Edifice562 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 dnes poprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Jedna rozmazaná ze sobotního výletu kolem opevnění v Orlických horách. Jen to počasí nebylo úplně ideální ale aspoň ta mlha vytvářela zajímavou atmosféru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Jedna rozmazaná ze sobotního výletu kolem opevnění v Orlických horách. Jen to počasí nebylo úplně ideální ale aspoň ta mlha vytvářela zajímavou atmosféru Hezkyyyy a k tomu pozadi v Orlickych horách bych priste doporucoval Orliky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Hezkyyyy a k tomu pozadi v Orlickych horách bych priste doporucoval Orliky :-)To bych ale nějaké musel mít ale jo, pokud se k nim někdy nějakým zázrakem dostanu, tak tam zajedu udělat novou fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Dneska tyhle modré traktory po opravě. Originál vteřinovku jsem nesehnal, ale tahle jim taky sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Dneska tyhle modré traktory po opravě. Originál vteřinovku jsem nesehnal, ale tahle jim taky sluší.Tohle jsou traktory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Sorry, ale dovolil bych si navrhnout přesun příspěvku do vlákna "Humor" Dneska tyhle modré traktory po opravě. Originál vteřinovku jsem nesehnal, ale tahle jim taky sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Dneska tyhle modré traktory po opravě. Originál vteřinovku jsem nesehnal, ale tahle jim taky sluší.nejsem kovaný Primkař, ale nedá mi to: Twl, co to je, tohlencto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Moc bych to nedramatizoval pánové, já jen, že to nejsou traktory... Klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Tohle jsou traktory?Tos nevedel,vid:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Ahoj všichni,takovéhle vášnivé reakce jsem nečekal, nicméně použiju Financovu "definici" z příspěvku č. 11 ve vlákně o traktorech: "Traktor se jim přezdívá podle podobnosti ciferníku se zadním kolem od traktoru." Pokud máte lepší a výstižnější, sem s ní.A jinak uvítám i připomínky, proč by to traktory být nemohly. Možná jsou i další charakteristické znaky, které jsou pro traktory typické. Na další fotce jsou stejné, jen s datumovkou. Je lépe vidět číselník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Ahoj všichni,takovéhle vášnivé reakce jsem nečekal, nicméně použiju Financovu "definici" z příspěvku č. 11 ve vlákně o traktorech: "Traktor se jim přezdívá podle podobnosti ciferníku se zadním kolem od traktoru." Pokud máte lepší a výstižnější, sem s ní.A jinak uvítám i připomínky, proč by to traktory být nemohly. Možná jsou i další charakteristické znaky, které jsou pro traktory typické. Na další fotce jsou stejné, jen s datumovkou. Je lépe vidět číselník.Tak to bych se měl lépe vzdělat a hluboce se Ti omlouvám... Vlákno o traktorech jsem neprojížděl, příště si dám větší pozor až budu něco "identifikovat" a budu hledat všechny dostupné prameny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Díky, i když o žádnou satisfakci mi nešlo. Spíš jen o to, zda jsem to neurčil blbě. Stejně by mne zajímalo, jak to s těmi traktory je, ale to už patří jinam. Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Ahoj všichni,takovéhle vášnivé reakce jsem nečekal, nicméně použiju Financovu "definici" z příspěvku č. 11 ve vlákně o traktorech: "Traktor se jim přezdívá podle podobnosti ciferníku se zadním kolem od traktoru." O traktorech je tu cely samostatny vlakno,vypadaj kapanek jinak:-)Pokud máte lepší a výstižnější, sem s ní.A jinak uvítám i připomínky, proč by to traktory být nemohly. Možná jsou i další charakteristické znaky, které jsou pro traktory typické. Na další fotce jsou stejné, jen s datumovkou. Je lépe vidět číselník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Dnes tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Ahoj všichni,takovéhle vášnivé reakce jsem nečekal, nicméně použiju Financovu "definici" z příspěvku č. 11 ve vlákně o traktorech: "Traktor se jim přezdívá podle podobnosti ciferníku se zadním kolem od traktoru." Pokud máte lepší a výstižnější, sem s ní.A jinak uvítám i připomínky, proč by to traktory být nemohly. Možná jsou i další charakteristické znaky, které jsou pro traktory typické. Na další fotce jsou stejné, jen s datumovkou. Je lépe vidět číselník.hmmm,ale traktory obecne maji kal 5x.xxxx, i kdyz se uz nekdo tady(na chronom) snazil tam vecpat i kal 6x.x mozna opravnene podle vzhledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Nemám rád kvarz s výjimkou skoro nového kvarzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Nemám rád kvarz s výjimkou skoro nového kvarzu exkluzivní. Hodinářství Humpolec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) Ne ne, hodinářství aukro. Vlastně mě kvalita opět nepřekvapila, byla tam jedna fotka, vypadaly krásně. Přišly, strojek uvnitř lítal jak zběsilej, ručky špatně nandaný, vteřinovka ohnutá. Už tolikkrát jsem se zařekl, že tam nic nekoupím, ale sháněl jsem náhradní díly na tyto, takže to byla výjimka . Z fotky to není znát, ale minerální sklo je dost poškrábané. Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Ahoj všichni,takovéhle vášnivé reakce jsem nečekal, nicméně použiju Financovu "definici" z příspěvku č. 11 ve vlákně o traktorech: "Traktor se jim přezdívá podle podobnosti ciferníku se zadním kolem od traktoru." Pokud máte lepší a výstižnější, sem s ní.A jinak uvítám i připomínky, proč by to traktory být nemohly. Možná jsou i další charakteristické znaky, které jsou pro traktory typické. Na další fotce jsou stejné, jen s datumovkou. Je lépe vidět číselník.Na Traktory potrebujes trochu vic, nez jen svuj pocit podobnosti se zadnim kolem. Traktory maji jeden typ pouzdra o prumeru 36mm, a jsou osazovany kalibry 50, 52 a 55. Sorry, ale tohle traktory nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se