bohus76 Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 (upraveno) Este jednuTo jsou ty Davide co sis nechal zakázkově dělat? Vypadají fajn,ale jsou Ti velké,mě by byly ještě větší :-) Upraveno 26. ledna 2015 uživatelem bohus76
kadakii Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Hmmm. Hovadec veliky, ale pekny Orlicky Davide. To je z Vanocniho balicku?Tady dnesni nodate s Vanocnim Kamenakem, pristi rok se teste, dalsi Ceska "Rachanda" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Aby Tě n....l Tak to fakt nedal :lol2:
financ Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Strašák nemá vkus. Naživo je to paráda. Nejsou moje, sundal jsem je z ruky jedny princezně. Na zensky ruce vypadají hodné dobře, manželce bych radši koupil bily Orliky 38. Jen pro tu moji bych je potřeboval v quartzu.
straspol Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Strašák nemá vkus. Naživo je to paráda.Nejsou moje, sundal jsem je z ruky jedny princezně. Na zensky ruce vypadají hodné dobře, manželce bych radši koupil bily Orliky 38. Jen pro tu moji bych je potřeboval v quartzu.Naopak, já jsem umělec, já jsem za vkus placenej ..... a tohle by mi teda fakt doma přes práh nesmělo.
Borodov Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Este jednuVypadaj zajimave. Docela by me lakalo je vyzkouset...Ten plastickej cifr je v bily hodne zajimavej.
bohus76 Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Strašák nemá vkus. Naživo je to paráda.Nejsou moje, sundal jsem je z ruky jedny princezně. Na zensky ruce vypadají hodné dobře, manželce bych radši koupil bily Orliky 38. Jen pro tu moji bych je potřeboval v quartzu.Jsem si právě říkal,že si se bavil o bílých osmatřicítkách a tyto jsou ve dvaačtyřicítce.Leda by ta Tvoje měla ruky jak lopaty :-)
straspol Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Jsem si právě říkal,že si se bavil o bílých osmatřicítkách a tyto jsou ve dvaačtyřicítce.Leda by ta Tvoje měla ruky jak lopaty :-)Jojo. K růžovým Orlíkům s kvarcáčem už zbývá jen krůček...
Borodov Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Jojo. K růžovým Orlíkům s kvarcáčem už zbývá jen krůček... :lol2:
doktor584 Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Naopak, já jsem umělec, já jsem za vkus placenej ..... a tohle by mi teda fakt doma přes práh nesmělo.Tak v tomto s tebou souhlasím, nechtěl jsem to takhle veřejně prezentovat, ale když přiznal, že nejsou jeho, tak tě rád podpořím........
JZED Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Este jednuZdá se mi to nebo jsou indexy, nápisy a rámeček data odřený. Pokud je neotvírala, tak je to děs.... Že by další kvalita z Eltonu? Nechceš tu fotku přidat Davide i do vlákna o kvalitě z Eltonu? Myslím, že by to tam mělo být..... Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem JZED
financ Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Zdá se mi to nebo jsou indexy, nápisy a rámeček data odřený. Že by další kvalita z Eltonu? Nechceš tu fotku přidat Davide i do vlákna o kvalitě z Eltonu? Myslím, že by to tam mělo být..... Tohle už mi přijde jak hon na čarodějnice, hodinky byly naprosto v pořádku. Zrovna tenhle ciferník vyrábí subdodavatel a jedná se o technologický, neprodejný vzorek.Ukázka jak lakuje ručky Rolex
JZED Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Aha tak jo. Omlouvám se. Myslel jsem že už jsou to ty z nové série, normálně koupené. Nechtěl jsem s tím způsobit hon... Jinak ten plastický ciferník je bomba.... Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem JZED
prischera Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Tohle mě asi bude bavit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Tohle mě asi bude bavit ImageUploadedByTapatalk1422346013.102343.jpg ImageUploadedByTapatalk1422346027.807153.jpgmě taky :-) Jedno z nejpovedenějších pouzder. Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem financ
Borodov Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Davide, ty jsi nekde prepadl dodavku zbozi na prodejnu? Ty Diplomaty vypadaji hodne pekne. Myslim, ze by staly za "hrich"... hmmm
malda Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Rád bych ty nové, zvětšené, diplomaty viděl naživo. Krása, ale ta cena mi přijde dost vysoko...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se