Honza.manta Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Tak když je ten první advent, tak trošku toho vánočního pozlátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 My už taky máme adventní sváteční náladu se vším, co k tomu patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Mas to nejak popletene toto jsou tzv. PSII. PSI neboli Igen neboli 1.generace je porad to stejne. HODNĚ MLUVIT A HODNĚ ŘÍKAT NENÍ TOTÉŽ A totéž platí o psaní, jde o obsah a sdělení. Tak asi jsem pochopil "co chtěl básník říci", což o to, já bych radši provětrával a fotil IGENy, ale zatím stále žádné nemám ... to sice není definitivní stav, ale udělat si podobně pestrou partičku z IGENů, nebude úplně snadné. S tou větví to byl prostě nápad, ale aspoň jsem si procvičil prsty ... víc si pamatuju sundávání - to jsem dělal jednou rukou. Hlavně jsem se trochu vyblbnul, bo jsem doteď neměl žádné chrono-fotky krom pár domácích makro ... ikdyž občas vynikly škrábance i bez makra : Omlouvám se za opoždění s odpovědí, mýlka vznikla tím, že jsem si myslel, že PS= Igen. Teď už mám jasno, děkuji za všechny přátelské a radu dávající reakce. Zvláštní díky Longovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Dnes je den s Primkami. Užívám si nátahu a chodu bez energie Quartz. Je to příjemné, Primky za 300 K na autoburze, velmi přesný chod, stará cena, dobrá kvalita. Jen ten správný název jsem zapomněl. Vlastně o nic nejde, používám je v den oddechu. :wine:OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Dnes je den s Primkami. Užívám si nátahu a chodu bez energie Quartz. Je to příjemné, Primky za 300 K na autoburze, velmi přesný chod, stará cena, dobrá kvalita. Jen ten správný název jsem zapomněl. Vlastně o nic nejde, používám je v den oddechu. :wine:OK Já si myslím, že žádný speciální název nemají, jsou s kalibrem 66 a zde je označení v katalogu,který zde v minulosti publikoval některý z vážených členů, ze kteréhojsem si dovolil použít obrázek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 V pondělí jsem v jednom vetešnictví narazil na Diplomaty s Incablocem v prakticky NOS stavu s původním řemínkem, tak jsem si udělal předčasné Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 tak to je parádní úlovek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 moc hezký užívej si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 V pondělí jsem v jednom vetešnictví narazil na Diplomaty s Incablocem v prakticky NOS stavu s původním řemínkem, tak jsem si udělal předčasné Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Teď už dlouho žádný, jde to se mnou z kopce. Nosím digitálky od ggranda nebo PRSy 20 od skalise. Igeny furt čekaj na odeslání k opravě, to mě vlastně trochu štve a tak je nenosim: mám pocit, že v NMnM neodváděj stoprocentní práci s těma renovacema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 (upraveno) Na nedělní pohodu přidávám tyto. <BR>Mám je moc rád. Moje srdcovka. Tento model a můj tatínek patřili k sobě. Upraveno 4. prosince 2011 uživatelem pavel67 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Tak když je dnes to psí počasí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Tak když je dnes to psí počasí ... Ano, přesně k tý slotě pasujou... mají na dýnku nějaké dobové věnování nebo nápis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Nemají - dýnko je standard, ale říkám si, že bych možná nějaké s věnováním PS na dýnku koupil a dýnko tam doplnil, jenže já nějak těm věnováním nevěřím autenticitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Uploaded with ImageShack.us Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Uploaded with ImageShack.us Šlo by to zaostřit? Nebo už musím k očnímu? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 (upraveno) Šlo by to zaostřit? Nebo už musím k očnímu? :-)) Nepij tolik,nebo u toho očního stejně skončíš /sorry za OT/ Aby to nebyl nějaký konzumní polotovar Upraveno 25. prosince 2011 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Nepij tolik,nebo u toho očního stejně skončíš /sorry za OT/ Piju jen kvalitní lihoviny, žádnou samohonku. :-) Bílá hůl nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Rád bych doostřil, ale telefonní stroj se mnou dostatečně nespolupracuje, takže fotky lepší kvality jsou tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Rád bych doostřil, ale telefonní stroj se mnou dostatečně nespolupracuje, takže fotky lepší kvality jsou tady. Pořád se mi líbí. Ta červená vteřinovka jim dává šmrnc. Jen ten průměř mi vadí, jsou malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se