bandicoot Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Prodaval jsem sectovi hodinky, aniz by zrovna u sebe mel tolik penez. To mi nebranilo mu hodinky dat "predem", protoze to je poctivej chlap. Do puntiku splnil, co slibil a presne ve slibeny cas jsem mel v ruce patricny obnos.Takze jednicka i v roli kupjicicho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Bandi krabice byla krabice od vína nebo od bot ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Krabice byla OK, vino bylo bokem, bo se do ni uz neveslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Taky se přidám s hodnocením. Kupoval ode mne, jak jsme se domluvili, tak to proběhlo. Bezproblémová a rychlá komunikace. Z mojí strany naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Se Sectem to je paráda.Obchod absolutně bez problému.Případné nejasnosti řeší okamžitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profil Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Od Secta som kupil krasny kusok a myslim, ze moje posledne hodinky, kedze mam pocit, ze su dokonale.....ja viem ze chronobundus bude po case pracovat, ale mam taky pocit, ze som ho na hodne dlhy cas zastavil..... Sect je velmi pohodovy clovek, seriozne jednanie, ustretovost, ochota prist na pol cestu na Slovensko ( aj ked pri vcerajsej snehovej "chumelici" to bolo soferske umenie) a uskutocnit Totalne bezproblemovy obchod. Hodinky zodpovedali stavu, ktory opisoval a mali vsetko co k nim patri....takze Sect.....Dakujem......radost robit obchody s takym Vazenym clenom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Rychlá platba a skvělá komunikace. Děkuji za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 Mal som tu česť spoznať sect-a osobne. Všetko prebehlo na 1* . Možem ho len odporúčať. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Taky se přidám jednoznačně s pozitivním hodnocením!Kupoval jsem "jen" box na hodinky, byl rychle poslanej a dobře zabalenej. Takže díky a naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Rychla dohoda, vsetko v pohode. Mozem vrelo doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Sect je klasik. 100% istota dobreho obchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zumda Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Perfektní prodejce, vše na 100% jak jsme se dohodli. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Výborné a rychlé jednání i dodání = doporučuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Rychlá domluva i shipping. Radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Všechno proběhlo dle domluvy, doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asel Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Vše dle popisu a domluvy, perfektně zabaleno, radost k nezaplacení. Doporučuji, díky Tome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 To na čem jsme se společně domluvili samozřejmě platilo na výbornou. Za mne rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 rychlovka na 1* - diky & vrele doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Vseto podla dohody, rad aj nabuduce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Hodně rychlý to bylo. Pár SZ, osobka a jsem bez kukaček. Doporučuju a kdykoliv znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se