Josef01 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Malda: Mohu vědět proč se to nazývá Zekonova limitka a ciferník je černý a nebo fialovo hnědý jako na některých fotkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Josef: Mrkni do vlákna "projekt Orlík": http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70985-projekt-orlík/ Jsou to hodinky ze sedmnácti kusové limitky zdejšího fóra. Jejich duchovním otcem je Zekon7302. Číselník je jednotný černý nebo hodně tmavě šedý (už si to přesně nepamatuju). Fialový odlesk asi dává vnitřní antireflex. Podle mě dost povedená limitka Orlíků. Vzhledově se blíží originálu, uvnitř ETA 2824, šroubovací korunka, datumovka na 4:30, bombírované ručky, dost slušná luminiscence. Měl jsem je fakt rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 (upraveno) V 17. 6. 2015 v 6:27, malda napsal: Josef: Mrkni do vlákna "projekt Orlík": http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70985-projekt-orlík/ Jsou to hodinky ze sedmnácti kusové limitky zdejšího fóra. Jejich duchovním otcem je Zekon7302. Číselník je jednotný černý nebo hodně tmavě šedý (už si to přesně nepamatuju). Fialový odlesk asi dává vnitřní antireflex. Podle mě dost povedená limitka Orlíků. Vzhledově se blíží originálu, uvnitř ETA 2824, šroubovací korunka, datumovka na 4:30, bombírované ručky, dost slušná luminiscence. Měl jsem je fakt rád...Mohu potvrdit, také je mám fakt rád. Upraveno 17. června 2015 uživatelem Pege1012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 No tys tady chyběl:) Ale jsem rád, že jsou v dobrých rukou. Doufám, že se k nim chováš slušně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 V 17. 6. 2015 v 8:08, malda napsal: No tys tady chyběl:) Ale jsem rád, že jsou v dobrých rukou. Doufám, že se k nim chováš slušně Neboj, mají se u mne jako v bavlnce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Také mohu potvrdit.. Jsou to perfektní univerzálky, dobře vypadají a ještě lépe se nosí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Poprvé na ruce po cestě na pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 prim televize a nato to je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Diplomaty tu jsou málo, tak je sem taky šoupnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 V 17. 6. 2015 v 19:02, Heinz napsal: prim televize a nato to je to Ten nato strap se mi k nim docela hodí :-) a tvoje vypadaj namlich jak ty moje, i velmi podobný stav :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 V 17. 6. 2015 v 19:44, Melly napsal: Ten nato strap se mi k nim docela hodí :-) a tvoje vypadaj namlich jak ty moje, i velmi podobný stav :-)NATO ve skutečnosti pak založil, protože obálka poškozena, drsný a trochu poškrábaný zápěstí na obyčejném baru. Ale dopadlo to dobře.To be honest I started to use NATO because the case of my prim is not very good, worn-out, rough and with usual strap it scratched my wrist. But it looks very good V 17. 6. 2015 v 19:34, prischera napsal: Diplomaty tu jsou málo, tak je sem taky šoupnu Nejsem si jistý, co obálka, potřebuju víc z jejích fotografií, ale štít, tipy a bezel jsou vynikající - gratulujemeI have not been convinced yet as for the case - I need more pictures of it to know if I like it - but the rest, dial, hands and besel are really perfect. Conratulations! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 V 17. 6. 2015 v 19:58, Heinz napsal: NATO ve skutečnosti pak založil, protože obálka poškozena, drsný a trochu poškrábaný zápěstí na obyčejném baru. Ale dopadlo to dobře.To be honest I started to use NATO because the case of my prim is not very good, worn-out, rough and with usual strap it scratched my wrist. But it looks very good Nejsem si jistý, co obálka, potřebuju víc z jejích fotografií, ale štít, tipy a bezel jsou vynikající - gratulujemeI have not been convinced yet as for the case - I need more pictures of it to know if I like it - but the rest, dial, hands and besel are really perfect. Conratulations!The watches are complete new, renovation by Tondako, with new Elton parts. Case, dial, hands crown, everything. Original, but renovated is only movement, cal. 68.1 Inca. There are some additional photos in my gallery. From that time I also bought new date ring, old didn't look well in the new watches. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 malda: moc pěkný, škoda že to v tomto vintážním provedení nedělají pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 V 17. 6. 2015 v 20:06, prischera napsal: The watches are complete new, renovation by Tondako, with new Elton parts. Case, dial, hands crown, everything. Original, but renovated is only movement, cal. 68.1 Inca. There are some additional photos in my gallery. From that time I also bought new date ring, old didn't look well in the new watches. Jistě to stálo hodně, ale výsledek je vynikající! Krásné, elegantní a jedinečné hodinky. Ještě jednou gratuluji. Máte fotografie z hodinek pre-renovaci? Líbilo stejný mechanismus? Sure it had to cost a lot, but the result is delicious! Beautiful, elegant and unique watch. Once again, congratulations. I wonder if you have pictures of the watch befor renovation? Or you had only movement? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 The movement only. And I did't see it before, Tondako (my watchemaker) found it somewhere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Totéž s prim sportem? všechno nového? With Prim sport the same? Everything new? Both Prims are prettiest watches in your gallery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Two differences, I had complete watches and whole renovation was made by Elton. And thanks I really like them, both. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 V 17. 6. 2015 v 20:33, prischera napsal: Two differences, I had complete watches and whole renovation was made by Elton. And thanks I really like them, both. děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 V 17. 6. 2015 v 19:58, Heinz napsal: NATO ve skutečnosti pak založil, protože obálka poškozena, drsný a trochu poškrábaný zápěstí na obyčejném baru. Ale dopadlo to dobře.To be honest I started to use NATO because the case of my prim is not very good, worn-out, rough and with usual strap it scratched my wrist. But it looks very good Nejsem si jistý, co obálka, potřebuju víc z jejích fotografií, ale štít, tipy a bezel jsou vynikající - gratulujemeI have not been convinced yet as for the case - I need more pictures of it to know if I like it - but the rest, dial, hands and besel are really perfect. Conratulations!No já viděl párkrát starý hodinky na natu a některý vypadaly docela dobře, tak jsem si řikal, že jestli nějaký, tak se na to hoděj televize :-) a mám z nich fakt radost, na to, že byly v aukci za pár kaček, tak mě baví svojí výjimečností... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 trochu to ve tmě zrní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se