Chosef76 Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Financu, ta zlatá je krásná, ale nemůžu si pomoci...s prominutím...ty vintážní zažloutlý indexy jsou hezčí. ;-)
financ Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Financu, ta zlatá je krásná, ale nemůžu si pomoci...s prominutím...ty vintážní zažloutlý indexy jsou hezčí. ;-) Já vím :-)Vintážní indexy pasujou k igenům nejvíc. Ale zas by k tomu neseděla ta zlatá. Nad zlatýma indexama a ručkama jsem přemýšlel dlouho a chtěl jsem to zkusit. Tohle byla ideální příležitost.Je to pěkný, hodně pěkný, je to jiný, neobvyklý. Po vybalení jsem si na to musel chvilku zvykat. Teď jsem nadšený.K černýmu obleku a bílý košili budou dokonalý :-) Mám 3 ciferníky, ke každýmu cifru ručky s tou správnou lumi. Pořídím ještě 2 strojky a pak budu přehazovat jen celý komplety
VintageLover Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Chlapi, napíšu to asi víckrát a nahoním tím nějaké příspěvky , ale tohle se Vám (David, Honza a vlastně všichni další), opravdu povedlo.Co kus, to originál... Všechna čest.
doktor584 Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Já vím :-)Vintážní indexy pasujou k igenům nejvíc. Ale zas by k tomu neseděla ta zlatá. Nad zlatýma indexama a ručkama jsem přemýšlel dlouho a chtěl jsem to zkusit. Tohle byla ideální příležitost.Je to pěkný, hodně pěkný, je to jiný, neobvyklý. Po vybalení jsem si na to musel chvilku zvykat. Teď jsem nadšený.K černýmu obleku a bílý košili budou dokonalý :-) Mám 3 ciferníky, ke každýmu cifru ručky s tou správnou lumi. Pořídím ještě 2 strojky a pak budu přehazovat jen celý kompletyTak takhle může přemýšlet jedině správný chronomagor, jinak ty zlatý ručky mně naprosto fascinují a hodinky s nimi jsou podle mně prďácký
Borodov Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Do práce jsem jel bez hodinek a co dojela PPLka, tak pořád tyhleCim dele na ne koukam, tim vice se mi libi. Za me palec nahoru
financ Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Cim dele na ne koukam, tim vice se mi libi. Za me palec nahoru Dik. Si predstav, jak mesic cumim na tenhle obrazek nez jsem to objednal
Chosef76 Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Dik. Si predstav, jak mesic cumim na tenhle obrazek nez jsem to objednal Všichni jste psychopati Když mi včera dorazila zásilka, tak jsme si s ženou uvařili kávu....a já otevřel plechovou "eltoňáckou" krabičku.....má drahá vykřikla : " dopr...., čtvrtý stejný hodinky " Snažil jsem se ji další velkou část večera marně vysvětlit, že nodate variace má úplně jiný feeling, že je to takhle krásně čisté, že je nás jen několik na zeměkouli (schválně jsem přeháněl ) a že byly fakt levný :-D ....
JZED Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Davide ty jsou fakt hustyyyy velika gratulace. Parada Sent from my iPhone using Tapatalk
Eman2208 Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 nějak se to leskne......a lesk jim sluší, jsou fakt pěkny.
Borodov Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Dik. Si predstav, jak mesic cumim na tenhle obrazek nez jsem to objednal Tak tohle ti opravdu nezavidim. Z toho by jednomu muselo skoro "hrabnout" Nakonec jsi ale vymyslel peknou variaci.Nevim proc, ale v prvnim okamziku jsem si vzpomnel na tohle Všichni jste psychopati Když mi včera dorazila zásilka, tak jsme si s ženou uvařili kávu....a já otevřel plechovou "eltoňáckou" krabičku.....má drahá vykřikla : " dopr...., čtvrtý stejný hodinky " Snažil jsem se ji další velkou část večera marně vysvětlit, že nodate variace má úplně jiný feeling, že je to takhle krásně čisté, že je nás jen několik na zeměkouli (schválně jsem přeháněl ) a že byly fakt levný :-D ....To jsi vic odvazny nez ja. Kdyz bych to doma takhle vybalil, tak stravim vysvetlovanim vice jak vecer A abych furt nekecal, tak jedna "ranni"
martar Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Noudejty v základním černém provedení - s oranžovými indexy, dvojitou lumi a bombírovanymi ručkami se hrozně moc povedly. Jestli je někdo má s nezlaceným strojkem a modřenými šroubky, má podle mě nejhezčí české/československé hodinky. Jediné, co jim podle mě chybí k dokonalosti, je dýnko s původními hranatými zámečky pro klíč na otevírání dýnek...ty novodobé s půlkulatým zakončením jsou asi praktičtější, ale líbí se mi míň. Gratulace všem pyšným vlastníkům.
padza1 Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Po dlouhé době jsem sundal igeny a do práce vzal automaty
hirsch Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Po dlouhé době jsem sundal igeny a do práce vzal automaty Parádní! To je renovace z Eltonu?
doktor584 Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Dneska jsem je vzal poprvé na ryby. Ty z nich byly tak vyvalený, že radši nebraly, ale nějak mi to ani nevadilo....
padza1 Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Parádní! To je renovace z Eltonu? Ne, jsou v původním stavu až na tu vteřinovku, ta by tam asi měla být bez okénka.
adam.ra Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 dnes mi nejprve pomohly při zkoušce a po poledni nás přítelkyně vytáhla na pochod...
adam.ra Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 až se z toho chudinky opotily:( ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se