Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tvůj Nick evokuje  - jsou prischerně krásné... :lol2: Tenhle typ mám rád, ale zatím je mám jen v krabici. Pěkné..

Díky, k obleku je pravidelně střídám s diplomatama a stále si nemůžu ujasnit, jaké mám vlastně raději.........

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tvůj Nick evokuje  - jsou prischerně krásné... :lol2: Tenhle typ mám rád, ale zatím je mám jen v krabici. Pěkné..

Já si to vztáhnu spíš na sebe :). Dík. Mám k nim i citovou vazbu, protože mi je věnoval táta, že už je nenosí. Stačilo lehce přeleštit sklíčko, jinak jsou skoro NOS.

Odesláno

Konečně se zadařilo a zmilitarizoval jsem

attachicon.gifP1000800 2.jpg

nádhera. To je vlastní návrh designu ciferníku nebo se u nás někdy něco takového dělalo?

Odesláno

To je origo prim. Jenže nejsou moc vidět a když, tak za bambilion. Konečně se mi je podařilo sehnat za lidovou cenu. :clap:

gratulace, máš to moc pěkný! Nikdy jsem se s takovým ciferníkem nesetkal, o to více potěší nasazení originálního nerozšířeného kusu na ruku!

Odesláno

No jsou tak nějak správně vojensky votlučený, ale zrovna k těmhle to sedne a nevadí mi to. Já po nich jdu už víc než dva roky, ale když se objeví, tak za nekřesťanské peníze a nebo neskutečně dobitý - a navíc se většinou jedná o kombinaci obojího.

Odesláno (upraveno)

Ty jo, fak paráda. Ty jsou s minerálem? Kdy se dělaly? Měly nějaké specifické určení nebo byly běžně k dostání? Průměr?

Díky

Upraveno uživatelem Georgeisin
Odesláno

Je to kalibr 64, takže někdy po revoluci. Sklo je minerál. A dle mého vědomí neměly vyloženě specifický účel, ale jsou jasně military - sharpshooter stylizované. No já jako exmilitarista jsem bez nich vyloženě trpěl. Průměr klasickej spoťáckej - 38mm, ale působěj dost mohutně, fakt z nich ta armáda a vojenská technika je cejtit - alespoň já ten pocit mám.

Odesláno (upraveno)

Honzo, nemohl by si prosím Tě napsat do Eltonu, za kolik by nám udělali takovouhle limitku, aby jsme se k ní dostali i my. Ne, dělám si p...l...nebo nedělám, nevím, jsou zajímavý.

Upraveno uživatelem Georgeisin
Odesláno

Zelena se mne libi odmala a tahle je hodne pekna :-) Podarilo se mi sehnat jako jeden z mych prvnich kousku meho zatim kratkeho primkarskeho zivota stejny cifr ve zlute barve s pouzdrem ve vybornem stavu. Zajimalo by me, jestli existuje jeste dalsi barevna varianta tohoto cifru ala zamerovac.

Odesláno

Konečně dorazila ze strapshopu šedá ovce. Ten luxusní pocit na ruce nezprostředkuju, ale myslím, že jim celkem sluší. Zvykl jsem si na nato a bál se, že ho nebudu chtít sundat, ale tohle je prostě jiný kafe.Časem udělám pár lepších fotek zrcadlovkou :).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ta datumovka je super.Jinak celkově nádhera.Taky se pořád nemůžu rozhodnout jestli mám jít do renovace nebo nechat tak.

Odesláno

Ta datumovka je super.Jinak celkově nádhera.Taky se pořád nemůžu rozhodnout jestli mám jít do renovace nebo nechat tak.

To je na tom to nejlepší, že klidně můžeš udělat obojí. Stroj sehnat je jednoduché a všechny použité díly Elton stejně vrací- tak jaképak rozhodování?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...