Georgeisin Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Dnes nové!!Pěkné, já když je v "Prodám" viděl, taky jsem je chtěl hned vzít. Až je budeš chtít pustit, dej vědět, jsme krajani, takže si je můžeme předat u piva . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Ranní pokus foťákem v mobilu... IMAG0104.jpg Na srazu jsem měl dojem, že ti učarovala prezidentská limitka Traktorů se lvíčkem, ale vidím, že jsi nakonec šel do Orlíků. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Díky! Ty Bohušovy traktory se lvem se mi líbily, ale i kdybych je měl, tak bych je neodnosil. Já jsem ale chtěl něco sportovního, co umí plavat a není moc velké. A tyhle mě uhranuly... Doufám, že to pro mě není počátek chronozávislosti na Primkách, protože už teď mě mrzí, že jsem se nezapojil do aktuální limitky Sportů Budu si muset na nějaké počkat v prodejním vláknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Díky! Ty Bohušovy traktory se lvem se mi líbily, ale i kdybych je měl, tak bych je neodnosil. Já jsem ale chtěl něco sportovního, co umí plavat a není moc velké. A tyhle mě uhranuly... Doufám, že to pro mě není počátek chronozávislosti na Primkách, protože už teď mě mrzí, že jsem se nezapojil do aktuální limitky Sportů Budu si muset na nějaké počkat v prodejním vláknu... Nějaké elegantní s bílým číselníkem bys určitě v portfoliu ke košili mít měl. Zatím máš všechno laděné moc sportovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 dnes holt taky JUNIORKY Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 dnes holt taky JUNIORKY Krásné Juniorky, jak ze škatulky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Šupináči:-)Korunka je na svém místě, tak doma testuju "přesnost" a kochám se šupinkama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Ranní pokus foťákem v mobilu... IMAG0104.jpg já taky své definitivní "primky" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Zekone, to mi nějak nesedí... Vždyť tys ty svoje "jedničky" prodal, ne?? Přemýšlel jsem nad nimi, ale wizard mě předběhl! Málem jsem to oplakal. Tak jsem si musel počkat na sedmičky. Jsou parádní a pro mě i velikostně OK (teda milimetr navrch by neuškodil, ale nevadí). Pokusím se co nejdřív udělat pořádné fotky na novém řemenu - Hirsch performance tyger a postnu to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 jo, prodal a pak koupil zpět, nejak jsem bez nich nemohl být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) černý cifr s bílou lunetou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem Mila_T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Čas na kafe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Čas na kafe.Se s tebou prestanu kamaradit, mam jich cim dal min :-)Moc pekny jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Čas na kafe.Nadhera! Ty bych taky chtel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Se s tebou prestanu kamaradit, mam jich cim dal min :-)Moc pekny jsouJsou. Zlacené hodinky obecně moc nemusím, ale bruselkám zlacení vyloženě padne. Nadhera! Ty bych taky chtel... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 jo, prodal a pak koupil zpět, nejak jsem bez nich nemohl být A víš že jsem to tušil?? Ale znám chlápka, který se třikrát oženil se stejnou babou, tak mi nepřipadá nenormální, koupit si zpět prodané hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 A víš že jsem to tušil?? Ale znám chlápka, který se třikrát oženil se stejnou babou, tak mi nepřipadá nenormální, koupit si zpět prodané hodinky. Pro tenhle případ je výmluva jasná, je to úplně něco jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 A víš že jsem to tušil?? Ale znám chlápka, který se třikrát oženil se stejnou babou, tak mi nepřipadá nenormální, koupit si zpět prodané hodinky. Koupit si zpátky hodinky chápu...to druhé ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Koupit si zpátky hodinky chápu...to druhé ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Já taky ne. Ale znám ještě jednoho, a ten si vzal stejnou babu dvakrát. Hodinky, to je jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se