sibirnaya Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Ja jsem je proste dycky chtel. Odjakziva. Od te doby, co jsem je poprve videl ve filmu. V serialu. Apod. Ted je mam, a furt me bavi. Inhouse je mi ukradenej. Proste se mi libi. Dospel sem do nich. Aspon si to myslim. Ted zrovna mam na ruce svoje two tone se sutrama, a i kdyz je 95% lidi oznacuje za nevkusny, komediantsky, apod, je mi to jedno. ME SE PROSTE LIBI 1
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Já je taky chci. Jsou špica. Legenda. Ale tluče se ve mě to, že nechci prudit okolí značkou a dále to, že i přes super zpracování ten "chřestící-plechový" zvuk vnímám taky.
Jeremy Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Mně se líbí taky a chci je taky - ale zatím mi víc vadí ten odfláknutej tah..
gougy Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) Já je taky chci. Jsou špica. Legenda. Ale tluče se ve mě to, že nechci prudit okolí značkou a dále to, že i přes super zpracování ten "chřestící-plechový" zvuk vnímám taky. Mně se líbí taky a chci je taky - ale zatím mi víc vadí ten odfláknutej tah.. Tak to vyřešte Explorery na NATO strapu Jinak nové modely už to nemají tak strašné. Když jsem poprvé držel Sub LV, taky mě to zklamalo, ale ... Edut: Bandi, na okolí kašli, kvůli tomu si přece většina z nás už dávno hodinky nepořizuje. (škoda, bylo by to tak jednoduché) Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem gougy
Frantik Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) Mně se líbí taky a chci je taky - ale zatím mi víc vadí ten odfláknutej tah.. Ja nevim o jakem odflaknutem tahu mluvis (asi popáté), a taky o jakem chrastení plechu. Nevim jestli jsi videl tah a sponu na GMT Master II. ale pokud ne, tak doporucuju, protoze tam o plechu, chrasteni a odflaknute praci nemuze byt ani rec. Mam je u sebe, takze neni problem se sejit, a já ti zkusim zachrastit Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem Frantik
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) Edut: Bandi, na okolí kašli, kvůli tomu si přece většina z nás už dávno hodinky nepořizuje. (škoda, bylo by to tak jednoduché) mně nejde o dobrý dojem na okolí, já to vidím opačně, prostě jsou situace, kdy člověk nechce provokovat (pokud nežije ve vakuu a nedělá na sebe) Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem bandicoot
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Frantik: Nejde o materiály, ale o zvuk, možná to dělá jiná ocel, možná jen to, že ty zvuky nějak průměrujeme a porovnáváme se zvukem průměrnýho omega-tahu. Gougy: LV chrastěj protože maj tuším nejen sponu, ale i koncovky plechový.
boo-beek Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) Btw, kdyz je rec o tom tahu... Vsimli / uvedomili jste si, ze Rolex jsou vpodstate jedine hodinky, kde je "povolene" az zadouci mit oblekovky na tahu?Obecne plati, ze oblekovky patri na kuzi, nicmene Rolex je napric vsemi spolecenskymi vrstvami, kde se nosi, IMHO tolerovanej / respektovanej jako hodinky k obleku, a tah na ne proste ve vetsine pripadu patri.PS: Samozrejme, ze treba SD asi oblekovky nebudou... A jinak, abych odpovedel na otazku, naposledy jsem roladu mel asi pred mesicem, a mel jsem na ni thajskou omacku. Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem boo-beek
gougy Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 mně nejde o dobrý dojem na okolí, já to vidím opačně, prostě jsou situace, kdy člověk nechce provokovat (pokud nežije ve vakuu a nedělá na sebe) Já vím, v tom je ta krása, že už si nekupujeme hodinky kvůli MI, nebo jen tak trošičku (a málokdo to pochopí), ale kvůli jiným prioritám. Nemám strach, okolí si zvykne i když taky někdy poslouchám pošťuchování "no jo, to vedení obchodu, to si žije" a to od člověka, co právě utratil 60tis za basu vína...komentujíc Bondovky na ruce..
