Anela Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 včera, na novém řemenu, modrá je dobrá (ve skutečnosti je to podle mě docela pěkná kombinace, ale ten mobil to neumí moc vyfotit). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Diplomaticky včera i dnes . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kadakii Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Tobruk je moc hezky, ale na mou ruku taky moc veliky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Dnes elegantně.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Výsledek mého bastlířského křížení ras - pracovním názvem Primhla, výsledného jména Prim flígr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Scuttles Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Ale je to stylový bastl ta luneta se mi líbí...Výsledek mého bastlířského křížení ras - pracovním názvem Primhla, výsledného jména Prim flígr. Prim flígr.jpg
straspol Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Výsledek mého bastlířského křížení ras - pracovním názvem Primhla, výsledného jména Prim flígr. Prim flígr.jpgMně přijdou jako RUHLIM.
financ Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 To pouzdro je krásný, a já už myslel, že Elton umí jen rovné dlouhé nožky trčící přes hranu zápěstí Docela by mě zajímala přesnost, až budeš mít dlouhodobější zkušenosti s těmahle hodinkama. Na prezentaci se přesnost dost řešila, vzhledem k tomu, že se jedná o druhoplánovou skeletonizaci můstků a základny, čímž se nepochybně snížila jejich tuhost. U jiných skeletonů se s tímhle problémem počítá dopředu a tvar můstků i základny, případně materiál, ze kterých jsou vyrobeny, je tomu přizpůsoben.s přesností moc neposloužím, neřesim to. Minulý týden jsem je nosil 3 dny v kuse a nebylo potřeba je seřizovat a na schůzky jsem chodil včas.
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Nedávný pobyt v Mariánských Lázních a venčení vlčáka na kolonádě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martz Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Ven je nenosím, ale doma je provětrat můžu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Dnes dopoledne jsem ty svoje zase provětral: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ouskavl Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Prachotěsné šupinaté Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Orlíky Sent from my iPhone using Tapatalk
prim-ky Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Když je dneska ta bílá sobota..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaraThon Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Podwodny zegarek :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tea Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Čerstvá akvizice ? limitní lvíče. Mám z nich fakt radost. Díky, Jirko! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Pěkné,kde já jsem je jenom viděl /dej je na kůži burane /
Tea Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Sem je dostal na meshi, neasi! Se chystám.Nevěřil bys, jak blbě se lví kůže shání ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se