Doriaan Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Díky za pochvalu, řemen je z Mavexu a knihu jsem kupoval cca před měsícem. Je to dobrá věc při identifikaci a celkově je kniha super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Mini TV na novém "pružinkáči" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Mini TV na novém "pružinkáči"pružinkáč.jpgPecka, mimo nata i tohle jim sedne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Mini TV na novém "pružinkáči"Vypadá to skvěle! Blahopřejeme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Musím souhlasit moc pěkné...také mám v oblibě mesh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 (upraveno) Test přesnosti na ruce, vše ok, jenom ty olezlé ručky, ale ty k tomu patří... Upraveno 19. listopadu 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Zitra mam volno, tak dnes svatecne Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Test přesnosti na ruce, vše ok, jenom ty olezlé ručky, ale ty k tomu patří...Krásně prokoukly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Pecka, mimo nata i tohle jim sedne :-)Vypadá to skvěle! Blahopřejeme!Musím souhlasit moc pěkné...také mám v oblibě mesh.Díky pánové, hodně to ty hodinky oživilo. Klasický mesh to není. Nejsou to kroužky, ale je to spousta pružinek zapletených do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Krásně prokoukly. Díky Máro, snažil jsem se,ale ještě jsem do nich nelezl. Musím se kouknout na ty ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Zitra mam volno, tak dnes svatecne IMG_20151119_130418.jpg Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí TapatalkZávidím jak zítřejší volno, tak nádherné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Test přesnosti na ruce, vše ok, jenom ty olezlé ručky, ale ty k tomu patří...Ty ručky mám stejné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Od seřízení na zimní čas udělaly asi 15s do plusu. Na ruce už dva měsíce v kuse. A teď ještě nová kožka, no prostě mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Máš ich krásne.Ja stále PS2 Odoslané z MI 4LTE pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Dneska tyto - mám z nich hroznou radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Odkaz na slepou uličku, respektive období hledání sama sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Odkaz na slepou uličku? Na těhle PRIM je snad PRIM jen ten nápis PRIM, nebo ještě něco dalšího? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Je tam sice cizí strojek, ale to snad není nic výjimečného, takových modelů je víc. A že to byla slepá ulička je snad evidentní z dalšího vývoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Je tam sice cizí strojek, ale to snad není nic výjimečného, takových modelů je víc. A že to byla slepá ulička je snad evidentní z dalšího vývoje.není to quartz od MPM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se