hirsch Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Když máme tu 1. adventní neděli, taky jedny opravdu sváteční.....
hirsch Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 To Hirsch : Nádhera.... Díky, malá chybička je, že to bylo foceno v rychlosti mobilem
cedric Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 to Hirsch: taky je mám na ruce :-)
hirsch Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 to Hirsch: taky je mám na ruce :-) To cedric: jak Tě tak znám, nic jiného bych ani nepředpokládal....
Onipep Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Když máme tu 1. adventní neděli, taky jedny opravdu sváteční..... Díky za inspiraci!!
Onipep Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 nejsou původní je to kompletní renovace v ELTONu Skoro škoda nosit?!Ale k čemu pak jsou hodinky že??Dík za inspiraci!Skoro se bojím pátku(návštěva ELTON), že těch inspirací na mě bude moc!!?
hirsch Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Skoro škoda nosit?!Ale k čemu pak jsou hodinky že??Dík za inspiraci!Skoro se bojím pátku(návštěva ELTON), že těch inspirací na mě bude moc!!? Vzhledem k tomu, že pouzdro je nerez není třeba mít obavy, kdyby sklíčko bylo safír pak by to už vůbec nemělo chybu, V tom N M n M si to užij a dej vědět jakou ispiraci sis přivezl
hirsch Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Dnes si užívám čtvrteční televizní podvečer...
hejdik Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 (upraveno) Quartz sport X-té generace (asi "Submariner") Je tam Ronda a jsou NOS. Upraveno 7. prosince 2012 uživatelem hejdik
Jeronimo Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Já jsem dnes musel zůstat doma s rýmečkou tak ladím tyhle Sporty.
Beladona Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 K zlatu musí člověk tak nějal dospět. ... NO a když je ta neděle.....
Onipep Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Svátek nesvátek, musel jsem vyvětrat jedny s pejskem!
Jeronimo Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 (upraveno) Tak já dnes větrám asi nejbizadnější Primky co mám. Zlacené pouzdro 37x39mm, zelený cifr, Zlato oranžové indexy, zlacené ručičky (nebo s nějakou povrchovou úpravou) se světle červenou výplní a bílou vteřinovkou. Upraveno 9. prosince 2012 uživatelem Jeronimo
Wanderer Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Skoro bych řekl, k tomu je už potřeba odvaha s tím někam vyrazit, ne?
Jeronimo Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Myslíš stím psem na ciferníku, nebo s mýma desingovkama ? Za mě, určitě s nima nepujdu dál než na záchod a výš než na půdu.
Wanderer Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Ten hafík ještě jde, ale ty zelené se zlatem... ber to v nadsázce, ale ty by seděly na myslivecký bál.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se