a za pomoc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Ahoj, nemáte nějaký tip na dobrou restauraci v centru Prahy s výhledem? A možnosti rezervace na dnešní večer pro dva? Máme s manželkou výročí a samozřejmě vše řeším na poslední chvíli ;-) předem díky za tipy a za pomoc :-) http://www.aureole.cz ... neni to uplne centrum, ale vyhled maj dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Zdravím, chtěl bych doporučení na dobrou restauraci v Plzni. Chci vytáhnout manželku na nějakou tu výroční večeři. Zatím mám v hlavě Beer Factory nebo Saloon Roudná. Tak něco v podobném duchu. Restauračka s vlastním pivovárkem vítána. Ale jinak něco, kde dělají dobré steaky, případně burgry nebo žebírka a takové ty věci. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 SCIFI: Taky bych poradil alzu, je tam espresso bar pražírny DOUBSLESHOT. Taky tam jezdim jen kvůli kávě. Kávu v Alze rovněž potvrzuji a k ní tam mají toto - naprosto fantastické ořechové věnečky od Lany Libin Mayer. Vše ve větším sortimentu je samo k dispozici i v Karlíně v původní kavárně Můj šálek kávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Zdravím, chtěl bych doporučení na dobrou restauraci v Plzni. Chci vytáhnout manželku na nějakou tu výroční večeři. Zatím mám v hlavě Beer Factory nebo Saloon Roudná. Tak něco v podobném duchu. Restauračka s vlastním pivovárkem vítána. Ale jinak něco, kde dělají dobré steaky, případně burgry nebo žebírka a takové ty věci. Díkyještě mě napadl Purkmistr....páč bych si asi dal nějaký to kolínko nebo žebra. U manželky to vypadá na steak. Tak něco skloubit dohromady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 (upraveno) Kamo purkmistr šel do prdele, fakt, ty poměry tam znam...Chces výroční večeři a beres starou do pivovaru v tom případě beer factory( ale servis bída- je to o pivu ne o zrcadle) to doporučim spíše PArkan /atmosféra, kuchyně, pivo bezva/Super servis a dobry kuchař je U Zvonu /restauraci již nemá martin straka, ale s ohledem na zaměření jeho klientelske základny hotelu - velmi podarena jídla/U Mansfelda taky dobry, dobre vaří gondola, dobre je rango i když mimo tvoje zadání - ale za mne top of plzen/ super servis/ super kuchaři/ personal přátelsky poloha velmi dobra!Vyhnul bych se rozhodne El cid, purkmistru i kdysi fajn Ve vilach Upraveno 6. června 2018 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Tak výroční večeři jo, ale jako nepředstavuj si něco nobl. Prostě dát si kus zvance a zapít to pivem v nějaký dobrý restauraci. Ještě mě napadl steak house u mlynske strouhy, ale tam je to jen o flakotach. Fakt šel ten purkmistr tolik do kopru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Tak výroční večeři jo, ale jako nepředstavuj si něco nobl. Prostě dát si kus zvance a zapít to pivem v nějaký dobrý restauraci. Ještě mě napadl steak house u mlynske strouhy, ale tam je to jen o flakotach. Fakt šel ten purkmistr tolik do kopru? Jeden kuchař je Syřan - sorry jako - a druhej kluk, kterej hrál hokej v Us a když se nic nestalo začal vařit...Doporučil bych pArkan! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 tyvle, tak to jo....no uvidím. Když Parkán, Mansfeld atp mi přijdou už jako vyloženě pivnice..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Kamo purkmistr šel do prdele, fakt, ty poměry tam znam...Chces výroční večeři a beres starou do pivovaru v tom případě beer factory( ale servis bída- je to o pivu ne o zrcadle) to doporučim spíše PArkan /atmosféra, kuchyně, pivo bezva/Super servis a dobry kuchař je U Zvonu /restauraci již nemá martin straka, ale s ohledem na zaměření jeho klientelske základny hotelu - velmi podarena jídla/U Mansfelda taky dobry, dobre vaří gondola, dobre je rango i když mimo tvoje zadání - ale za mne top of plzen/ super servis/ super kuchaři/ personal přátelsky poloha velmi dobra!Vyhnul bych se rozhodne El cid, purkmistru i kdysi fajn Ve vilachCo se stalo s El Cidem? Byvala to dobra restaurace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 tak nakonec jsem udělal reservaci v rangu. Díky za tip ;-) tam se nacpeme nějakým dobrým steakem a pak zajdem do beer factory na ochutnávku pivka :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Na pArkanu vaří dobre a pivo maj nejlepší! V beer factory to pivo děla pepik z joes garage srdcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 no jsem zvědavej....oba podniky vypadají dobře. Parkán znám právě....máš pravdu, že pivko je tam výborný. Tak aspoň poznám něco novýho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Ahoj, poradili by jste mi, prosím, nějakou dobrou restauraci ve Znojmě? Také uvítám tip na vinárnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Ve Znojmě je dobrý bistro Al Dente na rychlý jídlo, Tusto není špatný, la casa Navarra, hotel Lahofer slušně vaří. Z vináren je dobrá Chatka, Lahofer má vlastní vinařství i stánek s vyhlídkou nad Dyjí, dobrý výběr je ve vinárně U Kaplana. Vyplatí se zajet do hotelu Vinice Hnanice na jídlo. Na předměstí je spousta vinařství a sklepů, mám rád vinařství Špalek, Jäger a Pijalek, Hort, Kořínek v Hnanicich, je toho mraky... Upraveno 10. července 2018 uživatelem cuborg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Nova restika s remeslnymi pivami v dubravkehttps://len-tak.business.site/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Zrovna jsem se vrátil u Nižboru, kde jsme si v rámci cyklovyletu dali žvanec v Zastávce, kterou provozuje Tomáš Hanák (osobně spatřen jak tahá basy s lahváčema). Jídlo super (fajnovy smažák V kukuřičné krustě), luxusní dezert (datlovy dort s karamelovym prelivem), ale hlavně příjemná atmosféra a klídek (seděli jsme venku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Tento? https://www.lidovky.cz/hanak-zavre-hospodu-v-nizboru-dk1-/zpravy-domov.aspx?c=A170428_170636_ln_domov_jho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Podle neoficiálního zdroje, blízkého panu provozovateli, se rozhodl ještě tento rok pokračovat a "pak se uvidí". On a vlastně všichni sklepáci mají se státníma autoritama problém, takže se vůbec nedivím, že ho tahle obstrukce sejří. Nicméně podnik mu určitě šlape a příště to máme naplánováno mimo obědy a ve všední den...což ostatně sami doporučují na svých stránkách www.zastavkanizbor.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se