Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Nejfrajerštější hodinky mého dětství :-) Přemýšlím, že je nechám dát do nerezu...

Pokud je to opravdu Tvůj kousek z Tvého dětství, s minulostí, neřešil bych nový nerez pouzdro, zanechal bych jim autenticitu. na přestavbu do nerezu bych sehnal něco levnýho s odrbaným pouzdrem, ale je to jen můj názor...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejfrajerštější hodinky mého dětství :-) Přemýšlím, že je nechám dát do nerezu...

Určitě se přidám k přímluvě, aby jsi je nedával nijak předělávat. Z původního kousku s historií budeš mít

jen strojek. Na takovou výměnu (renovaci) můžeš skutečně použít nějaké, které koupíš v ne zrovna nejlepším

stavu, strojek většinou bývá O.K. Také se pomalu chystám k renovaci PS1, ale bohužel žádné z mých hodinek

nemají "historii", na druhou stranu nemusím přemýšlet, které do NMnM pošlu. Ale rozhodnutí je Tvé ...

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny na tomto fóru.

Už několik dní jím listuji a našel jsem tu pár skvostů, které bych také rád vlastnil (Igeny hlavně). Jsem však žabař a tak Primky mám jen jedny, zato ale v permanenci. Mám je dva roky a z ruky jsem je pomalu ještě nesundal. A vůbec se s nim nemazlím.

Dávám sem i foto, neboť tyhle kusy tu ještě nejsou.

post-17860-036032900 1310148608.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak mám konečně svoje první PSI. Sice jsem je chtěl dát nejdřív trošku do pucu, ale touha je vyvětrat byla silnější než já :smile_anim: . Pokud se mi je podaří odpoledne komplet vyčistit a přeeštit, tak hodím i pár foto. Doufám že mě nezavrhnete za tu korunku, ale bohužel žádnou jsem zatím nesehnal (mám tušení že ta co ji tam mám je z PSII :suicide_anim: ).

post-12162-089641500 1310627118.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud je to opravdu Tvůj kousek z Tvého dětství, s minulostí, neřešil bych nový nerez pouzdro, zanechal bych jim autenticitu. na přestavbu do nerezu bych sehnal něco levnýho s odrbaným pouzdrem, ale je to jen můj názor...

Úplně s Váma souhlasím. Bohužel jsem po těchto hodinkách v dětství jenom marně toužil :-) Nosil jsem nějaké primky ze 60 let po mámě, který bych doma rovněž rád objevil, ale tenkrát s nima moc parády nenadělal...

Tyhle Humberta jsem si pořídil relativně nedávno, takže přestavba tu možná je.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak dneska tyhle, právě se vrátily od pana hodináře - se zajímavou závadou. Pokud hodinky ležely na stole, šly naprosto v poho. Jakmile se vzaly na ruku nebo stačilo je dát do jiné polohy než vodorovně, za chvilku se zastavily. Nemohl jsem na to přijít, až pan hodinář zjistil, že na setrvačníku je jedno závažíčko malililinko povolené a pak zadrhává... I on se svou dlouholetou opravárenskou praxí říkal, že to zažil poprvé... Hodinky šlapou, lehce je zkulturním - hlavně dostanou pěkný řemen a občas je vyvětrám....

post-15151-007228000 1313074904.jpg

Odkaz ke komentáři

Proběhla zde na sekci jakási filipika proti sportům se strojky ZJS. Já tyhle kousky považuji za součást normální produkce Eltonu steně jako poslední PS2 automat s japonskými strojky myiota. Tak schválně dnes tyhle:

post-5320-039172600 1313265583.jpg

Edit: omlouvám se za kvalitu fotky, ale foceno mobilem na hotelovém pokoji.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...