chacharoid Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 já mám doma hafo polo triček, ale Lacoste je jednoduše nejkvalitnější a střih mi sedí nejvíce, je drahé, ale je v tom přítomna ta hodnota 1
Milis Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 já mám doma hafo polo triček, ale Lacoste je jednoduše nejkvalitnější a střih mi sedí nejvíce, je drahé, ale je v tom přítomna ta hodnota Já mám nějaký džínsy, ale jsou tak nějak nastejno.
instant Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 pozérovi sa veci páčia, pretože sa páčia iným. hard-core pozér nemá vlastný názor. resp. má až do vydania nového čísla ............... /meno magazínu doplňte dľa potreby/ podľa mňa to ypo vystihol, 80% rolexu je značka. rolex je učebnicový príklad úspešného megamarketingu. nemyslím to negatívne, proste to vedia a robia to dobre a hlavne dlho.tak ako bežný človek je presvedčený, že rolex sú "najlepšie hodinky na svete", tak je presvedčený že harley davidson je najlepší motocykel atd atd atd. rolex sa v prvom rade kupuje kvoli tej korunke na ciferníku. to že sú to btw. overené, spoľahlivé, v detailoch slušne spracované atdatdatd hodinky, je holý fakt /skúsili by nebyť, za tie peniaze :)/ 2
diable Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 a to je také v pořádku ..... nejsem natahovací na klíček a rozhodně nekývu jak je potřeba x na druhou stranu to je handicap A seš si jistej, že to v hlavě Tvého obrázku opravdu nejni klíček...? A jak vysvětlíš, že když je čas udělat dětem páápáá, tak se nikdy nezdržíš mávání?
Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 (upraveno) A seš si jistej, že to v hlavě Tvého obrázku opravdu nejni klíček...? A jak vysvětlíš, že když je čas udělat dětem páápáá, tak se nikdy nezdržíš mávání? opraveno Upraveno 18. září 2010 uživatelem YPO
xjr1 Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 ...jsou mraky hodinek, ale jenom některý mají všechno - rolex je rozhodně mezi nimi, ale trochu z toho cítím, že 80% úspěchu dělá jenom jméno No vono vybudovat takový jméno muselo dát nějakou práci...takže bych to jméno považoval za podloženou hodnotu, ne jenom za nějaký jméno.
Jarett Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Já si snad nějaký ty Rolexky taky koupím ...
Návštěvník YPO Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 No vono vybudovat takový jméno muselo dát nějakou práci...takže bych to jméno považoval za podloženou hodnotu, ne jenom za nějaký jméno. to je jasný a nedá se to oddiskutovat já akorát vidím trošku problém, aby si naše děti u Bechyněho nemuseli kupovat jenom jméno na papírku, protože ty strojky z roku 1950 už budou out - tohle by se dalo nandat i na breitling, omegu a já nevím co - prostě si myslím, že ty firmy díky svému jménu trochu zakrněly x to jak dlouho existují a prodávají jenom svůj název 1
chacharoid Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 já akorát vidím trošku problém, aby si naše děti u Bechyněho nemuseli kupovat jenom jméno na papírku, protože ty strojky z roku 1950 už budou out strojky Rolex jsou jako B-52, ty taky mají být vyřazeny nejdřív někdy za 30 let Přesně tak, za ty prachy co Rolex už po desetiletí vydělává, už mohli s troškou nadsázky její mozky vymyslet mechanický strojek s výhodama quartzu a odstranit slabé stránky mechanického strojku. Parachrom je na ty roky docela málo. už to udělali, ale jinde, a jmenuje se to spring drive :-)
mechano Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 já akorát vidím trošku problém, aby si naše děti u Bechyněho nemuseli kupovat jenom jméno na papírku, Toho bych se nebál, řekl bych, že naše děti budou myslet racionálněji a při procházce kolem "Bechyněho" budou jen s podivem kroutit hlavou.
lib Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 rolady jsou uplne na h...o. Boli me z nich hlava.
instant Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 nase deti uz v tom maju jasno /a s hodinkami to bude tak nejako podobne/ ale s racionalitou to nema bohuzial nic spolocne Link
Návštěvník YPO Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 nase deti uz v tom maju jasno /a s hodinkami to bude tak nejako podobne/ ale s racionalitou to nema bohuzial nic spolocne Link tak to je masakr LOOL
instant Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 - it fcuking prints money- I dont care
mechano Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 nase deti uz v tom maju jasno /a s hodinkami to bude tak nejako podobne/ ale s racionalitou to nema bohuzial nic spolocne Link Máš pravdu, trochu mi to připomnělo moje nejmladší dítě ale daleko víc některé zdejší členy. 1
instant Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Máš pravdu, trochu mi to připomnělo moje nejmladší dítě ale daleko víc některé zdejší členy. dtto
gougy Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Stručně Rolex je Rolex, mám na nich vše a nic. V historii udělali pár dobrých kousků a i v současnosti se sem tam zadaří.Rolex jsem už "za komančů" považoval za něco s aurou hodinářské špičky a jsem přesvědčen, že spousta nechronomagorů je tam i má. Z toho plyne tak vysoký MachrIndexRolexkynebo alespoň zkušenost s nimi, by neměly chybět v žádné sbírce chronomagora. Jako mnoho dalších jsem prošel od adorace k averzi a pak až k nutnosti A co se týká "předraženosti"? Vždyť stejně platíme za značku (tradici, cokoliv..) v podstatě každý den. Počínaje aviváží a konče italským sporťákem (jedno z toho jsem dnes kupoval ale jako na potvoru, nemá to čtyři kola ) 1
Jay Doll Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Mám takový dojem, že tohle vlákno tady už jednou bylo ... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29570-co-na-nich-vsichni-mate/
svijanskymaz Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Pre mna su Rolexky ako mercedes u aut a hugo boss u oblekov...Ludia co maju peniaze a bohuzial postradaju vkus tak siahnu po istote....:-) 1 4
bandicoot Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 bohuzial postradaju vkus trochu drsný... Všechny základní modely jsou vkusný až moc. Člověk by řekl že mluvíš třeba o současným breguetu ne o rolexech. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se