Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Když Trenčín, tak Trenčín :) . Prohrábl jsem svůj pytel s odloženými zbytky a objevil 3 různé pásky Kovotex Trenčín - všem známý stříbrný článkový, dále v málo vídané zlaté verzi a nakonec stříbrný mesh dámský, který jsem původně považoval za nějakou Čínu. Vyražený nápis Trenčín mě ale vyvedl z omylu. Asi to zařadím mezi dobové reáliea a najdu jim důstojnější místo někde na hodinkách :D .

staniku, jeste existuje verze "bicolor" a to je teprve masakr :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska po dlouhé době :smile_anim: Zajímalo by mě poku hodinky deně nenosíte jestli je lepší natahovat každý den nebo nechat a natáhnout občas nebo lepší vůbec?

Jo omluva za datum neseřizuji.

post-10996-076048400 1296219255.jpg

Upraveno uživatelem mildafleck
Odkaz ke komentáři

Dneska po dlouhé době :smile_anim: Zajímalo by mě poku hodinky deně nenosíte jestli je lepší natahovat každý den nebo nechat a natáhnout občas nebo lepší vůbec?

Jo omluva za datum neseřizuji.

já mám na ruce dneska toto: jsou to hodinky po tátovi mé manželky, PRIM kalibr 57.

post-1443-000551700 1296233783.jpg

Odkaz ke komentáři

Ciferník se poved :clap: , zank krásnej , jen ten odstín zelené je trochu jinej. Ještě doladit a můžeš začít s velkovýrobou :D. Ten znak vypadá snad líp, než na origo ciferníku. Armovák a ručičky se daj koupit v Parexu za celkem rozumný peníz.

Upraveno uživatelem kutilprim
Odkaz ke komentáři

Ciferník se poved :clap: , zank krásnej , jen ten odstín zelené je trochu jinej. Ještě doladit a můžeš začít s velkovýrobou :D. Ten znak vypadá snad líp, než na origo ciferníku. Armovák a ručičky se daj koupit v Parexu za celkem rozumný peníz.

Letecký ciferník, opus 2. Ten znak už vypadá celkem věrohodně.

post-10277-068096100 1296423285.jpg

Odkaz ke komentáři

Primky mám rád a často je střídám s ostatními hodinkami ze sbírky. Tento týden jsou to renovované Igeny ;)

Vypadají skvěle, ale proč tam nedali bílé ručky?

Upraveno uživatelem orlando1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...