Melly Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 No, on je cifr původní, tak má lumi patinu a ručky jsou dodělány k tomu. Ale mám na cestě černou lunetu, ta bílá se s tou zašlou lumi trochu tluče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Ale ta bílá luneta je perfektní! Měl by sis pořídit ještě jedny tak, aby k nim ta bílá pasovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 No já uvažuju, že nechám dodělat novej modrej cifr s bílou lumi a bílými ručkami, jako měli původní. Ale zas i ta vintage patina se mi líbí Není to prdel zkrátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 No to mi povídej Jinak mně osobně se ty bílé ručky na PSI nelíbí, zkusil bych nějakou jinou kombinaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 No pak je kombo jak mám teď - bombírované ručky a bílá lumi na cifru a ručkách... takže vlastně ne moc velká změna za randál jak prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Na ruce žádný, protože aktuálně ani žádný nemám. Ale v poště jsou no date Igeny, takže se chystám na návrat ve velkým stylu. Kurňa já se ne ně těším. Tentokrát jsem nezaváhal a udělal jsem dobře. Zájemců bylo jak much. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 to Melly: Pak by to bylo ovšem dokonalé to warann: No date Igeny jsou jediné, za které bych ty svoje vyměnil. Dobře jsi zvolil Koupil jsi tady na foru ty, co byly před pár dny v inzerci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 (upraveno) to warann: No date Igeny jsou jediné, za které bych ty svoje vyměnil. Dobře jsi zvolil Koupil jsi tady na foru ty, co byly před pár dny v inzerci?Jj, přesně tyhle. Nejdýl ve středu bych je měl mít. V minulosti jsem měl Igeny, dvojky, letecký a vše jsem prodal a nijak extra mi neschází. Tedy vyjma těch Igenů, na ty jsem si nějaký čas brousil zuby a když se objevily tyto, tak bylo jasný, že není čas na nějaký váhání ;-) Upraveno 11. dubna 2016 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 to warann: Vážně gratuluji, ty jsou opravdu povedené Já si taky brousil zuby na Igeny a jednou jsem seděl u kompu a v inzerci se objevily ty moje a taky jsem měl štěstí, byl jsem první v řadě. Obrovská radost. Podle místních poměrů jsou Igeny legenda a já je chtěl i proto, páč je to jedna ze vzpomínek na dědu, měl je taky. Jinak mám ještě dvojky a nějaké další do obleku, ale to je jen standardní chronobundus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Vídím že půjdou do dobrých rukou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Navros: První bude černá luneta a pak uvidíme. Zas nemám marmeládový doly... (bohužel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Vídím že půjdou do dobrých rukou :-)PS1_front_03.jpgNo aby ne. Igeny mě vlastně na chronomag přivedly. Takže ony vlastně můžou za destrukci rodinných financí ;-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32044-jaké-primky-máte-právě-na-ruce/?p=1094462 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Dnes kávička v retro stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 (upraveno) to Melly: Jojo, postupně, to další přijde, o to se nebojím to Milog: Taky moc pěkné! Upraveno 11. dubna 2016 uživatelem Navros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Dneska jak jinak - Igen Dobré ráno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Tak konecne z renovace... Remen jeste neni to prave, musim najit neco lepsiho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 to blackwhit: Hezké eleganty , po těch jsem pokukoval. Kdo Ti je dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 to blackwhit: Hezké eleganty , po těch jsem pokukoval. Kdo Ti je dělal? posílal jsem je do Eltonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 to blackwhit: Pokud to není tajné, na kolik to vyšlo a jak dlouho to trvalo? Klidně do sz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Dneska zazvonil pošťák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se