Raichu Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 dnes pod korunama stromů byly indexy víc zelený a pak jsem se rochnil v alpínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Jarku, tak to máš stejně jako já.Jeden den ano a druhý den všechno pryč.Na Aukru pár primek ve sledování a stejně nic nekoupim.Rozmohl se tam Parexobastl.O Bazoši,mi ani nemluv.Chce to pauzu. nějak jsem vyhořel či co.. tůhle jsem sundal dýnko u Hujerů a leccos jsem si uvědomil To bude vono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Já občas nějaké ještě i koupím, ale toho co nemám a dá se sehnat je málo, na ty asi patery co ještě ,, potřebuju " si můžu dovolit počkat až přijdou (a ony přijdou) a po ,,zbytku" už nějak neprahnu. Jsem poslední dobou nějakej primmarnej nějak jsem vyhořel či co.. tůhle jsem sundal dýnko u Hujerů a leccos jsem si uvědomil Nemoc přešla do vyššího levelu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Ancre Humberta. Byla doba, kdy jsem z toho dostal orgasmus, teď musím konstatovat hezký hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Jo, bejvávalo. Z dvojkových sportů mi ještě občas houpne. Hele brute, co ten tvůj brách vlastně nosí za hodinky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Nemoc přešla do vyššího levelu :-)No- toho se trochu bojím. Silně přemáhám nutkání podat inzerát typu ,,vyměním hrnec Primek za pěkná chrona". Ale je to asi jen taková fáze. Dyť já bych jim to neudělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Jo, bejvávalo. Z dvojkových sportů mi ještě občas houpne. Hele brute, co ten tvůj brách vlastně nosí za hodinky??? Jsem asi zaostalej a nevím co je to brách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Ctěný pan bratr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Ctěný pan bratr :-) Přeci ten hodinky nepotřebuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Taky by mě to zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Prim, naše nejmilovanější značka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Taky by mě to zajímalo post-9617-051356800 1327683315.jpegPřesně toho jsem měl na mysli. Prim, naše nejmilovanější značka Dobrý. (Nebylo v tom nic osobního, jen jsem měl včera rýpavou náladičku. Dnes už jsem zase ve formě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Taky by mě to zajímalo post-9617-051356800 1327683315.jpegsympatický kuci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 (upraveno) Vrátíme se raději k hodinkám než nás Bohuš sprdne. Fotka není dnešní, ale jinou v tabletu zrovna nemám. Padesátky 50 081 3 ve švýcarském zlaceném pouzdru. Ukrutně jeté, ale vážím si jich, získal jsem je od prvního majitele, který je nosil od poloviny šedesátých let až do konce komunismu. Až na sklíčko vše původní. Více fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1431519 Upraveno 9. května 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Nedělejte poplach,jen mě někdy štvou ty debaty o velikosti přirození,teda o ničem.Sám si Martine řekl,že najít nějakou relevantní informaci je opruz,skoro hledání jehly v stohu slámy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 (upraveno) To je fakt. Tentokrát mi to ale přišlo zajímavé, ta debata o vyhoření, o ztrátě chuti k primkaření... a není to jen změnou disciplíny vyvolanou vydáním Liborovy knihy, tohle postihlo - co jsem slyšel - hodně primkařů i v minulosti. Omezili to nebo skončili úplně a s nimi "odešly" i zajímavé informace, vědomosti, zkušenosti.. je to velká škoda. Nad schopnostmi některých ex-primkařů dodnes žasnu, třeba jak Biges rozeznával kalibry v zavřených hodinkách sluchem Upraveno 9. května 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 dnes pod korunama stromů byly indexy víc zelený a pak jsem se rochnil v alpínu Takový nějaký řemen s podložkou bych přesně potřeboval. Nevíte někdo, kde se dají sehnat za dobrou cenu? Nejlépe v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Tak jsem vzal Orlíky domů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Pánové, máte hezký hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se