Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Ja včera Televize na NATO remeni a byvol od Riosu976ae947cd595a93afe491444e2c6cc6.jpg. A ešte jedny po starej mame čo nosí moja teta.

Akurát na tých mojich má trochu trápi to že dosť utekajú dopredu. Za deň aj o minútu. Nemáte s tým niekto skúsenosť. U hodinára som s nimi ešte nebol ale plánujem ho navštíviť. 6d35f6d1fb2e08ff8dfcf0ce5108a956.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se nechal inspirovat... Moje oblíbené televize, nejlepší ČSSR Hi-Fi gramofon Tesla NC500 a super muzika. To mi ta sobota hezky začíná. Je tu ještě nějaký fanoušek do LP? 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Dnes letecky .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Já mám od Pink Floydů na LP jen Momentary Lapse of Reason. Dark Side of the Moon je větší paráda. 

Líbí se mi Dark Side of the Moon a Division Bell, ale nakupuju hlavně podle ceny, takže mám od nich zatím jenom tohle a i tak mám ve všech LPčkách minimálně za jedny renovované Igeny...  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Prší, no a... :whistling:

Upraveno uživatelem zekon7302
Odkaz ke komentáři

Tak ty jsou boží, z toho reliéfu jsem uplně hotovej :D. Teď čekám menší konvolut padesátek a dvaapadesátek, tak snad z toho bude taky něco na chlubení.

Jsou. Na tý fotce je docela dost vidět škráblý sklíčko, ale na živo to skoro není vidět. Škoda jen, že jsou 32cm. Přecijen těch 34 nebo 36 je asi lepší :-)

Odkaz ke komentáři

Jsou. Na tý fotce je docela dost vidět škráblý sklíčko, ale na živo to skoro není vidět. Škoda jen, že jsou 32cm. Přecijen těch 34 nebo 36 je asi lepší :-)

32cm?, já vím že jsi chtěl napsat "mm", ale zkusil jsem si to představit :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...