zekon7302 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Než jsem si všimnul, že jsou to ručičky, dělalo to na mě dojem že máš z boku prasklé sklo, úplně jsem se zpotil hrůzou...Jo to sklo to tak divně láme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 dnes celý den, nechám si zas něco vyrobit DSC_0065.jpgDSC_0072.jpgDSC_0066.jpg Nojó furt - já je mám na stromečku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 dneska jako ostatně teď pořád mám tyto: skvělá práce v Eltonu - chodí do +5 s/24hod. Původní dýnko jsem nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Vložka lunetky i dial vypadají do tmavě modra, nepletu se? Jestli ne, tak to vypadá moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Taky to tak vidím, docela hezký modrásky, jednou jsem se taky odvážil pro tah tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Vložka lunetky i dial vypadají do tmavě modra, nepletu se? Jestli ne, tak to vypadá moc dobře.Jo jo, je to tmavě modrá ze série PRIM Czech Sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Do nového roku na křídlech orlíků ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Dneska jedny 55-0141, prachotěsné.Ať vám to všem letos pěkně tiká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Ještě foto ze Silvestrovského odpoledne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Dnes tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Dnes tyto:tak nevím, ale tahle velikost jim nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Dnes tyto: Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Všechny zdravím a přeju všechno nejlepší v roce 2014. Se zpožděním přidávám fotku ze silvestrovského večera. Mám je přibližně jeden měsíc, takže jsou zatím v původním stavu. Chystám se alespoň na vyleštění skla podle návodu od Pirxe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Dnes tyto:Moc pěkné, já pořád ty samé, zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Honzo,to je puvodni pouzdro,nebo nerez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Dnes tyto:Nááádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Honzo,to je puvodni pouzdro,nebo nerez? Nerez - a má ještě jednu odlišnost: Fotka je ještě z doby před nerez pouzdrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Do nového roku na křídlech orlíků ... P1010550.jpg Ach jo, pořád nechápu, proč jsem si ještě nepořídil Orlíky !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Honza.manta-ha,to jsou ty automaty,ze?Soidim dle dynka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se