Z. Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Rolexy v hodinařině jsou něco jako Hollywood v kinematografii. Výborně odvedené řemeslo, do značné míry sofistikovaná hra na city plus výborný marketing, což je mix, který oslovuje široké masy.To není nic proti Rolexu ani Hollywoodu. I já se rád podívám na nějakou hollywoodskou klasiku. Ale pokud si mám vybrat, jestli půjdu na poslední hollywoodský trhák nebo na podivný dánský film, tak půjdu radši na ten dánský film. A stejně se stavím k Rolexu. Je to prostě mainstream, kvalitní mainstream, který respektuju, ale pokud bych měl volit v téhle cenové kategoii, sáhnu jinam. Ale kdoví, třeba až bych uspokojil všechny svoje zvrhlé alternativní chronochoutky, pak by mi nakonec přišel Rolex třeba opravdu cool... 1
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 od člověka, co právě utratil 60tis za basu vína...komentujíc Bondovky na ruce.. to je přesný, od lidí co maj balíky, ve fotovýbavě, v kolech, v prutech, v autech, hadrech atd. slýchám podobný poznámky
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) Ja nevim o jakem odflaknutem tahu mluvis (asi popáté), a taky o jakem chrastení plechu. Nevim jestli jsi videl tah a sponu na GMT Master II. ale pokud ne, tak doporucuju, protoze tam o plechu, chrasteni a odflaknute praci nemuze byt ani rec. Mam je u sebe, takze neni problem se sejit, a já ti zkusim zachrastit spona je perfektní - teda jestli mluvíš o té co je na milgausech a měl jsem šanci jí osahat - to je bez diskuze mně by spíš zajímalo jak je to s tou keramikou jó kucí a v němčině to je taky dobrý http://www.youtube.com/watch?v=DF4jnnF0rBo&feature=related Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem YPO
Cyber Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 mně nejde o dobrý dojem na okolí, já to vidím opačně, prostě jsou situace, kdy člověk nechce provokovat (pokud nežije ve vakuu a nedělá na sebe) Na to jsou exelentní Explorery II. Nikoho ani nenapadne, že jsou to Rolexy, jsou decentní, lehké, mají komplikaci, datum, a přitom jsou to pravý a nefalšovaný Rolexy s historii jak řemen !
Frantik Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 spona je perfektní - teda jestli mluvíš o té co je na milgausech a měl jsem šanci jí osahat - to je bez diskuze mně by spíš zajímalo jak je to s tou keramikou Spona a kéramika je nejvíc nejlepší
Frantik Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Rolexy v hodinařině jsou něco jako Hollywood v kinematografii. Výborně odvedené řemeslo, do značné míry sofistikovaná hra na city plus výborný marketing, což je mix, který oslovuje široké masy.To není nic proti Rolexu ani Hollywoodu. I já se rád podívám na nějakou hollywoodskou klasiku. Ale pokud si mám vybrat, jestli půjdu na poslední hollywoodský trhák nebo na podivný dánský film, tak půjdu radši na ten dánský film. A stejně se stavím k Rolexu. Je to prostě mainstream, kvalitní mainstream, který respektuju, ale pokud bych měl volit v téhle cenové kategoii, sáhnu jinam. Ale kdoví, třeba až bych uspokojil všechny svoje zvrhlé alternativní chronochoutky, pak by mi nakonec přišel Rolex třeba opravdu cool... Mozna to tak je. Ja pujdu radeji na super holyvůdskej biják, plnej kvalitního řemesla, zábavy, hvězd a akce, než na pseudoumelecký film nemocného dánského režiséra. Takze ja v tehle cenove kategorii sahnu po klasice
organic Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Mozna to tak je. Ja pujdu radeji na super holyvůdskej biják, plnej kvalitního řemesla, zábavy, hvězd a akce, než na pseudoumelecký film nemocného dánského režiséra. Takze ja v tehle cenove kategorii sahnu po klasice A vo tom to je. Nekdo jabka, nekdo hrusky, nekdo Rolex, nekdo Dubey@Shaldenbrand. Diverzifikovaný vesmír... Ale je pravda, ze to Rolex chrli jak Bata cvicky
