Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

včera, na novém řemenu, modrá je dobrá (ve skutečnosti je to podle mě docela pěkná kombinace, ale ten mobil to neumí moc vyfotit).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ale je to stylový bastl  :clap: ta luneta se mi líbí...

Výsledek mého bastlířského křížení ras - pracovním názvem Primhla, výsledného jména Prim flígr.

attachicon.gifPrim flígr.jpg

Odesláno

To pouzdro je krásný, a já už myslel, že Elton umí jen rovné dlouhé nožky trčící přes hranu zápěstí :) Docela by mě zajímala přesnost, až budeš mít dlouhodobější zkušenosti s těmahle hodinkama. Na prezentaci se přesnost dost řešila, vzhledem k tomu, že se jedná o druhoplánovou skeletonizaci můstků a základny, čímž se nepochybně snížila jejich tuhost. U jiných skeletonů se s tímhle problémem počítá dopředu a tvar můstků i základny, případně materiál, ze kterých jsou vyrobeny, je tomu přizpůsoben.

s přesností moc neposloužím, neřesim to. Minulý týden jsem je nosil 3 dny v kuse a nebylo potřeba je seřizovat a na schůzky jsem chodil včas.

Odesláno

Sem je dostal na meshi, neasi! Se chystám.

Nevěřil bys, jak blbě se lví kůže shání ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...