Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Nee, jedny Traktory jsme udělali, už by to nebylo ono.

Klasická ekonomická definice známá jako Schumpeterova triáda, popisující výrobkovou a procesní inovaci mluví o třech cyklech: invence - inovace - imitace.

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:   traktoří aeskulapy se blíží.  Mimochodem, narvat tam 68 s datumem by do traktorů asi taky šlo- jen se mi obecně datumovka na traktorech nelíbí, nějak porušuje jejich prostou krásu. Kdyby se použilo dýnko ze starých, původních kalibrů s centrální vteřinovkou, asi by se vešel i automat (strašně by se mi líbilo vybrakovat z něj datumovku).

Naopak, myslím že možnosti traktorů a dokonce i pavouků vůbec nejsou vyčerpané a klidně bych časem ještě do nějaké pěkné akce šel.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, to určitě nebude nic co by nešlo zaleštit- když se ubere datumovka, mohlo by se to tam vejít, ne? Cifr má pak nižší nožky a sedne přímo na základovou desku...

kal 96 je o nějakou tu desetinu větší než 68, takže musiš zvětšit průměr díry v pouzdru. U novějších Primek než je Traktor, se to dá řešit přehozením vložky, Traktory vložku nemají. Automat je taky o dost vyšší (4,3mm - kal 66 a 6,7mm - kal 96).

No v každým případě další traktorový renovace (i ostatní ...ace) do nerezovýho pouzdra mě nelákají.

Odkaz ke komentáři

kal 96 je o nějakou tu desetinu větší než 68, takže musiš zvětšit průměr díry v pouzdru. U novějších Primek než je Traktor, se to dá řešit přehozením vložky, Traktory vložku nemají. Automat je taky o dost vyšší (4,3mm - kal 66 a 6,7mm - kal 96).

No v každým případě další traktorový renovace (i ostatní ...ace) do nerezovýho pouzdra mě nelákají.

Tyhle podružný detaily vizionáře nezastaví...

Odkaz ke komentáři

Tak osvětu jsme asi dokonali - tohle mi teď přistálo na xichtoknize a mělo to asi 70 komentářů...takže se z toho oficiálně stává módní vlna a my jsme out... :)

attachicon.gifSni?mek obrazovky 2013-11-30 v 12.24.04.png

Co je tohle, prosím, za model? Vypadá to jako traktory, ale ty přece nemají čísla na ciferníku takto rovně ne? Že by to byly bruselské? Děkuji. Moc se mi líbí.

Odkaz ke komentáři

Co je tohle, prosím, za model? Vypadá to jako traktory, ale ty přece nemají čísla na ciferníku takto rovně ne? Že by to byly bruselské? Děkuji. Moc se mi líbí.

Traktory to nejsou, ty mají větší pouzdro. A bruselske to taky nejsou. Tenhle model nema svuj nazev, uvnitr je kal.66.

Odkaz ke komentáři

Zažitý název je prim elegant  /už jsem to tu slyšel od více členů/.Je více verzí,bez datumu s datumem,víceméně podobných.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...