Vasa22 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 ...dnes take televize... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Jen to datum mě nikdy nebaví dotáčet... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Hmmm.taky hezká kombinace . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Dnes nový přírůstek, ve velice slušném stavu. V knize jsem je našel jen ve zlaceném pouzdře, tohle je chromované, také šroubovací dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Dnes jsem vytáhl oblekovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) ...dnes take televize... Trochu jako slava šestiúhelníku. Skvělé! Ale tyč by se změnily Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem Rumsztyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Televizní sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Konečne obed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocuro Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Dnes mám na ruce :D tyto krásně čitelné. Zajímavé. Mně to připomíná inspiraci japonským designem. Ale zajímavé to bezesporu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocuro Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Foto Primek co jsem koupil přítelkyni s novým řemínkem...bohužel nic moc kvalita řeminku...tak musím koupit nový. To je tak, když je človek netrpělivý a můsí to mít hned. U těch malých hodinek bílý řemínek v pohodě. Přesto mě napadá, neslušel by jim červený, v barvě ručiček a čísel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Televizní sobota pekné kúsky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 (upraveno) Krásný den! Upraveno 28. listopadu 2015 uživatelem vašek12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Dnes mám "na ruce" tyhle polštářky zde na fóru málo vídané. Aby to nebylo jen málo říkající, tak bych dodal alespoň zajímavou informaci od příbuzného bývalého diplomata bývalé ČSSR, od kterého jsem slyšel, že takovéto hodinky nás kdysi také reprezentovaly v zahraničí v diplomatických službách - prý je diplomaté "fasovali". Docela bych tomu věřil, pro nevtíravé kvalitní minimalistické grafické řešení i kvalitní provedení - zlaceno vrstvou 20 mikrometrů. p.s. Typové označení 66 167 3 (aby to nemusel každý bližší zájemce hledat), rok vzniku 1969, šroubovací víko, velikost 32x32 mm - naneštěstí tedy relativně malé pro chronomagory postižené dnešní módní vlnou obrovských hodinek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Pridam take polstarky, me prvni primky vubec. Mam k nim i zarucak a krabicku, ale nejsem schopen spolehlive urcit, jestli je to k nim. Poradi nekdo z mistnich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yao_ming Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Jen to datum mě nikdy nebaví dotáčet... Sent from my iPhone using Tapatalk taky si obcas rikam jestli by s no date nebylo lip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Dnes po dlouhý době starý dobrý (vlastně nejlepší) Sport 1 na originál gumovém řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Take se přidám s troškou do mlýna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 U těch malých hodinek bílý řemínek v pohodě. Přesto mě napadá, neslušel by jim červený, v barvě ručiček a čísel?Asi by jim slušel...aspoň mám inspiraci. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 PS I na ruce celý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se