Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Financu, ta zlatá je krásná, ale nemůžu si pomoci...s prominutím...ty vintážní zažloutlý indexy jsou hezčí. ;-) 

Já vím :-)

Vintážní indexy pasujou k igenům nejvíc. Ale zas by k tomu neseděla ta zlatá. Nad zlatýma indexama a ručkama jsem přemýšlel dlouho a chtěl jsem to zkusit. Tohle byla ideální příležitost.

Je to pěkný, hodně pěkný, je to jiný, neobvyklý. Po vybalení jsem si na to musel chvilku zvykat. Teď jsem nadšený.

K černýmu obleku a bílý košili budou dokonalý :-)

Mám 3 ciferníky, ke každýmu cifru ručky s tou správnou lumi. Pořídím ještě 2 strojky a pak budu přehazovat jen celý komplety

Odesláno

Já vím :-)

Vintážní indexy pasujou k igenům nejvíc. Ale zas by k tomu neseděla ta zlatá. Nad zlatýma indexama a ručkama jsem přemýšlel dlouho a chtěl jsem to zkusit. Tohle byla ideální příležitost.

Je to pěkný, hodně pěkný, je to jiný, neobvyklý. Po vybalení jsem si na to musel chvilku zvykat. Teď jsem nadšený.

K černýmu obleku a bílý košili budou dokonalý :-)

Mám 3 ciferníky, ke každýmu cifru ručky s tou správnou lumi. Pořídím ještě 2 strojky a pak budu přehazovat jen celý komplety

Tak takhle může přemýšlet jedině správný chronomagor, jinak ty zlatý ručky mně naprosto fascinují a hodinky s nimi jsou podle mně prďácký

Odesláno

Dik. Si predstav, jak mesic cumim na tenhle obrazek nez jsem to objednal

Všichni jste psychopati :) 

Když mi včera dorazila zásilka, tak jsme si s ženou uvařili kávu....a já otevřel plechovou "eltoňáckou" krabičku.....má drahá vykřikla : " dopr...., čtvrtý stejný hodinky "  :)

Snažil jsem se ji další velkou část večera marně vysvětlit, že nodate variace má úplně jiný feeling, že je to takhle krásně čisté, že  je nás jen několik na zeměkouli (schválně jsem přeháněl :) ) a že byly fakt levný :-D ....

Odesláno

Davide ty jsou fakt hustyyyy velika gratulace. Parada

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Dik. Si predstav, jak mesic cumim na tenhle obrazek nez jsem to objednal

Tak tohle ti opravdu nezavidim. Z toho by jednomu muselo skoro "hrabnout" :) Nakonec jsi ale vymyslel peknou variaci.

Nevim proc, ale v prvnim okamziku jsem si vzpomnel na tohle :D

post-21813-0-65856700-1402558723.jpg

Všichni jste psychopati :)

Když mi včera dorazila zásilka, tak jsme si s ženou uvařili kávu....a já otevřel plechovou "eltoňáckou" krabičku.....má drahá vykřikla : " dopr...., čtvrtý stejný hodinky " :)

Snažil jsem se ji další velkou část večera marně vysvětlit, že nodate variace má úplně jiný feeling, že je to takhle krásně čisté, že je nás jen několik na zeměkouli (schválně jsem přeháněl :) ) a že byly fakt levný :-D ....

To jsi vic odvazny nez ja. Kdyz bych to doma takhle vybalil, tak stravim vysvetlovanim vice jak vecer :D

A abych furt nekecal, tak jedna "ranni"

post-21813-0-27558600-1402559001_thumb.jpg

Odesláno

Noudejty v základním černém provedení - s oranžovými indexy, dvojitou lumi a bombírovanymi ručkami se hrozně moc povedly. Jestli je někdo má s nezlaceným strojkem a modřenými šroubky, má podle mě nejhezčí české/československé hodinky. Jediné, co jim podle mě chybí k dokonalosti, je dýnko s původními hranatými zámečky pro klíč na otevírání dýnek...ty novodobé s půlkulatým zakončením jsou asi praktičtější, ale líbí se mi míň.

Gratulace všem pyšným vlastníkům.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...