Georg_CS Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Originál původní nová luneta je v šuplíku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Georg_CS Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Renovace v Eltonu včetně pouzdra? Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem Georg_CS
peetrys Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Jsou hezký.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kamziková Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Pro zpestření pánské komunity, i ženy mají své Prim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 to johny350: Mám doma stejné, ale bez data. Hezké to máš! to Kamziková: Příjemné zpestření Já dneska výjimečně nevím co dřív Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
simsa Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Venku je sluníčko?. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
peetrys Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Na ruce je nemám, páč jsem je sundal, abych mohl koukat na Lva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Perun73 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RC3 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 od pondelka takto ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
watchkrist20 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Televize je super ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Venku je sluníčko?. Máš je v pěkném stavu. Přesně tyhle u mě před mnoha lety spustily chronobundus
Roman-ZA Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Dnes jsem celej v modrym, vcetne fusekli a tkanicek na botach Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Dneska celý den PSII Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 E.S a Horween, dobrá kombinace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Máš je v pěkném stavu. Přesně tyhle u mě před mnoha lety spustily chronobundus Protože je má ode mě. Jinak tyhle humberta spustily u mě to samé co u tebe. Jen zeleno-bílé.
Melly Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Protože je má ode mě. Jinak tyhle humberta spustily u mě to samé co u tebe. Jen zeleno-bílé. a ty zelene mam asi ja
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se