bohus76 Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 a dnes mám na ruce tyhle krásky...jak je vidět podle stavu ručiček, stará láska to není :-)....škoda, protože jinak jsou v docela ucházejícím stavu Nauč se zmenšovat fotky /ideálně 600x800/,jinak Ti je admin smaže.Sorry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Nauč se zmenšovat fotky /ideálně 600x800/,jinak Ti je admin smaže.Sorry za OT. ok, díky za upozornění...příště to zmenším, jak píšeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Další ze sbírkových kousků - Prim letecké č.001249 - na ruce až do zítřejšího rána :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 ...po dlouhé době 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Tie Igeny sa mi pacia cim dalej tym viac. Mozem sa spytak kolko maju priemer? K tejto informacii sa volako neviem dopatrat. dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Tie Igeny sa mi pacia cim dalej tym viac. Mozem sa spytak kolko maju priemer? K tejto informacii sa volako neviem dopatrat. dikes 3,6cm bez korunky, 4cm s, 4,5cm přes nožičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Hezkej řemínek, kde se dá sehnat? Podle mně je to normální strap z Mavexu, cena kolem 100 (spíš méně), mají ho i ve více barvách. Není to můj styl, ale za ty peníze rozhodně dobrý kup. http://www.mavex.cz/reminky.htm Na fotce mají trochu jiné, ale jednou jsem jeden koupil a bylo tam tohle bílé vyšité logo, ne kožené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Hezkej řemínek, kde se dá sehnat? Koupil jsem ho u hodináře, měl jich tam několik, i když musím říct, že většina byla svítivě zelených a fialových. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Dnes služebně do Bruselu, k obleku Prim Diplomat po renovaci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Tady tyhle krásky: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Dnes služebně do Bruselu, k obleku Prim Diplomat po renovaci. To je frajerský!!! V Bruselu budou cumet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Dnes jsem je koupil u hodináře, (nebaví mě přetahovat se na aukru). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Dnes jsem je koupil u hodináře, (nebaví mě přetahovat se na aukru). A to jsi na ně narazil náhodou,nebo to bylo nějak cíleně domluvené? Kde dneska přijde takový hodinář k takovému kousku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 V sobotu jsem je našel na blešáku, stály 1800,- řekl jsem mu, že se rozmyslím, v pondělí jsem mu volal, že je beru. Ta doba do dnešního rána byla pro mě nekonečná. Když je člověk vezme do ruky, musí je mít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 V sobotu jsem je našel na blešáku, stály 1800,- řekl jsem mu, že se rozmyslím, v pondělí jsem mu volal, že je beru. Ta doba do dnešního rána byla pro mě nekonečná. Když je člověk vezme do ruky, musí je mít... Rozumím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 5. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Dnes jsem je koupil u hodináře, (nebaví mě přetahovat se na aukru). Mám doma podobné, tedy lesklý ciferník, sešedlé indexy, přitom ručky s hezkou výplní. Jsou rozebrané na vyčištění, abych učinil smyslu vlákna zadost, dal jsem si je na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 (upraveno) Mám doma podobné, tedy lesklý ciferník, sešedlé indexy, přitom ručky s hezkou výplní. Jsou rozebrané na vyčištění, abych učinil smyslu vlákna zadost, dal jsem si je na ruku Nenašel by jsi, prosím, ve své bohaté (tuším) součástkové základně minutovou ručičku na PS1? Ta moje má popraskanou luminiscenční vrstvu (na fotce je to vidět) a nenapadá mě způsob, jak by to šlo opravit. Najivně jsem si myslel, že je to fosforem jen natřeno, jenomže ono ve skutečnosti je to výřez, fosforem vyplněný ... jinak vzpomínám na Tvá slova: "...ony se časem někde objeví..." Upraveno 5. října 2010 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 5. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 (upraveno) Ta moje má popraskanou luminiscenční vrstvu (na fotce je to vidět) a nenapadá mě způsob, jak by to šlo opravit. Najivně jsem si myslel, že je to fosforem jen natřeno, jenomže ono ve skutečnosti je to výřez, fosforem vyplněný ... jinak vzpomínám na Tvá slova: "...ony se časem někde objeví..." Barva na ručičky jde nanést poměrně snadno. Z ručičky se vylopnou a zespoda se natře, ona pak bude sama držet. Jen je potřeba namíchat pastu správné konzistence. Většina hodinářů by to měl zvládnout. Nějaké mají v Mavexu, dovážejí je z Německa. Dají se koupit i u nás, ale teďka nemohu najít odkaz. Rozhodně bych doporučil naučit se tuhle činnost, dají se pak hezky opravovat ručičky a při troše odvahy i ciferníky. Edit: Tady je ten odkaz, mají čtyři odstíny. Na Sporty bych doporučil nažloutlou nebo přírodní (to nevím, co ve skutečnosti je). Upraveno 5. října 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Ve čtvrtek za ním jdu, tak se ho zeptám, pak je tady ještě jeden hodinář, kdybych nikoho nesehnal, mohl by jsi mi dát na někoho doporučení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 5. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Vypadáš jako šikovnej člověk, zkus to sám, fakt to není problém. Chce to nějaké pokusné ručky nebo si to prostě na něčem zkusit. Jinak si na to raději založ nějaké vlákno zvlášť, tohle bych už neplevelil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se