Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Este jednu

To jsou ty Davide co sis nechal zakázkově dělat? Vypadají fajn,ale jsou Ti velké,mě by byly ještě větší :-) 

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Strašák nemá vkus. Naživo je to paráda.

Nejsou moje, sundal jsem je z ruky jedny princezně. Na zensky ruce vypadají hodné dobře, manželce bych radši koupil bily Orliky 38. Jen pro tu moji bych je potřeboval v quartzu.

Odesláno

Nejsou moje, sundal jsem je z ruky jedny princezně. Na zensky ruce vypadají hodné dobře, manželce bych radši koupil bily Orliky 38. Jen pro tu moji bych je potřeboval v quartzu.

Naopak, já jsem umělec, já jsem za vkus placenej  :guitar: ..... a tohle by mi teda fakt doma přes práh nesmělo.

Odesláno

Jsem si právě říkal,že si se bavil o bílých osmatřicítkách a tyto jsou ve dvaačtyřicítce.Leda by ta Tvoje měla ruky jak lopaty :-)

Odesláno

Jsem si právě říkal,že si se bavil o bílých osmatřicítkách a tyto jsou ve dvaačtyřicítce.Leda by ta Tvoje měla ruky jak lopaty :-)

Jojo. K růžovým Orlíkům s kvarcáčem už zbývá jen krůček...

Odesláno

Naopak, já jsem umělec, já jsem za vkus placenej  :guitar: ..... a tohle by mi teda fakt doma přes práh nesmělo.

Tak v tomto s tebou souhlasím, nechtěl jsem to takhle veřejně prezentovat, ale když přiznal, že nejsou jeho, tak tě rád podpořím........

Odesláno (upraveno)

Este jednu

Zdá se mi to nebo jsou indexy, nápisy a rámeček data odřený.  Pokud je neotvírala, tak je to děs.... Že by další kvalita z Eltonu?

Nechceš tu fotku přidat Davide i do vlákna o kvalitě z Eltonu?  Myslím, že by to tam mělo být.....

Upraveno uživatelem JZED
Odesláno

Zdá se mi to nebo jsou indexy, nápisy a rámeček data odřený.  Že by další kvalita z Eltonu?

Nechceš tu fotku přidat Davide i do vlákna o kvalitě z Eltonu?  Myslím, že by to tam mělo být.....

Tohle už mi přijde jak hon na čarodějnice, hodinky byly naprosto v pořádku. Zrovna tenhle ciferník vyrábí subdodavatel a jedná se o technologický, neprodejný vzorek.

Ukázka jak lakuje ručky Rolex

Odesláno (upraveno)

Aha tak jo.  Omlouvám se.  Myslel jsem že už jsou to ty z nové série, normálně koupené.  Nechtěl jsem s tím způsobit hon...  Jinak ten plastický ciferník je bomba....

Upraveno uživatelem JZED
Odesláno

Rád bych ty nové, zvětšené, diplomaty viděl naživo. Krása, ale ta cena mi přijde dost vysoko...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...