Alomoh Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Zdravím z BB, dnes niečo "zriedkavejšie" : Nádhera. Máš i ty zbývající varianty? Myslíš tieto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Myslíš tieto: . Tak ještě ty se žlutým potiskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Nejfrajerštější hodinky mého dětství :-) Přemýšlím, že je nechám dát do nerezu... Pokud je to opravdu Tvůj kousek z Tvého dětství, s minulostí, neřešil bych nový nerez pouzdro, zanechal bych jim autenticitu. na přestavbu do nerezu bych sehnal něco levnýho s odrbaným pouzdrem, ale je to jen můj názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Nejfrajerštější hodinky mého dětství :-) Přemýšlím, že je nechám dát do nerezu... Určitě se přidám k přímluvě, aby jsi je nedával nijak předělávat. Z původního kousku s historií budeš mít jen strojek. Na takovou výměnu (renovaci) můžeš skutečně použít nějaké, které koupíš v ne zrovna nejlepším stavu, strojek většinou bývá O.K. Také se pomalu chystám k renovaci PS1, ale bohužel žádné z mých hodinek nemají "historii", na druhou stranu nemusím přemýšlet, které do NMnM pošlu. Ale rozhodnutí je Tvé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Zdravím všechny na tomto fóru. Už několik dní jím listuji a našel jsem tu pár skvostů, které bych také rád vlastnil (Igeny hlavně). Jsem však žabař a tak Primky mám jen jedny, zato ale v permanenci. Mám je dva roky a z ruky jsem je pomalu ještě nesundal. A vůbec se s nim nemazlím. Dávám sem i foto, neboť tyhle kusy tu ještě nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Vlastně nevím, jestli jsou ještě Prim, když je v nich ZJS strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Tak to jsi mě inspiroval a hnedle jsem vytahnul svoje Prim-číňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Tak mám konečně svoje první PSI. Sice jsem je chtěl dát nejdřív trošku do pucu, ale touha je vyvětrat byla silnější než já . Pokud se mi je podaří odpoledne komplet vyčistit a přeeštit, tak hodím i pár foto. Doufám že mě nezavrhnete za tu korunku, ale bohužel žádnou jsem zatím nesehnal (mám tušení že ta co ji tam mám je z PSII ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyg80 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Pokud je to opravdu Tvůj kousek z Tvého dětství, s minulostí, neřešil bych nový nerez pouzdro, zanechal bych jim autenticitu. na přestavbu do nerezu bych sehnal něco levnýho s odrbaným pouzdrem, ale je to jen můj názor... Úplně s Váma souhlasím. Bohužel jsem po těchto hodinkách v dětství jenom marně toužil :-) Nosil jsem nějaké primky ze 60 let po mámě, který bych doma rovněž rád objevil, ale tenkrát s nima moc parády nenadělal... Tyhle Humberta jsem si pořídil relativně nedávno, takže přestavba tu možná je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 (upraveno) Prim sport - limited edition :-)Řemen (od MPM) jsem musel vrátit, protože se po půlhodině rozlepil Upraveno 22. července 2011 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Jsou sice na ruce, ale nevím, jestli bych je neměl dát do jiné sekce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 To je dnes PRIMa smršť.... Hezké pokoukání ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Dnes tyto traktory, dané do pořádku panem Svobodou ze Stodolní. Když se trochu odkolním od názvu vlákna a předběhnu, tak zítra zase pro změnu tyto pavouky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 V dnešním pošmourném dni pro zlepšení nálady tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Tak dneska tyhle, právě se vrátily od pana hodináře - se zajímavou závadou. Pokud hodinky ležely na stole, šly naprosto v poho. Jakmile se vzaly na ruku nebo stačilo je dát do jiné polohy než vodorovně, za chvilku se zastavily. Nemohl jsem na to přijít, až pan hodinář zjistil, že na setrvačníku je jedno závažíčko malililinko povolené a pak zadrhává... I on se svou dlouholetou opravárenskou praxí říkal, že to zažil poprvé... Hodinky šlapou, lehce je zkulturním - hlavně dostanou pěkný řemen a občas je vyvětrám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Teď mám na ruce prim sport mpm a prohlížím tady tu mršt krásnejch hodinek a nestačím se divit, co jsem všechno ještě od primek neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 nádhera, nádhera... dáš mi autorský souhlas, abych si poskládal stejné?Jsou sice na ruce, ale nevím, jestli bych je neměl dát do jiné sekce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 (upraveno) vcera jsem na Nove videl, ze Bohus nosi do restaurace Humberta http://www.nejlepsi-pohadky.cz/dedictvi-aneb-kurvahosigutntag-v-restauraci/ Upraveno 13. srpna 2011 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 (upraveno) Proběhla zde na sekci jakási filipika proti sportům se strojky ZJS. Já tyhle kousky považuji za součást normální produkce Eltonu steně jako poslední PS2 automat s japonskými strojky myiota. Tak schválně dnes tyhle: Edit: omlouvám se za kvalitu fotky, ale foceno mobilem na hotelovém pokoji. Upraveno 13. srpna 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se