Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky! Ty Bohušovy traktory se lvem se mi líbily, ale i kdybych je měl, tak bych je neodnosil. Já jsem ale chtěl něco sportovního, co umí plavat a není moc velké. A tyhle mě uhranuly... Doufám, že to pro mě není počátek chronozávislosti na Primkách, protože už teď mě mrzí, že jsem se nezapojil do aktuální limitky Sportů :( Budu si muset na nějaké počkat v prodejním vláknu...

Odesláno

Díky! Ty Bohušovy traktory se lvem se mi líbily, ale i kdybych je měl, tak bych je neodnosil. Já jsem ale chtěl něco sportovního, co umí plavat a není moc velké. A tyhle mě uhranuly... Doufám, že to pro mě není počátek chronozávislosti na Primkách, protože už teď mě mrzí, že jsem se nezapojil do aktuální limitky Sportů :( Budu si muset na nějaké počkat v prodejním vláknu...

Nějaké elegantní s bílým číselníkem bys určitě v portfoliu ke košili mít měl.  :smile_anim:

Zatím máš všechno laděné moc sportovně.

Odesláno

Zekone, to mi nějak nesedí... Vždyť tys ty svoje "jedničky" prodal, ne?? Přemýšlel jsem nad nimi, ale wizard mě předběhl! Málem jsem to oplakal. Tak jsem si musel počkat na sedmičky. Jsou parádní a pro mě i velikostně OK (teda milimetr navrch by neuškodil, ale nevadí). Pokusím se co nejdřív udělat pořádné fotky na novém řemenu - Hirsch performance tyger a postnu to sem.

Odesláno

Se s tebou prestanu kamaradit, mam jich cim dal min :-)

Moc pekny jsou

Jsou. Zlacené hodinky obecně moc nemusím, ale bruselkám zlacení vyloženě padne.

Nadhera! Ty bych taky chtel... :)

Díky :)

Odesláno

jo, prodal a pak koupil zpět, nejak jsem bez nich nemohl být :lol2:

A víš že jsem to tušil?? :clap:  Ale znám chlápka, který se třikrát oženil se stejnou babou, tak mi nepřipadá nenormální, koupit si zpět prodané hodinky. :cheers:

Odesláno

A víš že jsem to tušil?? :clap:  Ale znám chlápka, který se třikrát oženil se stejnou babou, tak mi nepřipadá nenormální, koupit si zpět prodané hodinky. :cheers:

Pro tenhle případ je výmluva jasná, je to úplně něco jiné. :lol2:

Odesláno

Koupit si zpátky hodinky chápu...to druhé ne...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...