Honza.manta Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Dneska výjimečně něco nesportového. Tak ty mě berou - ty jsou fakt hezký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Tak ty mě berou - ty jsou fakt hezký! Dík Ale řeknu ti, není nad kalibr 68. Koukáš ne hodinky s tím, kolikátého že to je - a ono tam není datum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Co to je za tah??? Plecháč Beneto, země původu Glóbus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Dvojčata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Celý týden nosím tyhle po dědovi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Dnes eleganty. Jsou moje pamatecni po tatovi, obcas je vyvetram. Jsou v puvodnim stavu, jen vylestene, nove sklicko, korunka a remen.Ted koukam na prach na cifru, to musim jeste doladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Sice je ještě nemám na ruce, ale musím se pochlubit čerstvě uloveným kalibrem 55-014 v pěkném stavu a navíc v pavoučím pouzdře. Někdy se vyplatí obcházet i antiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Chce to nové sklo, ale už som to nevydržal a trocha ich poláskal . Sorry za foto, slabý mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Tak dnes tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Tak nám začíná plesová sezóna a já mám dilema, které mám vzít sebou dokola. Co myslíte, se kterými by jste plesaly vy? Bohužel nejsem zatím šťastným majitelem modelu Diplomat, proto se tento nenachází ve výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Kristiane u me se budou mit dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Kristiane u me se budou mit dobre Zas tak mě to dilema netrápí abych se jich zbavoval:-) Mají pěknej pelíšek a v nejhorším, kdyby na sebe navzájem žárlily, tak je nějak prostřídám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Tak dnes tyhle co je toto, to som este nikde nikdy nevidel. vyzera to dokonca celkom dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 co je toto, to som este nikde nikdy nevidel. vyzera to dokonca celkom dobre. Porevoluční model - kalibr 64 a ten se vyráběl v rozmezí let 93-95. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Dnes IGEN 45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 a jó, my primkaři tu máme zvláštní fotovlákno, takže moje eleganty od bandasky na simonovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Nie, že by som nechcel provokovať, ale fakt by ma zaujímalo koľko nás je, čo si ich môžeme dať na ruku ...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Tak to je bomba!!!!! gratuluju. Jaký mají průměr pouzdra? stejný jako "běžné" zlaté diplomaty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Prece jenom ty cerny hodinky jsou elgantni, ja tu nekde cet ze se stribrno/cerne nevyrabely. Myslim ze by kombinace zlato/cerne k urcitym prilezitostem (napr. piti kavy v kavarne u morskeho pobrezi) mela jeste vetsi stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Prece jenom ty cerny hodinky jsou elgantni, ja tu nekde cet ze se stribrno/cerne nevyrabely. Myslim ze by kombinace zlato/cerne k urcitym prilezitostem (napr. piti kavy v kavarne u morskeho pobrezi) mela jeste vetsi stavu. V Eltonu by Ti jistě kombinaci zlatočerných diplomatů udělali a když jsem teď na výstavě 600 let orloje viděl stříbročernou verzi současně vyráběných diplomatů, tak jsem přesvědčený, že by to byla do kavárny u mořského pobřeží ta nejoptimálnější varianta - určitě i večer do baru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se