Roman Šula Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Tak kdo si ještě pamatuje na sazbu Calamus, je tu znovu, alespoň teda ve verzi pro Apple: http://www.mujmac.cz/art/sw/trocha-aplikac...neho-druhu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Sice nevím, co má Corel, Adobe a pod. společného s PC games, ale snad mi to objasníte. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Každej si prostě na PC hraje jinak, toť celé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Každej si prostě na PC hraje jinak, toť celé... Chcete říct, že existuje i jiná hra, než Corel Draw a Corel PhotoPaint? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Každej si prostě na PC hraje jinak, toť celé... Chcete říct, že existuje i jiná hra, než Corel Draw a Corel PhotoPaint? tetris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 ja sa hram na pc akurat tak s mojim joystickom to ssom ale dopadol na stare kolena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Sice nevím, co má Corel, Adobe a pod. společného s PC games, ale snad mi to objasníte. Díky. Corel to, že to je hračka, nikoli seriosní nástroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Sice nevím, co má Corel, Adobe a pod. společného s PC games, ale snad mi to objasníte. Díky. Corel to, že to je hračka, nikoli seriosní nástroj. Však to, co v něm dělám považuji za zábavu a ne seriosní práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Colonization...nejlepsi hra vsech dob a nejlepsi relaxace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Colonization...nejlepsi hra vsech dob a nejlepsi relaxace Dobrá volba, souhlasím.. :-) Já bych hlasoval pro Civilization, ale je to podobné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2006 Dnes mi syn nadělil strategii Company of Heroes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2006 Jojo, to jsem cca před týdnem dohrál - výborná věc!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brutto Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2006 momentálne hrajem Hidden and Dangerous 2, Call of Duty 2 a Brothers in Arms... Doporučujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waltar Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2006 ja som sa po 7 rokoch vratil k silent hill 1 na psx, vzdal som to vtedy pri slavnej "klavirovej zahade":) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PlavecK Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2006 No a já se zase vždycky vrátím k trojce Heroes. Pamatuju se živě jak jsem intro z téhle hry viděl poprvé na PI 133MHz a civěl jsem jak .. PUK.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzi Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Mafia I a II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Mafia I a II Koukam , ze jsi ve forme.... Podivej se na datum posledniho prispevku. Jinak tvoje posledni prispevky jsou fakt spica. jeste to chvilku piluj a spadnes na moji uroven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Koukam , ze jsi ve forme.... Podivej se na datum posledniho prispevku. Jinak tvoje posledni prispevky jsou fakt spica. jeste to chvilku piluj a spadnes na moji uroven... Třeba nám chce nabídnout něco velmi zajímavého.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Koukam , ze jsi ve forme.... Podivej se na datum posledniho prispevku. Jinak tvoje posledni prispevky jsou fakt spica. jeste to chvilku piluj a spadnes na moji uroven... jj trefil si to přesně,formička je naladěná dobře....viz jiné vlákno obědnal /objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yubari Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Counter strike source = jsem main admin na www.twse.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se