Melly Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Byl to krasny den Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocuro Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 A to, ... jedna kolegyně, když je ráno uviděla, prohlásila, že jsou jak pro ruského mafiána... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 sakra melly že si neřek, jsme byli taky lítat koukám že můj parkmaster pořád ještě existuje :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 sakra melly že si neřek, jsme byli taky lítat koukám že můj parkmaster pořád ještě existuje :-dNo já byl i s Martinem. Jsem akorát nevěděl, že už máš něco letuschopného. Jinak ano, po více jak roce jsem tvého PM oprášil. Aktuálně je to jediné letuschopné éro, co mám. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Dnes po delší době traktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 (upraveno) jak by ty traktory vypadaly pozlacené edit: nebo ve fullgoldu Upraveno 10. listopadu 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Neskutocne! Nadhera! Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Dnes po delší době traktory traktor.jpgTak to je uzasna kombinace, vidim poprve at slouzi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Někteří fullgold traktory mají.Jsou např. ve vlákně o zlatejch Primkách Jinak nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 (upraveno) vím, že jsou ful goldy, ale s černým cifrem jsem nezaregistroval.Stačilo by pozlacení a byla by tu limitka jak vyšitá. Upraveno 10. listopadu 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Komu tím pomůžeš?!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Tohle je nějakej gold echt gold. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Komu tím pomůžeš?!?!sobě :-) úžasný pocit Tohle je nějakej gold echt gold.pár zubů po předcích a kolik to nadělá parády :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 IMG_20141024_161959.jpgJirkova práce ?No,ty se lvem jsou pěknější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Jirkova práce ?No,ty se lvem jsou pěknější.nene, zlatník, starý nedotažený projektLví traktory se povedly, to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Kolik se tam toho zlata vleze? 18karátů ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Včera a dnes Prim Sport III/IV. (nejsou v katalogu, takže buď po 1994 nebo bastl). Uvnitř je cal. 68.4.Nejdřív byly na hnědé kožce, co mi tu zbyla a nic moc, no teď na černým retro plasťáku od Accutrona se dají i celkem nosit. Začínám je mít rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se