straspol Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Já čekal že to bude frézované, ale je to tisk. straspol- však origo dýnko mám, s průhledem je navícTak to je správné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Nevím jestli je to tak seštelované, nebo si to ještě sedne, ale po 24hodinách mám +3s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Trošku vám to tady naruším, když ta cigiho limitka bronzových sportů usnula a já je přitom moc chtěl, tak jsem si je tak nějak udělal sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Trošku vám to tady naruším, když ta cigiho limitka bronzových sportů usnula a já je přitom moc chtěl, tak jsem si je tak nějak udělal sám... IMG_21844.JPGpěkné, víc foto prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 pěkné, víc foto prosímPřesně !!! A taky podrobný výrobní postup, prosííííím, klidně do SZ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Tak ještě pár rychlocvaků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Sundals chrom, nebo je to nový pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Tak ještě k tomu technologickému postupu.Potřebujete dobře a kvalitně vybavenou laboratoř... ...zejméne důležité jsou CNC mašiny... ...potom musí být tak den času, nálada a taky nějaký to řádně volezlý pouzdro.Tímto se současně omlouvám za lehkou mystifikaci, je to samozřejmě mosaz, nevypadá to zle, ale je to strašně náchylný na jakýkoliv škrábaneček, to znamená není to moc nositelné. Jen jsem si ověřil, že ty bronzový bych fakt chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Tiše jsem doufal, že představíš metodu elektrolytického odchromování pouzdra pomocí startovacích kabelů, autobaterie, skleničky na umělý zuby a kouzelného roztoku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 (upraveno) Super výsledek. Ještě jsi mohl udělat fazety jako na leteckých a šup s nima na aukro Rarita total NOS. Upraveno 22. července 2015 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Nastříkat bezbarvým lakem a bude to i nositelné. Jako výsledek to ale nevypadá špatně, s jiným cifrem a ručkama si to umím představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 ...tak i já, první fotky z domova. Vyfotit červený lesk se mi nedaří, ale jsou lesklý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Super výsledek. Ještě jsi mohl udělat fazety jako na leteckých a šup s nima na aukro Rarita total NOS.Já hodinky neprodávám (zatím) Nastříkat bezbarvým lakem a bude to i nositelné. Jako výsledek to ale nevypadá špatně, s jiným cifrem a ručkama si to umím představit.Chci to nechat oxidovat na vzduchu, abych viděl co to bude dělat. Ciferník mám připravený do té origo bronzové varianty, chtěl bych tam dát některý z PS 2.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Co dodat? Více ve vlákně této povedené edice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Prostě krásná klasika! Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Rychlocvak nového přírůstku obrovská radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Pyšní se tu někdo nějakými kousky z novodobé produkce Prim? Krom všudypřítomných Orlíků jsem zahlédl jedny Tycho Brahe a jedny Spartaky, ale jinak nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Pyšní se tu někdo nějakými kousky z novodobé produkce Prim? Krom všudypřítomných Orlíků jsem zahlédl jedny Tycho Brahe a jedny Spartaky, ale jinak nic...je jich tu vic, stačí hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 je jich tu vic, stačí hledatHm, zatím jsem nenarazil. Moc pěkný jsou třeba Brusel 39 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se