Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Jarku, tak to máš stejně jako já.Jeden den ano a druhý den všechno pryč.Na Aukru pár primek ve sledování a stejně nic nekoupim.Rozmohl se tam Parexobastl.O Bazoši,mi ani nemluv.

Chce to pauzu.

nějak jsem vyhořel či co.. tůhle jsem sundal dýnko u Hujerů a leccos jsem si uvědomil :shutup:

To bude vono.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já občas nějaké ještě i koupím, ale toho co nemám a dá se sehnat je málo, na ty asi patery co ještě ,, potřebuju " si můžu dovolit počkat  až přijdou (a ony přijdou)  a  po ,,zbytku" už nějak  neprahnu. Jsem poslední dobou nějakej primmarnej :helpsmilie:  nějak jsem vyhořel či co.. tůhle jsem sundal dýnko u Hujerů a leccos jsem si uvědomil :shutup:

Nemoc přešla do vyššího levelu :-)

Odkaz ke komentáři

Taky by mě to zajímalo :)

attachicon.gifpost-9617-051356800 1327683315.jpeg

Přesně toho jsem měl na mysli. :D

Prim, naše nejmilovanější značka :wub:  

:D Dobrý. (Nebylo v tom nic osobního, jen jsem měl včera rýpavou náladičku. Dnes už jsem zase ve formě)

Odkaz ke komentáři

Vrátíme se raději k hodinkám :) než nás Bohuš sprdne. Fotka není dnešní, ale jinou v tabletu zrovna nemám. Padesátky 50 081 3 ve švýcarském zlaceném pouzdru. Ukrutně jeté, ale vážím si jich, získal jsem je od prvního majitele, který je nosil od poloviny šedesátých let až do konce komunismu. Až na sklíčko vše původní.

post-30813-0-41220800-1431159946.jpeg

Více fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1431519

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

To je fakt. Tentokrát mi to ale přišlo zajímavé, ta debata o vyhoření, o ztrátě chuti k primkaření... a není to jen změnou disciplíny vyvolanou vydáním Liborovy knihy, tohle postihlo - co jsem slyšel - hodně primkařů i v minulosti. Omezili to nebo skončili úplně a s nimi "odešly" i zajímavé informace, vědomosti, zkušenosti.. je to velká škoda. Nad schopnostmi některých ex-primkařů dodnes žasnu, třeba jak Biges rozeznával kalibry v zavřených hodinkách sluchem :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

dnes pod korunama stromů byly indexy víc zelený a pak jsem se rochnil v alpínu :)

Takový nějaký řemen s podložkou bych přesně potřeboval. Nevíte někdo, kde se dají sehnat za dobrou cenu? Nejlépe v ČR

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...