Honza.manta Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Ciferník je u hodináře na opravě lumi - ale mám je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Dnes ráno tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Dnes ráno tyhle.Dobra prace:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Dobra prace:-)Díky, dnes jim dám celý den. A zítra nejspíše taky. Ať se proběhnou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Díky, dnes jim dám celý den. A zítra nejspíše taky. Ať se proběhnou . Dobre delas,jsou to moc hezky hodinky,skoda je nenosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Sváteční podzimní vycházka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Sváteční podzimní vycházka.....orlik.jpgDalší provokatér, toto provedení se mi zdá hezčí, akorát mi tam chybí datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Pro porovnání jsem rychle "přezul", těmhle datum nechybí, ale ty předchozí se mi líbí více. (Tím nechci říci, že se mi tyto nelíbí ;-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Pro porovnání jsem rychle "přezul", těmhle datum nechybí, ale ty předchozí se mi líbí více. (Tím nechci říci, že se mi tyto nelíbí ;-) )orlik2.jpgTy výše jsou hezčí, barvy, ručky, ale to je můj vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Sváteční podzimní vycházka.....orlik.jpgPěkné, pěkné. To je klasika. Ale vývoj šel i jinam a líbí se mi i ty 73. Zvolil jsem jen jinou barvu indexů, než bylo v nabídce. Zelené mám zase u jiných hodinek, tak abych doma neměl přezeleně. Jářku, komu se nelení ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Dnes jsem vzal pilotky do jejich přirozeného prostředí, tady se ještě dívaly přes plot... a tady již na svém pracovišti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brhel Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Traktory ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Ty výše jsou hezčí, barvy, ručky, ale to je můj vkus.DSCN8656.jpg Jaký to k nim máš tah? Vypadá, že to k nim fakt sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Hele, nepřeháníte to nějak s těma Orlíkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Jaký to k nim máš tah? Vypadá, že to k nim fakt sedne. Tah nemám, byl nějaký pokus ale kůže nebo origo guma jim sedne nejlíp.Ten řemen už se usadil na něčem jiném.Jinak dnes a nejenom dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Tah nemám, byl nějaký pokus ale kůže nebo origo guma jim sedne nejlíp.Ten řemen už se usadil na něčem jiném.DSCN8733.jpgJinak dnes a nejenom dnes DSCN8746.jpg Vim,ze se opakuju,ale tohle je pro me fakt asi nejhezci renovace PS na foru,nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Vim,ze se opakuju,ale tohle je pro me fakt asi nejhezci renovace PS na foru,nadhera.Děkuji, už mi chybí pouze se safírem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Tah nemám, byl nějaký pokus ale kůže nebo origo guma jim sedne nejlíp.Ten řemen už se usadil na něčem jiném.DSCN8733.jpgJinak dnes a nejenom dnes DSCN8746.jpgDík, to dvojí prošití řemenu fakt sedne. A souhlasím s tím, že je to moc povedená renovace. Mám PS identicky renovované kromě datumovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Já dnes tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Já dnes tyto Moc pekna kombinace s tim remenem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se