Biges Odesláno 28. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Nádhera, jsem rád, že udělaly radost Foto s původním stavem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Trochu klasiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 ty chrona teda slušně prokoukly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Když Trenčín, tak Trenčín . Prohrábl jsem svůj pytel s odloženými zbytky a objevil 3 různé pásky Kovotex Trenčín - všem známý stříbrný článkový, dále v málo vídané zlaté verzi a nakonec stříbrný mesh dámský, který jsem původně považoval za nějakou Čínu. Vyražený nápis Trenčín mě ale vyvedl z omylu. Asi to zařadím mezi dobové reáliea a najdu jim důstojnější místo někde na hodinkách . staniku, jeste existuje verze "bicolor" a to je teprve masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 staniku, jeste existuje verze "bicolor" a to je teprve masakr Máš pravdu, matně si vzpomínám, že jsem jí někde viděl. To bych si nevzal ani na maškarní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 (upraveno) Dneska po dlouhé době Zajímalo by mě poku hodinky deně nenosíte jestli je lepší natahovat každý den nebo nechat a natáhnout občas nebo lepší vůbec?Jo omluva za datum neseřizuji. Upraveno 28. ledna 2011 uživatelem mildafleck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
votek Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Dneska po dlouhé době Zajímalo by mě poku hodinky deně nenosíte jestli je lepší natahovat každý den nebo nechat a natáhnout občas nebo lepší vůbec? Jo omluva za datum neseřizuji. já mám na ruce dneska toto: jsou to hodinky po tátovi mé manželky, PRIM kalibr 57. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Dnes k obleku moje oblíbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 moc pěkné :-))) že by jsi byl někde plesat??? :-DDD Dnes k obleku moje oblíbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 moc pěkné :-))) že by jsi byl někde plesat??? :-DDD díky, přesně tak, celý večer ve víru tance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Můj nejnovější bastl - kalibr 96 včetně ručně letovaného dýnka. Ještě mám v plánu nějaký jiný ciferník ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Můj nejnovější bastl - kalibr 96 včetně ručně letovaného dýnka. Ještě mám v plánu nějaký jiný ciferník ... Gratuluji. To jsou ty, co jsi mi o nich psal v mailu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 jojo, už mám na nich i letecký ciferník made in Orlando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) Je to jen takový první pokus. Ještě armovák a ručky ... nenašel byste někdo ve svých skromných zásobách? Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Je to jen takový první pokus. Ještě armovák a ručky ... nenašel byste někdo ve svých skromných zásobách? No znáček máš lepší než parexo. Hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) Ciferník se poved , zank krásnej , jen ten odstín zelené je trochu jinej. Ještě doladit a můžeš začít s velkovýrobou . Ten znak vypadá snad líp, než na origo ciferníku. Armovák a ručičky se daj koupit v Parexu za celkem rozumný peníz. Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem kutilprim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Žufánek Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Primky mám rád a často je střídám s ostatními hodinkami ze sbírky. Tento týden jsou to renovované Igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Ciferník se poved , zank krásnej , jen ten odstín zelené je trochu jinej. Ještě doladit a můžeš začít s velkovýrobou . Ten znak vypadá snad líp, než na origo ciferníku. Armovák a ručičky se daj koupit v Parexu za celkem rozumný peníz. Letecký ciferník, opus 2. Ten znak už vypadá celkem věrohodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) Primky mám rád a často je střídám s ostatními hodinkami ze sbírky. Tento týden jsou to renovované Igeny Vypadají skvěle, ale proč tam nedali bílé ručky? Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2139103620 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Moje najobľúbenejšie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se