skalis Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Rolexy v hodinařině jsou něco jako Hollywood v kinematografii. Výborně odvedené řemeslo, do značné míry sofistikovaná hra na city plus výborný marketing, což je mix, který oslovuje široké masy.To není nic proti Rolexu ani Hollywoodu. I já se rád podívám na nějakou hollywoodskou klasiku. Ale pokud si mám vybrat, jestli půjdu na poslední hollywoodský trhák nebo na podivný dánský film, tak půjdu radši na ten dánský film. A stejně se stavím k Rolexu. Je to prostě mainstream, kvalitní mainstream, který respektuju, ale pokud bych měl volit v téhle cenové kategoii, sáhnu jinam. Ale kdoví, třeba až bych uspokojil všechny svoje zvrhlé alternativní chronochoutky, pak by mi nakonec přišel Rolex třeba opravdu cool... Ja to beru trochu jinak. Nad kousky Lange & Soehne, Glashuette Original, Jaeger LeCoultre a podobnymi vrcholne komplikovanymi kousky se budu rozplyvat a v tu chvili mi bude nejakej Rolex u riti. Udelam si vejlet do Glashuette na komplikovany cibulky a budu z nich mit hlavu v pejru. Ale pro kazdodenni neustaly noseni idealne v kazdy situaci si vyberu jednoduchej triruckovej model s datumem (nebo bez), kterej nebude mit s touto "nudnou a rutinni drinou" problem. A na to se zrovna ten Rolex hodi idealne. Nechci hodinky s korunkou stavet na piedestal, velmi pravdepodobne budou moje nasledujici hodinky jine znacky, ale Rolex i pak zustane jako pripadna alternativa, pokud to bez neho nebudu moct zvladnout (takova jista volba v zaloze). Stejne tak si ale dokazu svoje soucasny vintage rolady predstavit jako definitivni (fakt). Ostatne v cenovy relaci 30k jim tezko hledat konkurenci - elegantni ale robustni a odolne hodinky s in-house kalibrem a navic aureolou korunky na ciselniku .
Návštěvník Ondra Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Ostatne v cenovy relaci 30k jim tezko hledat konkurenci - elegantni ale robustni a odolne hodinky s in-house kalibrem a navic aureolou korunky na ciselniku . Pravda je, že tahle kombinace dává hodně muziky za relativně málo peněz. A navíc je nemá každej druhej
Conrad Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) Ja to beru trochu jinak. Nad kousky Lange & Soehne, Glashuette Original, Jaeger LeCoultre a podobnymi vrcholne komplikovanymi kousky se budu rozplyvat a v tu chvili mi bude nejakej Rolex u riti. Udelam si vejlet do Glashuette na komplikovany cibulky a budu z nich mit hlavu v pejru. Ale pro kazdodenni neustaly noseni idealne v kazdy situaci si vyberu jednoduchej triruckovej model s datumem (nebo bez), kterej nebude mit s touto "nudnou a rutinni drinou" problem. A na to se zrovna ten Rolex hodi idealne. Nechci hodinky s korunkou stavet na piedestal, velmi pravdepodobne budou moje nasledujici hodinky jine znacky, ale Rolex i pak zustane jako pripadna alternativa, pokud to bez neho nebudu moct zvladnout (takova jista volba v zaloze). Stejne tak si ale dokazu svoje soucasny vintage rolady predstavit jako definitivni (fakt). Ostatne v cenovy relaci 30k jim tezko hledat konkurenci - elegantni ale robustni a odolne hodinky s in-house kalibrem a navic aureolou korunky na ciselniku . Zajísté v cenové relaci 30k jsou bezkonkurenční,ale v 160000? Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem Conrad
vojt Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 LV chrastěj protože maj tuším nejen sponu, ale i koncovky plechový. S vyjímkou prvního roku jejich produkce (2003) mají SEL - masivní koncovky tahu. V současnosti mají plechové koncovky pouze Sub ND. Poznáš to i podle toho, že rolexky se SEL nemají dírky vně nožek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se