Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Jsou moc pěkné. Já bych si je teda nechal... <_<

Díky. Jsou moc krásné, já vím.. Ale život přináší spoustu věcí, které někdy musíme řešit jinak nez bychom chtěli, a navíc, chronobundus je fak pěkná svině ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky. Jsou moc krásné, já vím.. Ale život přináší spoustu věcí, které někdy musíme řešit jinak nez bychom chtěli, a navíc, chronobundus je fak pěkná svině ;-)

Kvituju,ja Igeny(renovace)resim,ale kolikrat jsem chtel,moc chtel,neodkladne,nejaky hodinky,koupil,ponosil a po par tejdnech...hmm,tak diky,ale je cas...tohle je fakt skareda choroba:-)

Odkaz ke komentáři

Chybějící datumovka vypadá jak vypíchnutý oko.

Už jsi pochopil rozdíl mezi kopií a originálem?

rozdíl myslím chápu od začátku,moc nerozumím té stálé konfrontaci z Tvé strany.Nemám o ni zájem ani se nemíním stále proti komusi hájit,no nic ve zlém..Chybějící datumovka je daň za můj s přestávkami 37 let nošený strojek a věř,že jsem měl možnost použít strojek s datem,ale to by už nebylo ono.......mně neruší,byť jsem původně chtěl okénko v černé barvě,takhle mi ale zase opticky nahrazuje index...

Odkaz ke komentáři

Tož nelíbí se mi tam ty Parexo díly a nějak přestávám vidět datum /asi po kořalce/   :-/

díly firmy jejíž ž jméno se nesmí vyslovit jsou užity proto,že neexistuje původní výrobce,který by nabízel nerezové pouzdro apod za mně přiměřenou cenu a takto se blížící originálu...Datumka viz výše.hezkou neděli

Odkaz ke komentáři

díly firmy jejíž ž jméno se nesmí vyslovit jsou užity proto,že neexistuje původní výrobce,který by nabízel nerezové pouzdro apod za mně přiměřenou cenu a takto se blížící originálu...Datumka viz výše.hezkou neděli

Tak Parexo se ani zdaleka neblíží originálu /bohužel nebo bohudík/.alespoň se dá poznat co je starý originál a co se někdo snaží jako originál prodat např. na Aukru.Ta datumovka je hnus velebnosti,ale dotváří to celkový obraz hodinek.Na jednu stranu bys je chtěl mít v nositelném stavu a na druhou stranu si nenecháš ani vyměnit datový věnec za pár korun.Je to smutné :-(

Odkaz ke komentáři

Tak Parexo se ani zdaleka neblíží originálu /bohužel nebo bohudík/.alespoň se dá poznat co je starý originál a co se někdo snaží jako originál prodat např. na Aukru.Ta datumovka je hnus velebnosti,ale dotváří to celkový obraz hodinek.Na jednu stranu bys je chtěl mít v nositelném stavu a na druhou stranu si nenecháš ani vyměnit datový věnec za pár korun.Je to smutné :-(

Zdravím,můj strojek datumový věnec nemá,je to kalibr 66.Z mých prvních hodinek v životě,co jsem si koupil za peníze které jsem jako dítě naspořil v roce,kdy ses pravděpodobně narodil.Pouzdro vnímám jako obal tohoto strojku,je to na nošení,nedělám si ambice na sbírkový kus,původní komponenty skladuji,tenhle stav se mi hodně líbí...Nikdy Ti je ani nikomu jinému nemíním nabízet.Pro mně je to bastl - ale to byl od počátku,když jsem v devadesátých letech použil PS2 pouzdro na svůj oblíbený stroj z dětských primek.Tuhle debatu ale tímto s Tebou končím,mám k tomuto kousku vztah,což Ty zjevně nechápeš a tak nemá smysl pokračovat v debatě.

Upraveno uživatelem Edifice562
Odkaz ke komentáři

Zdravím,můj strojek datumový věnec nemá,je to kalibr 66.Z mých prvních hodinek v životě,co jsem si koupil za peníze které jsem jako dítě naspořil.Pouzdro vnímám jako obal tohoto strojku,je to na nošení,nedělám si ambice na sbírkový kus,původní komponenty skladuji,tenhle stav se mi hodně líbí...Nikdy Ti je ani nikomu jinému nemíním nabízet.Pro mně je to bastl - ale to byl od počátku,když jsem v devadesátých letech použil PS2 pouzdro na svůj oblíbený stroj z dětských primek.Tuhle debatu ale tímto s Tebou končím,mám k tomuto kousku vztah,což Ty zjevně nechápeš a tak nemá smysl pokračovat v debatě.

Možná by pomohlo začernit to okýnko fixou  :lol2:  nebo- lépe- použít ciferník k dětským sportům. To by možná vypadalo docela dobře, i když mírně bastlířsky. Zaprvé by k nim mohla ta bílá luneta víc seknout a zadruhé je to cifr který na ten kalibr patří... Pan Hněvsa ho ještě nedávno běžně prodával, jako ostatně spousty jiných originálních dílů...

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem okénko černé a hodinář mi tam dal bílé políčko...Nechal jsem to tak,ta bílá do okénka patří a pro mně je to OK.Ciferník designově patří k pouzdru....Lunety mám v obou barvách,dnes jsem vyzkoušel bílou..kdybych tušil co zase bude,ani bych sem tu fotku nedal,místo sdílené radosti negativa,akorát na nas.ání..tím nemyslím příspěvky Straspola, ..hezký den

Upraveno uživatelem Edifice562
Odkaz ke komentáři

Člověče, nediv se tomu. Vždyť jsi na fóru, kde jsou vášniví sběratelé schopni dát za zachovalé hodinky v originálním stavu peníze, za které se dá koupit slušné starší auto pro manželku. Jak říkám- jestli se tady nakazíš a začneš Primkám trochu fandit a něco nasbíráš, brzo si ten svůj památeční strojek přesadíš do pěkného origo pouzdra a nebo tyhle hodinky jak jsou uložíš a budeš nosit něco šmakózního. Všechno je v běhu a vývoji ...

Odkaz ke komentáři

Zdravím,můj strojek datumový věnec nemá,je to kalibr 66.Z mých prvních hodinek v životě,co jsem si koupil za peníze které jsem jako dítě naspořil v roce,kdy ses pravděpodobně narodil.Pouzdro vnímám jako obal tohoto strojku,je to na nošení,nedělám si ambice na sbírkový kus,původní komponenty skladuji,tenhle stav se mi hodně líbí...Nikdy Ti je ani nikomu jinému nemíním nabízet.Pro mně je to bastl - ale to byl od počátku,když jsem v devadesátých letech použil PS2 pouzdro na svůj oblíbený stroj z dětských primek.Tuhle debatu ale tímto s Tebou končím,mám k tomuto kousku vztah,což Ty zjevně nechápeš a tak nemá smysl pokračovat v debatě.

Když mám k něčemu vztah,tak se snažím to dát do co nejlepšího stavu,což se o tom Tvém bastlu nedá říct.Je to spatlanina a slátanina.Máš pravdu,že se spolu nemáme o čem bavit.Bastlení zdar.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...